Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, to bude ono!!!A rychle jí museli odklidit, tak odjíždí pryč…
Holky, dneska dobrý, ne? Sandra je fakt můra..ten konec se mi líbil..tak to Kate ani ty dva díly nevydržela u Sandry..čekala jsem, že Sandru pošle někam, ale to tam nějak vynechali
Nick je trubka..sice byl malej nemocnej, ale přesto, Daveovi a Alexovi bych ho svěřila..oni se chlapi nezdají, ale postarali by se..jenže Nick by se stejně asi nijak neodvázal a nic by s ním nebylo..přijde mi, že tam ani Tess nějak nemá prostor..co myslíte? Je to všechno nějaký divný tahle série…žádný sluníčko, takový posmutnělý mi to všechno přijde..nevím..
Holky dnesni dil jsem totalne prokaucovala, muzete mi dat presnejsi popis? Diky moc…
Já to taky dneska neviděla, holky, pište
- děkuji, jsem děsivě zvědavá. ![]()
Holky ja taky prosim o strucny obsah deje
.DIKY. Souhlasim s Jonnys, tahle serie je fakt divna, lidi ktery se x dilu chovali nejak, se najednou chovaji uplne jinak a cely je to takovy divny, uz ta minula serie bez Clair nebyla tak dobra jak ty predchozi a tahle je jeste horsi. Ach jo ![]()
Holky, dneska tam nebylo moc vzrůšo…byl to spíš klídek..Jodi se jala prodávat kosmetiku, něco jako avonlady, Meg organizovala petici proti poražení jednoho stromu, Nick měl mít rande s Tess, ale Harrison onemocněl, měl horečku, tak Nick nikam nešel, ikdyž mu Dave a Alex říkali, že se o něj postarají..Kate pracovala u Sandry, ale chlapi jí vůbec nebrali, dělali naschvály a nepracovali a když bylo nejhůř, tak se tam objevily holky z DR a pomohly jí..i s Jodi, protože Tess to rozštípla a řekla Jodi a Stevie, že každá se chce navzájem omluvit, jenže to neumí a ony souhlasily a tak Jodi vzala práci zpátky..Sally už je líp, měla by odjet za pár dní (prý) ![]()
to je asi všechno..jo, ještě dal Nick Tess alpačí samičku, aby se samečkovi po smrti Isabel nestýskalo
Řekl mu to DAve, že když jeden partner přijde o druhého, tak může i pojít..mluvil o alpakách, ale koho měl na mysli, to je každému jasné.. ![]()
Jo a jaktože jste se dneska nikdo nedíval? Neříkejte, že jste běhaly po venku, takový ošklivý počasí..já byla ráda, že sedim doma..jinak když je hezky, tak musím ještě stihnout opečovat pejsky, ale dneska jsem šla až později odpoledne..
Tak já to dneska taky neviděla, byla jsem venku v tom překráááásném počasí ![]()
Ja to mela sice pusteny, ale zrovna mi prijela navsteva tchanstva
Tak jsem videla jen jak Alex chtel po Jodie rtenku ![]()
Diky moc za popisek ![]()
Diky za info, to je hrozna vyhoda, ze jsem se mezi vas zapojila, aspon porad vim oc bezi
. Zacala jsem ted trochu pracovat, tak to bohuzel kazdy den nestiham.
Já měla taky tchánstvo na návštěvě.
Takže jonnys díky, díky! ![]()
To s Davem a alpakou muselo být kouzelný, no škoda přeškoda, že jsem nekoukala, chtěla jsem vidět i to, až se Jodi vrátí na DR, ale hlavně že je zpět.
ahojky
taky se přidávám s díky Jonnys ![]()
já včera sedla k telce o půl 3
no tak jsem viděla kousek soudkyně Amy … ale to mě nebaví - miluju dr.Quinnovou a ta už mi skončila
na tu jsem se koukala skoro každý den … jen tak mimo, nevíte holky ,jestli se nedá Dr. Quinnová někde na dvd sehnat??? „plís“
![]()
jinak krásnou sobotu všem !
ibbu píše:
ahojkytaky se přidávám s díky Jonnys
já včera sedla k telce o půl 3
jinak krásnou sobotu všem !no tak jsem viděla kousek soudkyně Amy … ale to mě nebaví - miluju dr.Quinnovou a ta už mi skončila
na tu jsem se koukala skoro každý den … jen tak mimo, nevíte holky ,jestli se nedá Dr. Quinnová někde na dvd sehnat??? „plís“
![]()
Ahoj Ibbu,
já si dala inzerát, že koupím DVD McLd. a ozvala se paní, která nahrává, tak už mám u ní všechny série a ona mi vždycky do každého emailu napíše, že když budu chtít jakýkoliv seriál, tak mi ho nahraje..je to ve formátu dvix, takže jen některá dvd přehrávače to vezmou (můj zrovna jo), ale všechny notebooky by je měly vzít..tak pokud máš zájem, tak ti na ní dám email..
Jonnys, ty jsi zlato ! no to je skvělý ![]()
100% budu chtít na pani kontakt ![]()
my přehravač vůbec nemáme, dvd pouštíme jedině na kompu nebo notebooku
Holky, já si teď zadarmo stáhla z webu první díl a zdá se, že jsou tam všechny, teď už nestihám dát odkaz, tak zítra.