Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky diky za info, tak jsem aspon trochu v obraze, dneska uz se tesim. A situace okolo Harrisona se trochu sklidnila? To je u Tess a Nicka, nebo je s nim Nick sam na Wilgulu? Jodi je teda bez prace jo? No to mne desite, ze i Jodi se dotkne smrt, tam snad kdo neumrel, jakoby nebyl.
Jonnys, jo do té šestky si to pamatuju celkem dobře, zbytek už jsem viděla ale jen jednou, bez Tess mě to až tak nebavilo ![]()
Eviah, no každé uvízne v hlavě vždycky něco jinýho, tak se pak báječně doplňujem
Já na to včera taky neměla klid ![]()
Clovek, Harrisona má u sebe Nick a bydlej s Alexem a Davem na Killarney.
Ahoj holky,
nějak nestíhám, se vždycky stačím akorát letem světem kouknout a už se mi malej sápe po nohách a po kabelech.
Naposledy jsem MD viděla tak napůl v úterý, takže si akorát pamatuju, že odvezli sally do nemocnice jodi přišla o práci. Ona Jodi taky umře?
Tak já zase pádím, neb mám na nohou klíště.
Ufff už jsem se lekla
tu holku mám ráda skoro od prvního okamžiku, nelíbila se mi akorát v díle, kdy slavila 18 a nutně potřebovala přijít o panenství…
Holky, já nějak minula, od kdy bydlí Dave s Alexem??? Kde bydlel předtím?
Jonnys, no mozna jsem jednou napsala, uz nevim, ale postizena jsem taky. Dam synka spat, pak si udelam kaficko a cumim
Ale nesledovala jsem to od zacatku, az tak od pulky. Obcas se juknu jeste na Hallmark, kde jsou dily dopredu ![]()
Eviah, nastěhoval se tam pár dílů po svatbě Nicka a Tess
Předtím tam nebylo řečený, kde bydlel, teď akorát sháněl bydlení a že Alex zůstal v tom domku sám, tak vzal Davea k sobě.
Tak ten Greg, co tam dneska byl, hrál v úplně prvním díle McLeodek jednoho střihače ![]()
Fakt střihače? Já ty dva první díly jednou skoukla na tubku, ale to už je dávno, ale netrklo mně to, jen jsem si říkala, že je mi povědomý, ale pak jsem si řekla, přece je to herec, tak už asi někde hrál..no vidíš, a on teda hrál střihače, jo? To je blbý..
Dneska dobrý..akorát jak se Craig snaží o Jodi, tak to je takový trapný..takovýho chlapa neznám, který by se takhle shazoval..
Luke se mi strašně líbí..já teda nejsem na hezounky, ale on má jiskru..
Stevie je na takový hnusný slizouny..ta má ale blbej vkus, pak se jí teda zlepší, až se zamiluje do Alexe..
No a Nick a Tess
no comment ![]()
Kate bude dělat u bestie?
Jo a líbilo se mi, jak se šel Dave postarat o malého, když zakřičel..to bylo pěkný..(3 chlapi a nemluvně)
Já ten první díl viděla konečně až právě teď, jak to začali zas dávat od začátku. A hned jsem si toho slizounka vybavila ![]()
Luke se mi moc nelíbí, nevím proč mi připadá, že má strašně velkou hlavu
To Matt bude jiná káva :slintajícísmajlík: ![]()
Kate tam bude tuším jen 2 díly, pak hupky dupky zpátky na Drovers
Kdo by vydržel dělat pro Sandru ![]()
Michalko, to jsem si myslela, ze Kate se vrati, kdyz si balila ten svuj plan, tak si rikam, ze to bude davat zase za chvili zpet ![]()
Jonnys, máme stejné asociace, mě napadlo „tři muži a nemluvně“, když v tom předchozím díle stáli ti tři s mimčem na louce a pak Harrison potřeboval přebalit.
Ahoj holky, mne to dneska prislo takovy nijaky, jakoze klid pred bouri, cekam kdy se zase neco zasadniho semele
. To je uplne jasny, ze Kate u Sandry nevydrzi, spis jsem zvedava kdy se Jodi vrati na Drovers, teda doufam, ze se vrati. Jo a nejak mne prestava bavit Stevie, jak mi jednu dobu nevadila tak ted mne nejak stve, asi kvuli Jodi a na muj vkus je takova ujecena, panovacna, holky tam honi jak nadmuty kozy a sama ma cas resit vsechno mozny okolo.
Mne se z chlapu asi vzdycky nejvic libil Nick, Alex jak kdy, ted si me sympatie fakt ziskave Dave a docela se mi libil ten Ital jak se s nim mela Jodi vdavat. Jo a nejmenuje se nahodou Greg i ten blondak co rozvazi postu jak mel techtle s Jodi i s Kate?
Jinak Mcleodky jsem registrovala, ale puvodne jsem na ne nechtela koukat, protoze jsem mela pocit, ze mne budou hrozne zdrzovat, takze koukam tak nejak od druhe serie a fakt mne zdrzujou ![]()
Jo, Alberto se mi taky docela líbil..i jak se choval..
Taky už chci, aby byla Jodi zpátky na DR a taky Kate a bylo všechno při starým…aspoň pár dílů..
Mě taky štve, že Stevie hned Jodi vyhodila, je určitě spousta věcí, které můžou předcházet padáku, i když si o něj člověk koleduje. Zvlášť když byla Jodi na Drovers tak dlouho a začala blbnout kvůli klukovi, jinak je dříč.
A napadlo mě, že je divné, že Tess za Jodi vůbec nezabojuje, že se nepřimluví, ne před ostatními, to je jasné, že řekne, že je to věc Stevie, když má tohle Stevie na starosti, ale mezi čtyřma očima se Stevie podle mě měla, je to přece zaměstnanec obou a navíc dlouholetá kamoška. Tím mě trochu Tess naštvala, „jo, já vím, ale co s tím můžu dělat“ - reakce jako by se jí to moc nedotklo, že je Jodi pryč. A proč teď nezatlačí na Stevie, aby vzala Jodi zpět, když mají takovou nouzi o lidi (Tess neštovice, pak Stevie noha, teď zas Kate)? Ach jo. ![]()