Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
eviah píše:
jonnys, super, já teď koukala na tohle - Tess a Nick
Eviah, dík, já se na kouknu hned, jak budu mít chvilku..pak napíšu… ![]()
jonnys píše:eviah píše:Eviah, dík, já se na kouknu hned, jak budu mít chvilku..pak napíšu…
Jonnys, to jsem našla díky tobě, koukla jsem na ty tvoje odkazy a tohle bylo jen další video v řadě. ![]()
eviah píše:jonnys píše:Jonnys, to jsem našla díky tobě, koukla jsem na ty tvoje odkazy a tohle bylo jen další video v řadě.eviah píše:Eviah, dík, já se na kouknu hned, jak budu mít chvilku..pak napíšu…
Jo, máš pravdu, na jednom obrázku jsem viděla Nicka, ale nedostala jsem se k tomu..za chvilku na to mrknu, těšim se..
eviah píše:
Jééé, to bylo krásný…jestli se dnes budou hádat, tak si potom tohle pustím jako balzám na duši ![]()
Já jim to tak věřím..jak tohle někdo může zahrát? Myslím obecně herce..já bych to nedokázala, nebo bych se do kolegy herce opravdu zamilovala a to bych vlastně taky nehrála..takže já bych nemohla být herečka..co vy?
Teda holky, dneska to teda bylo…začala jsem bulet u Kate, jak tam chudák zašívala ty šaty a přestala jsem až teď..konečně to Tess pustila ze sebe ven..
Machalko, kdy už to bude v pohodě???
Tak já bulela jako želva taky, tohle prostě bylo příšerný
Už jak jsem zaslechla začátek té písničky, tak jsem věděla, co bude a bylo mi z toho ouvej ![]()
Jonnys, jestli počítám dobře, tak Sally s Harrisonem odjedou příští pátek ![]()
A pak už bude Tess v pohodě? Bude zase vysmátá a taková prdlá jako vždycky? Takovou jsem jí měla nejradši..jak se vždycky pro něco nadchla, něco si vzala do hlavy a nikdo jí to nerozmluvil a taky toho dosáhla ![]()
Jsem v tomhle taky taková „nemožná“ jako ona ![]()
No ta písnička to ještě podtrhla, ty slova tam sedly jak… to přirovnání se sem teď vůbec nehodí, ach jo.
Nick neměl Tess nechávat samotnou, když už ji Harry pozval, tak měl dělat instalatéra on, ne Nick, ten jen jezdit občas na návštěvy.
Teď odběhnu, ale zírala jsem, jak Nick včera ocumlal Harrisonovi dudlík, než mu ho dal
, a to neležel na zemi, ale byl odložený na stole.
A druhá věc, dneska, když ho malej poblinkal, tak Sally řekla promiň - jako za co? No asi je to trochu rejpání, že jo. ![]()
jonnys, nezahrála bych to, jsou fakt dobří, věřím jim to. ![]()
No jo, Nick mně teda překvapil, jak to rozštípl..já nejdřív ani nechápala, když řekl, něco jako že to musí vyřešit a Tess: nedělej to..nevěděla jsem, o čem mluví..no, pak jsem se to dozvěděla..Já nevím, jestli to je řešení, ale asi jo..
Vše se vrátí do starejch kolejí
Ale bohužel ne na moc dlouho, no
Ale měla by se už teď někdy vrátit Meg, vzpomínám si na scénu na pumpě, jak se Nicka snažily lovit jiný ženský a tam už byla Meg ![]()
Eviah, zajímavý postřehy
Toho jsem si ani nevšimla ![]()
Jojo, olíznutýho dudlíku jsem si taky všimla
Já už se těším, až přijede Meg..to bude ráda i Tess, ne? Je pomalu jak její máma ![]()
Jj určo bude moc ráda, že se vrátí
Ale taky tam až tak dlouho nebude ![]()
Jo, ani mi neříkej, kdy odjede..nebo jo..ať jsem připravená..v půlce série? Nebo spíš na konci? ![]()