Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
26.2.10 11:26
eviah píše:
jonnys, super :palec: , já teď koukala na tohle - Tess a Nick :hug:

Eviah, dík, já se na kouknu hned, jak budu mít chvilku..pak napíšu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.2.10 11:26

Jo, a máte pravdu..nechme Sally dýchat, stejně nic nezmůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.2.10 11:28
jonnys píše:
eviah píše:
Eviah, dík, já se na kouknu hned, jak budu mít chvilku..pak napíšu… :-)

Jonnys, to jsem našla díky tobě, koukla jsem na ty tvoje odkazy a tohle bylo jen další video v řadě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.2.10 12:41
eviah píše:
jonnys píše:
eviah píše:
Eviah, dík, já se na kouknu hned, jak budu mít chvilku..pak napíšu… :-)
Jonnys, to jsem našla díky tobě, koukla jsem na ty tvoje odkazy a tohle bylo jen další video v řadě. :wink:

Jo, máš pravdu, na jednom obrázku jsem viděla Nicka, ale nedostala jsem se k tomu..za chvilku na to mrknu, těšim se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.2.10 13:22
eviah píše:

Jééé, to bylo krásný…jestli se dnes budou hádat, tak si potom tohle pustím jako balzám na duši :-)
Já jim to tak věřím..jak tohle někdo může zahrát? Myslím obecně herce..já bych to nedokázala, nebo bych se do kolegy herce opravdu zamilovala a to bych vlastně taky nehrála..takže já bych nemohla být herečka..co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.2.10 14:14

Teda holky, dneska to teda bylo…začala jsem bulet u Kate, jak tam chudák zašívala ty šaty a přestala jsem až teď..konečně to Tess pustila ze sebe ven..
Machalko, kdy už to bude v pohodě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.2.10 14:25

Tak já bulela jako želva taky, tohle prostě bylo příšerný :cry: Už jak jsem zaslechla začátek té písničky, tak jsem věděla, co bude a bylo mi z toho ouvej :cry:
Jonnys, jestli počítám dobře, tak Sally s Harrisonem odjedou příští pátek :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.2.10 14:33

A pak už bude Tess v pohodě? Bude zase vysmátá a taková prdlá jako vždycky? Takovou jsem jí měla nejradši..jak se vždycky pro něco nadchla, něco si vzala do hlavy a nikdo jí to nerozmluvil a taky toho dosáhla :-)
Jsem v tomhle taky taková „nemožná“ jako ona :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.2.10 16:57

No ta písnička to ještě podtrhla, ty slova tam sedly jak… to přirovnání se sem teď vůbec nehodí, ach jo. :nevim: Nick neměl Tess nechávat samotnou, když už ji Harry pozval, tak měl dělat instalatéra on, ne Nick, ten jen jezdit občas na návštěvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.2.10 17:00

Teď odběhnu, ale zírala jsem, jak Nick včera ocumlal Harrisonovi dudlík, než mu ho dal :roll: , a to neležel na zemi, ale byl odložený na stole.
A druhá věc, dneska, když ho malej poblinkal, tak Sally řekla promiň - jako za co? No asi je to trochu rejpání, že jo. :lol:

jonnys, nezahrála bych to, jsou fakt dobří, věřím jim to. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.2.10 18:00

No jo, Nick mně teda překvapil, jak to rozštípl..já nejdřív ani nechápala, když řekl, něco jako že to musí vyřešit a Tess: nedělej to..nevěděla jsem, o čem mluví..no, pak jsem se to dozvěděla..Já nevím, jestli to je řešení, ale asi jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.2.10 20:33

Vše se vrátí do starejch kolejí :palec: Ale bohužel ne na moc dlouho, no :-( Ale měla by se už teď někdy vrátit Meg, vzpomínám si na scénu na pumpě, jak se Nicka snažily lovit jiný ženský a tam už byla Meg :think:
Eviah, zajímavý postřehy :lol: Toho jsem si ani nevšimla :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.2.10 22:09

Jojo, olíznutýho dudlíku jsem si taky všimla :-) Já už se těším, až přijede Meg..to bude ráda i Tess, ne? Je pomalu jak její máma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.2.10 08:44

Jj určo bude moc ráda, že se vrátí :-D Ale taky tam až tak dlouho nebude :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.2.10 14:37

Jo, ani mi neříkej, kdy odjede..nebo jo..ať jsem připravená..v půlce série? Nebo spíš na konci? :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí