Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj kdyby kdyby… jenže mohl mít děti se všema svejma bejvalkama, takže aby tomuhle stoprocentně zabránil, musel by být panic do doby, než by se dali s Tess dohromady ![]()
Sice je to pro Tess fakt strašný, ale nezabije je to, naopak posílí, takže fakt to je ve finále pro něco dobrý
Ale nechtěla bych ve svým životě něco podobnýho prožívat ![]()
Nová znělka je pěkná, docela vodvaz
Dneska si to užívám, dala jsem si kávičku a bábovku..
Tess je obdivuhodná..
Machalko, máš pravdu, stávají se i horší věci a aspoň budou mít manželství „ozkoušené“ hned od začátku ![]()
Jsou to mazlíci..papa
Ale jdi…další smrťák bys chtěla????
Nedivím se Sally, že miluje Nicka… ![]()
To bylo dobrý, jak Nick řekl malýmu, že máma šla na záchod..to se jen tak neslyší v seriálech..
Malinkej je slaďoučkej..
Je mi líto Harryho..jak hezky venčí bejka, co?
Suchej čumák, matná srst..to byla dobrá hláška do Davea..on docela hlásí..
Třeba by mohla umřít nějak náhodou.....Chudák Tess, to je prostě záhul na nervy.
Jo, už jsem myslela, že je Tess polobohyně, ale naštěstí při rozhovoru s Daveem jsem zjistila, že je to normální ženská…
Ten konec…vyznání lásky v dešti…ach ach, jak romantické…
slzička se mi zaleskla v oku ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Třeba by mohla umřít nějak náhodou.....Chudák Tess, to je prostě záhul na nervy.
Máš pravdu, že když nechali umřít Claire, ikdyž měla malé mimčo, takovým drastickým způsobem, tak by mohli nechat takhle „zmizet“ i Sally…my jsme ale morbidní..fuj
jojo byl to doják. Akorát dneska mi ten díl nějak rychle utekl. Nebo by mohla Sally dostat nějakou laktační psychozu a skončit léčebně, Nick a Tess by se pak starali o Harríska a ještě by si udělali kupu dětiček.
Holky, já myslím, že kdyby Sally zmizela ze scény, tak Nick by chtěl mít mimčo u sebe a to by myslím Tess dorazilo, starat se o mimino, které není moje, ale mého chlapa ano. Měla by Sally leta před očima dennodenně při pohledu na Harrisona.
Dneska tam byly krásné záběry na krajinu, to jsem si fakt užila. A tu závěrečnou scénu jakbysmet. ![]()
Harry mi dneska připadal konečně takovej lidskej
, ale už to tam nemá ty grády, když je tak mírumilovnej. ![]()
Eviah, já myslím, že kdyby se Sally něco stalo, tak by Tess přijala malého mnohem líp, než teď..myslím, že jí vadí hlavně Sally a její láska k Nickovi..kdyby nebyla Sally, tak by to určitě probíhalo poklidněji..teda nevím, ale soudím podle sebe..ne, že by se mi to stalo, ale miminko bez maminky bych asi kousla snáz..
No miminko bez maminky ano, ale muset se o něj starat jako o vlastní místo toho, abych měla s tím samým chlapem vlastní? Já bych to nepřekousla tak snadno jen proto, že by tu nebyla matka toho miminka, i když jsem lidumil a dítě bych nenechala někde v kojeňáku, starala bych se nakonec, ale že by mě to nějak moc těšilo, to asi ne. Teď, když už mám vlastní dvě děti, bych třetí dítě - kukačku - přijala snáz, alespoň myslím. Ale když toužím po prvním a měla bych se starat o cizí… já za to nemůžu
, mě to přijde hrozné. Samozřejmě to miminko za to nemůže, ale svoje pocity člověk jen tak neodbourá. No ještě že v takové situaci nejsem. ![]()
To je pravda, že kdyby měli už svoje děti, tak je to taky jiné…ona mu vlastně porodila dítě jako první a to musí být hrozné pro ego a sebevědomí ženy..no, je to teda něco…máme o čem diskutovat..
To jo, jedem do Austrálie a poradíme jim tam na DR, co mají dělat a co by asi tak bylo pro nás nejpřijatelnější ![]()