Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo, Návrat do ráje jsem taky několik dílů viděla, pak jsem koukala na Záchranáře, nebo jak se to jmenuje, tam hrála Sonia Todd, ale taky jen pár dílů a pak už nevím..
Tak Záchranáře si pamatuju právě jako první australskej, co jsem viděla, a na Soniu Todd (jmenovala se tam Georgia) si pamatuju, taky Marshalla Napier - Harry Ryan (tam mu říkali Frog) ![]()
Dál jsem koukala na Pot a dřina, Školu zlomenejch srdcí, Velkou šanci a pak přišly McLeodky. Se mi strašně líbí, jak se ti herci v těch seriálech prolínaj, třeba Inge Hornstra, která hraje v McLD Sandru, hrála v Potu a dřině i ve Škole zlomenejch srdcí - krom toho ta její postava tam mě inspirovala ke jménu mojí dcerky ![]()
Jo, tak školu zlomených srdcí jsem taky sledovala a teda konečně jsi mi osvětlila odkud znám Inge..pořád jsem si říkala, že někde jsem jí už viděla..Harryho si nepamatuju, ale přesně jak říkáš, Sonia, jak hrála Georgii, vždycky jsme jí říkali Jiřina ![]()
A jak se jmenovala ve škole zlomených srdcí? Tvoje holčička je Eliška?
Holky, koukala jsem jen pro zajímavost na Bridii Carter a objevila jsem jí v pořadu Dancing with the stars..no nádhera, jak tančí..a jak tam pěkně mluví…
Ve HBH na ni volali „Elí“, psalo se to teda Allie a mně se to strašně líbilo
Takže jsem si k tomu doplnila českou verzi a od té doby jsem měla pro holčičku nachystaný jméno ELiška ![]()
Já myslela, že víš, že Bridie tančila v něčem jako Stardance, když jsi ji viděla na fotce s tanečníkem ![]()
Jinak z HBH se v McLD objevili ještě jiní - třeba brácha Jakea od Becky (v HBH Steve), Mystic Miranda alias Moira (v HBH hrála učitelku Yolu), jeden klučík - voják, co bude chvíli randit s Kate (v HBH hrál Drazica), Grace McLeodová (v HBH Jodie),…
Holky, tak já se vůbec nechytám, já to s tím svým prvním příspěvkem (můj první seriál) myslela vážně.
Takže já žádný jiný australský seriál neznám. Na seriály se vlastně nedívám záměrně kvůli tomu, že nikdy nemám jistotu, že uvidím další díl, že třeba neuvidím závěr a to mi vadí, to je jak kdyby člověk četl tlustou knížku a některé kapitoly musel vynechat. Takže jsem strašně ráda za tuhle diskuzi, protože mě neplánovaně chytly McLeodky
(v tu dobu žehlím a nechtěl se mi pouštět film na dvd, jsem si říkala, že stejně hrozí, že ho nedokoukám, tak jsem naslepo pustila tv) a díky vám se dozvím, co bylo, když mě nebylo.
![]()
A to, že neznám australské seriály, má jednu obrvýhodu - neznám ty herce, takže jsou pro mě postavy v McLD autentické, prostě jim to žeru i s navijákem. ![]()
Jo, já si taky myslím, že neznat herce je lepší, já si pamatuju už jen Moiru, jinak teda nikoho a už si ani nepamatuju jací byli, jak říkám, Záchranáře jsem viděla pár dílů a zlomený srdce taky…
Jak říkáš, Eviah, taky mně to vždycky odrazovalo u seriálů, že nevím, kdy co uvidím a neuvidím..nikdy mně to ani nemrzelo, ale u Mcld. mně to mrzí, vždycky přijdu o nějakej důležitej díl..
Jo, Machalko, věděla jsem, že tancovala a vyhrála to, ale právě jsem jí viděla jen na fotce a včera jsem skoukla pár videí a bylo to krásný..
Mně už seriály taky netáhnou, vadí mi ta nekonečnost… kdysi jsem sledovala třeba první řadu Rodinnejch pout, pak mě mamka naučila dívat se na Růžovku, ale na obojí jsem se po čase vyprdla, už mě to ani pak nebavilo, stejně jako u McLeodek to šlo pak jen k horšímu ![]()
Takže na nové seriály kašlu, navíc nemám ten čas na to pořád koukat. Ale přiznám se, že nějaký pozůstatky ještě mám
Třeba Ulici - tam mám vždycky období, kdy sleduju (chytne mě nějaká zápletka) a pak na to zas nějakou dobu nekoukám vůbec. Poctivě ale sleduju Zoufalky a Ztraceni. A přemýšlím, jestli se budu dívat na tu Pojišťovnu štěstí, viděla jsem všechny řady, tak možná dám i tu poslední - aspoň pak bude klid
Asi jsem seriálovej maniak, co? ![]()
Jojo seriály to je moje prokletí
Sleduju růžovku, ale tu spíš už tak z nostalgie. Potom miluju sitcomy - přátele, krok za krokem, chůvu. No a moje chylka jsou seriály z lékařskýho prostředí.
To jo, vy maniaci, ale nemyslím to zle..ale já nemám na to čas…koukám i na ulici, ale to tak letmo, při večerní přípravě na spaní, uklízíme hračky a připravuju koupání apod. a při tom koukám, ale když mi uteče díl, tak mi to zase tolik nevadí..jinak jsem viděla snad všechny seriály,ale tak po jednom dvou dílech…ta pravidelnost není moje silná stránka..
Holky, zdá se vám taky, že Tess je prdelatá? Já jen, jestli nemám nějak blbě nastavený formát, protože v tom tančení byla jak proutek…
Jonnys hele já na to taky nekoukám nějak akčně, ulice mi tu běží taky k večernímu chaosu. U růžový ordinace obvykle malej ještě nespí. Mno a protože já nedokážu žehlit jindy než večer u telky, tak mi tu běží k žehlení
ale přiznávám, že na některých fakt ulítávám.
Seriály by byly fajn, pokud by měly dobrej scénář a nebyly natahovaný jak žvýkačka. Nejhorší je, když se producent nemůže nabažit veleúspěšnosti seriálu a točí dál a dál…
Ale mít pak ještě pravidelně čas, no.
Film nebo knížka má v tomhle hroznou výhodu.
A jupí jupí, dneska mám čas. ![]()
To je fakt s tou žvýkačkou.. ![]()
Tak si to dneska užijte..
Já neuvidím zítřejší díl..poslední..ani mi neříkejte, že tam bude něco zásadního.. ![]()