Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a to jak si teď alex nechává ty ,,delší" vlásky a kroutí se mu, je strašně roztomilý,
Tak jsem se dneska zaměřila na hlas Tess a fakt ho má nějakej divnej. Jo a původní dabérka Stievie byl mnohem lepší. Nic proti Anderlové, ale moc mi to k ní nesedí.
Holky, taky mi připadlo, že Tess mluví někdo jiný..no nevím..na tu Andrlovou si taky nějak zatím nezvykám..ale já remcala, když Stevii mluvila Kožinová, pak jsem si na to zvykla..teď zase remcám, když jí mluví Andrlová..no, mně se taky zavděčit..
Lentilko, skvělej sen..kroutící vlásky jsou roztomilý
taky se mi líbí, že to Alex prožívá jako ve skutečnosti a ne 2 díly..
Vítám Člověka - ahoj..
Nezdálo se vám, že se Tess rýsuje bříško? Dneska jsem se na to zaměřovala a má ho nějaký větší..někdo jste sem psal, že odejde kvůli těhotenství..ale nevím..možná se mi to jen zdálo..
lleennttiillkkaa píše:
Ahoj holky,
včerejší díl super.
Ale můj dnešní díl byl nářez. Zdálo se mi, že Clair měla rodit a já to běžela říct Alexovi a on se rozběhl a zakopl a pořezal se na krku o ostnatý drát a crčela mu krev z krční tepny. Já mu držela tu tepnu aby nestříkala krev a on neumřel. No a volala jsem o pomoc a přiběhl tam Nick, kterýmu jsem řekla, co se stalo a aby běžel za Clair. No a jak jsem tam držela tu tepnu, tak mi Alex řekl, že mě miluje![]()
No probudila jsem se červená až za ušima a usoudila jsem, že už mi fakt hrabe.
Vítám člověka.
Možná už by mohla být těhotná..tahle série se natáčela v r.2004, očividně v zimě, podle toho, jak tam byli oblečení (např. v dnešním dílu) a herečka porodila v březnu 2005, takže klidně už se jí mohlo to bříško rýsovat..no, ne?
Holky urcite ji mluvi nekdo jinej, ja dneska nestihla uvodni znelku tak nevim jestli tam byla porad Brabcova, ale je to uplne jinej hlas a moc mi k ni nesedi, no a Andrlova k te Stevie nejde vubec, ale vim, ze si na to zvyknu, co se da delat. Mne se teda zatim o McLeodkach nezda
. Co se tyce tehotenstvi, tak mi prislo, ze byla v poslednich dilech tehotna herecka co hraje Sandru, proto je ted podle mne pryc. Taky jsem trochu na netu studovala co nas ceka do budoucna a vyhlidky teda nic moc ![]()
Fakt, taky mi to připadá jako jinej hlas u Tess..ale to bříško fakt asi měla..něco se tam vzdouvalo ![]()
S tou Sandrou asi taky máš pravdu..buď je těhu nebo nemocná, každopádně, jak tam byla naposledy, tak byla strašně oteklá v obličeji..
Kožinová měla takovej „drzej“ hlas, nebo jak to říct..možná se to hodilo ke Stevii víc..no, zvykneme si.. ![]()
Zvykneme ono co nám zbyde že? Na život bez Clair jsme si taky zvykly nebo alespoň jsme se s tím nějak vyrovnaly.
Jojo Sandra na tý svatbě byla docela oteklá.
Lentilka, tak to byl mazec sen
![]()
Taky jsem dneska hodně poslouchala Tess, v těch hlubších tónech mi to připadlo jako Helena Brabcová, v těch vyšších ne
Tak fakt nevím… Na bříško jsem nekoukala ![]()
A o té Sandře jsem našla, že se herečce narodila v červenci 2004 dcera ![]()
Jo, na těch ofic stránkách Mcleodovek jsou data vysílání a dnešní díl se vysílal v říjnu 2004, takže to natáčení spadá tak nějak do zimních měsíců, takže to byla Sandra před porodem a Tess určitě už těhu…ty stránky jsou super..všechno dopodrobna popsané..
Mně trochu vadí, že tam není žádné udání času, data, měsíce..pak se neorientuji..
Tak budu zítra poslouchat, jak Tess mluví, dcerka je nemocná, takže se dívá se mnou a pořád dokola celou třičtvrtěhodinu se ptá: Mami, tohle je kdo, mami, tohle je ten a ten? A u každé postavy pořád dokola.
Taky se pořád ptá, proč dělají to, co dělají, takže si McLeodovky poslední dobou fakt „užívám“.
Ten sen je fakt mazec. Já zatím nic, do snů mi ještě nikdo z nich nelezl. ![]()
Jo, jo, i s výkladem
, krásně řečeno, ovšem na každou pusu se ozve otázka: Mami, oni si teď dají svatbu?
No vysvětlujte jí to, když se chcete dívat, takže slyším každou pátou větu. ![]()
Vidíte, kdybyste to nenadhodili, ani bych si toho u Sandry nevšimla
Měla jsem v tom díle oči jem pro Tess a Nicka ![]()
Eviah, takže z McLeodek máš „přerušovanou soulož“ jak se u nás říká, co?
Teda až i u nás nastane období proč, doufám, že to obě přežijeme (Eli i já)… ![]()