Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně se líbí, že tam pořád o Claire mluví, v jiných seriálech, když někdo umře, tak už tam o něm není ani zmínky, jako kdyby nikdy nebyl..Tess, jak přišla do toho Claiřina pokoje, tak ten její smutek byl tak skutečný, že mně to fakt dostalo… ![]()
Jonnys no právě, jak tam vešla, tak to bylo tak skutečný…že mi to vehnalo slzy do očí…
No právě..úplně jsem cítila takové to sevření..hm, asi to moc prožívám..
Já jsem myslela, že to souvisí s tím strachem ze všeho, co v tom díle Tess prožívala, prosvěcovalo tam světlo, tak jsem si říkala, že má strach, že jsou tam otevřené dveře na nějaký balkon a Tess že má strach, že Charlota vypadne z prvního patra. Střih. Záběr na pokoj. Dostali mě. Bylo mi to znovu tak líto.
Jonnys, máš pravdu, je moc fajn, že postavu Claire úplně nevypustili, i když tam už není. Je to tam jako v životě.
Ahojte, tak z včerejšího dílu jsem viděla jen začátek, pak jsem musela utíkat. Ale byl to ten v té nádrži, že? Jak měla Tess pořád strach o Nicka a málem se v té nádrži sama utopila. Tuším že poprvý zazněla písnička All I ever wanted was love - tu já můžu ![]()
Však ani když Tess odjede, tak ju úplně nevyškrtnou
Aspoň zezačátku teda ![]()
Příspěvek upraven 12.02.10 v 10:38
Machalka píše:
Ahojte, tak z včerejšího dílu jsem viděla jen začátek, pak jsem musela utíkat. Ale byl to ten v té nádrži, že? Jak měla Tess pořád strach o Nicka a málem se v té nádrži sama utopila. Tuším že poprvý zazněla písnička All I ever wanted was love - tu já můžu
Však ani když Tess odjede, tak ju úplně nevyškrtnouAspoň zezačátku teda
Jo, byl to tenhle díl. Máš na to pamatováka.
Příspěvek upraven 12.02.10 v 10:38
Eviah, no ty první 4 série jsem viděla fakt několikrát, takže to mám pod kůží
Holt závislost ![]()
Machalka píše:
Eviah, no ty první 4 série jsem viděla fakt několikrát, takže to mám pod kůžíHolt závislost
Takže už jsi na Drovers Run jako doma, že? ![]()
Eviah, no skoro
Hlavně jsem strašně fandila Nickovi a Tess, takže tu čtvrtou řadu jsem fakt doslova žrala ![]()
Jonnys, souhlasím, Luke je sympaťák ![]()
Dneska jsem měla jakž takž klid na koukání, tak jsem si všimla, že Jodi rašila na bradě puberta a během seriálu se ty pupínky různě přemisťovaly
Je vidět, že to točili na přeskáčku ![]()