Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hele mě to dneska komentovala moje sestra, která to viděla naposledy kdo ví kdy ptala - oni už se vzali? Kde je to miminko? Kde je ta tmavovlasá? No a další hromada podobných otázek
Co říkáte na Jasmine? Mně je moc sympatická..a docela se tam hodí..nebude to zase nějaká podvodnice?
Dnešní díl byl pěknej..
Holky, už jste viděli manžela Bridie Carter? Takovej ťuhýk..ale asi je hodnej..
No doufám, že není podvodnice, protože mně je taky sympatická a navíc už by těch podvodníků bylo trochu moc, už by se moc často opakoval stejný scénář, nalezenec - pochybnosti - uvěří mu - podvede.
to mě taky napadlo, že to bude zase nějaká podvodnice. Je docela fajn. Dneska mi tesiin hlas přišel celkem normální.
jonnys píše:
Holky, už jste viděli manžela Bridie Carter? Takovej ťuhýk..ale asi je hodnej..
No já se picnu, ty tam máš fotku z Drovers!!!
![]()
Manžela jsem neviděla, hoď sem odkaz. ![]()
lleennttiillkkaa píše:
to mě taky napadlo, že to bude zase nějaká podvodnice. Je docela fajn. Dneska mi tesiin hlas přišel celkem normální.
Jsem zas zapomněla poslouchat, ale asi by to moje uši ťuklo, kdyby mi měla přijít jiná.
ahoj,tak ja se na ten hlas soustredila a porad to neni ono, jestli je ta herecka nejaka nastydla, ve znelce je to porad brabcova, ale ma uplne jiny zabarveni, jinej ton, jen obcas jakobych tam slysela starou tess
. jasmina se mi taky docela libi, predpokladam, ze se chvily zdrzi a tipuju, ze neco mezi ni a alexem bude.
http://www.whosdatedwho.com/…l-wilson.htm
odkaz na manžílka…
no jo, dala jsem si tam windmill ![]()
Hlas Tess mi zase přišel nějaký jiný..občas tam zazněla stará Tess, ale povětšinou ta jiskra v hlase, co se mi tam líbila, tam prostě nebyla…jak to? čím to je?