Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, já to dneska neuvidím, hodíte mi sem pak stručně, co se stalo?
![]()
Tak co, Eviah, koukalas? Tess skutečně mluví někdo jinej..
http://www.mcleodovydcery.estranky.cz/stranka/ankety tady jsou popsány jednotlivé epizody, slovensky a velmi podrobně..
Dneska se to všechno točilo kolem Jasmine a jejího ježdění, Alex jí nechal přivézt jejího závodního koně a nejdříve nechtěla jezdit, ale pak se osmělila a začala jezdit, chtěla se nějak dostat do života na Drovers, ale pak jí došlo, že chce závodit a odjela..Alex byl zklamaný, protože si spolu něco málo začali..Jodi se zanítilo tetování a Nick a Tess uvažujou o miminku..papapa
Ahoj jonnys
, nekoukala, takže moc děkuju
, to mi asi naštěstí neutekl extra napínavý nebo důležitý díl, že? ![]()
Ani ne, hlavní roli tam měla Jasmine a abych pravdu řekla, moc mi to nevonělo, že si začala s Alexem a nejen mně
Stevie to taky moc netěšilo…
Jonnys mě taky přišlo celkem trhlý jak si začala s Alexem. Bylo mi stevie líto.
Jo, chudák, jak žárlila..ikdyž mi byla Jaz sympatická, nakonec jsem ráda, že paní dokonalá odjela
fakt princezna..moc se tam nehodila..
To je hrozný, jak jsem háklivá na každého, kdo jen trochu zčeří klidné vody Drovers.. ![]()
Jodi se zanítil termit Trevor, co? ![]()
Stevie má co chtěla, však chtěla s Alexem jen kamarádit, tak si na něho bude muset počkat
Ale popravdě by se mi Alex víc líbil vedle téhle Jasmine než vedle Stevie ![]()
Fakt bys radši viděla Alexe s Jaz, jo? To já asi ne..nejradši bych ho viděla s Claire..ale to nejde..Mně už Stevie vůbec nevadí..ale zjistila jsem, že mi taky ty lidi vadí podle dabingu..dabing je sviňa, v origoši mají strašně krásný hlasy..to je potom člověk přijímá bez předsudků, ale prostě René Slováčkovou moc nemusím..má takový ukňouraný hlas, takže když jí pak slyšim, tak nemusim ani tu postavu..už se těšim na zítřejší díl..
Taky bych ho nejradši viděla s Claire, ale to nejde no
Ale však jak nakonec Alex umře, tak půjde do nebe hezky za Claire
Stevie je prostě jen taková náhražka ![]()
Slováčková mi nevadí, jsem na ni zvyklá z jinýho australskýho seriálu ![]()
Apropó sledoval jste někdy někdo nějakej jinej australskej seriál, co u nás běžel?
Machalko já sledovala v těhotenství H2O stačí přidat vodu a pak Návrat do ráje.
Lentilko, tak ten první neznám vůbec
A ten druhej mě nějak minul, vím, že to byl kdysi hit, ale já na to byla asi ještě tele ![]()
Machalko ten první běžel na disney chanel a já to měla v těhu jako takový poobědový večerníček. Ten druhý jsem kdysi sledovala s mámou a teď ho opakovali v léte, tak jsem na to z nostalgie koukala.