Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak to s tebou nemůžu souhlasit, Nick vůl není, ale nemůže se ke svýmu synovi úplně otočit zády. Ví, že to Tess bolí a snaží se ji ujišťovat, že miluje ji a s ní taky zůstane. Malý Harrison za nic přece nemůže… ale každopádně bejt v kůži Tess, asi bych byla daleko víc hysterická ![]()
No a Harry je Harry. Chápu jeho nadšení - první vnouče a ještě ke všemu kluk, tak je pro něj vedlejší, kdo je jeho matkou ![]()
Tak tady máte aspoň ten samotný striptýz
http://www.youtube.com/watch?…
Uz pujdu asi moc do detailu, ale myslite, ze jako Sally si v tu dobu kdy za ni Nick jezdil myslela, ze jim to muze vyjit? Ja osobne kdybych si nebyla jista, ze mne chce na 100% tak si dam sakra pozor, abych neotehotnela, prece toho chlapa pak nebudu drzet v sachu miminkem… ale to zabiham uplne nekam jinam. Je to proste serial a ten potrebuje akci - aspon si to teda scenaristi myslej - takze vymyslej takovyhle zapletky, abysme pak mely co resit
. Ja vim, ze Clair to same udelala Peterovi, ale tam ta situace byla prece jen trochu jina, navic Clair byla proste Clair, ale ono je to tak udelany schvalne, vedi jak na nas ![]()
Já si myslím, že vzhledem k tomu, že Sally Nicka pořád miluje, tak doufala, že jim to vyjde… A žádná antikoncepce není stoprocentní, mohlo to fakt jenom ujet
Ani vlastně neřekli, kdo se s kým rozešel a proč, Nick říkal jenom že jim to neklapalo ![]()
Já si zas myslím, že by bylo mnohem horší, kdyby se Nick otočil k Sally a mimču zády, vypovídalo by to o charakteru - mám dítě s jinou, rychle se ho musím nějak zbavitm, nebudu se k nim znát. Ono to asi nemá ideální řešení, aby to bylo fajn pro všechny strany. Takhle pro mě zůstal férovým chlapem. Ale odnese to Tess.
Harry je necita, od něj se to dalo čekat.
Já nemyslela, aby se ke svýmu dítěti otočil zády!!!To ne..myslela jsem, že je vůl, kvůli tomu, že se slejzal se Sally, ikdyž se rozešli a jen proto, že se pohádal s Tess, jako už před tím tolikrát..ale jak říká Clovek, museli něco vymyslet a my teď trpíme s Tess. To, že se teď snaží starat se o syna je logické a chvályhodné..je to správný muž
který se jednou zachoval, jak už jsem řekla, jako vůl..
Harry je vůl z podstaty, ale mám ho docela ráda.. ![]()
Nechám volování a budu se těšit na zítřejší díl..
Papa a dobrou všem
eviah píše:
Já si zas myslím, že by bylo mnohem horší, kdyby se Nick otočil k Sally a mimču zády, vypovídalo by to o charakteru - mám dítě s jinou, rychle se ho musím nějak zbavitm, nebudu se k nim znát. Ono to asi nemá ideální řešení, aby to bylo fajn pro všechny strany. Takhle pro mě zůstal férovým chlapem. Ale odnese to Tess.
To je jasný, přece tady nikdo nemluví o tom, aby se k němu neznal..to by nechtěla ani Tess, o tom jsem přesvědčená..ale já tady pořád melu o té příčině, ne o důsledku, tím je vlastně slaďoučký mimi..
Tak jak to tak vidím, tak ještě, že jsem to dneska neviděla, protože bych z toho měla zase depku. Holky mě je Tess strašně líto. Je to svým způsobem nevěra a z tý já jsem vždycky zoufalá. Teda než že by se mi to dělo často, ale párkrát jsem to poznala. To je prostě strašný. Já bych možná taky od Nicka odešla. Prostě bych to nerozdejchala. Hlavně při představě, že by třeba nemohla mít děti. No zkrátka je to děsný.
jonnys píše:eviah píše:To je jasný, přece tady nikdo nemluví o tom, aby se k němu neznal..to by nechtěla ani Tess, o tom jsem přesvědčená..ale já tady pořád melu o té příčině, ne o důsledku, tím je vlastně slaďoučký mimi..
Promiň, jsem tě nepochopila. ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Tak jak to tak vidím, tak ještě, že jsem to dneska neviděla, protože bych z toho měla zase depku. Holky mě je Tess strašně líto. Je to svým způsobem nevěra a z tý já jsem vždycky zoufalá. Teda než že by se mi to dělo často, ale párkrát jsem to poznala. To je prostě strašný. Já bych možná taky od Nicka odešla. Prostě bych to nerozdejchala. Hlavně při představě, že by třeba nemohla mít děti. No zkrátka je to děsný.
Ale on jí nebyl nevěrný, byl se Sally, když s Tess nechodil, takže v tom je to pro Tess těžší, protože je v tom Nick vlastně jakoby nevinně.
eviah píše:lleennttiillkkaa píše:Ale on jí nebyl nevěrný, byl se Sally, když s Tess nechodil, takže v tom je to pro Tess těžší, protože je v tom Nick vlastně jakoby nevinně.
Já vím, že ne, však jsem napsala svým způsobem
..Je mi jí zkrátka líto.
jj, asi čtu každé druhé slovo, radši půjdu spát, když už na to tady nevidím. ![]()
eviah píše:jonnys píše:Promiň, jsem tě nepochopila.eviah píše:To je jasný, přece tady nikdo nemluví o tom, aby se k němu neznal..to by nechtěla ani Tess, o tom jsem přesvědčená..ale já tady pořád melu o té příčině, ne o důsledku, tím je vlastně slaďoučký mimi..
Jaký promiň? V pohodě… ![]()
lleennttiillkkaa píše:eviah píše:Já vím, že ne, však jsem napsala svým způsobemlleennttiillkkaa píše:Ale on jí nebyl nevěrný, byl se Sally, když s Tess nechodil, takže v tom je to pro Tess těžší, protože je v tom Nick vlastně jakoby nevinně.
Tak jak to tak vidím, tak ještě, že jsem to dneska neviděla, protože bych z toho měla zase depku. Holky mě je Tess strašně líto. Je to svým způsobem nevěra a z tý já jsem vždycky zoufalá. Teda než že by se mi to dělo často, ale párkrát jsem to poznala. To je prostě strašný. Já bych možná taky od Nicka odešla. Prostě bych to nerozdejchala. Hlavně při představě, že by třeba nemohla mít děti. No zkrátka je to děsný...Je mi jí zkrátka líto.
No, právě, Tess si to právě vyčítala, že kdyby dorazila dřív k Nickovi, tak se to nemuselo stát..kdyby kdyby..ale jestli si pamatujete ten díl, tak kdyby dorazila k Nickovi včas a vše bylo „tak jak mělo být“, tak by do nich naboural ten náklaďák..pamatujete?
No to je fakt, to už se mi nějak vykouřilo z hlavy při všech těch dramatech, co nám poslední dobou nachystali.