Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
![]()
No hlavně ještě když se Harry choval, tak jak se choval, to taky nepřidá na klidu.
JO, jak jí řekl, že na tom má svůj podíl…ale teď mi dochází, že asi myslel, na tom, že se malej narodil bez komplikací..jak jste psaly, že odvezla Sally do porodnice..ale dá se to brát za dvojsmysl, ne?
Ahoj holky, vsimly jste se, ze dneska uz to byl zase stary hlas Tess? Fakt zvlastni proc par tech dilu znelo uplne jinak. Ta Sally mne tam teda hrozne stve, je to opravdu o nervy a Tess to nese ohromne, ja bych to proste nezkousla, no a zaverecna scena v desti, kdo by nezamackl slzu. Bude tam ta Sally jeste dlouho, netusite? A pak uz nam zacnou pomalu Tess a Nick mizet co?
No až zmizí Tess s Nickem, tak fakt nevím, jestli to ještě bude koukatelné. ![]()
Harryho výrok mi taky přišel dvojsmyslný, buď že zachránila Sally (a mimčo) tím, že ji odvezla, nebo že si za to může sama, když dala Nickovi příležitost vrátit se na čas k Sally. Ale myslím, že ani on není takový balvan, aby to myslel tím druhým způsobem. ![]()
Taky jsem si dneska, jak šly holky honit ty krávy, řekla, že už to je ten „starý“ hlas..
Harry by byl schopen všeho
ale já ho mám prostě ráda..ale hned jsem si myslela, že to myslel, tak, že se neměla s Nickem hádat, ale pak mi došlo, že pomohla Sally do nemocnice (ale to jsem neviděla, tak mi to nedošlo hned)…
Já nechci, aby odjeli mazlíci..ale v Argentině budou mít konečně klid ![]()
Holčiny, mrkněte na tohle, to je prostě dokonalý..teda pardon, dokonalý by to bylo s Nickem, ovšem dost dobře si ho neumím představit, jak tančí
spíš mu to sluší na farmě..ale tohle stojí za to:
http://www.youtube.com/watch?…
http://www.youtube.com/watch?…
je jich mnohem víc, ale všechny jsem je ještě neskoukla, ale fakt super…že jo?
Jo, krásný..když dáš do google.com Bridie Carter Dancing with the stars, tak vyjedou videa z jednotlivých týdnů soutěže a fakt je to príma pokoukání..
Já koukala i když to probíhalo tady, ale nikdy jsem tam neměla extra oblíbence, ale Bridie je fakt super…
Vlastně stačí, když na youtube zadáš Bridie Carter - Dancing with the stars..
Moc krásný ![]()
Tak já včerejší díl zaspala, viděla jsem jen konec, ale však ten byl z něj stejně nejlepší ![]()
Sally tam ještě pár dílů bude, napřed ji odvezou do špitálu, tuším bude mít krevní sraženinu v plicích či tak něco, a tak se Nick bude msuet o Harrisona starat chvíli sám, proto se odstěhuje z Drovers. Ale jak se pak Sally vrátí ze špitálu, s Harrisonem odjede a bude klid ![]()
Jo, ten konec byl fakt mazec na city ![]()
Sally je potvora, na začátku říkala, že po Nickovi nic nechce, že jen chce, aby to věděl..kdyby to byla pravda, tak mu to zavolá a řekne, že může malého vidět, kdy chce a nenasračkovala by se tam se vší parádou..
Prostě v skrytu duše doufá,že ho urve pro sebe, ale to se plete, holčička ![]()
Už se těšim, až odjede a bude klid…chvíli..než nám odjedou i Nick s Tess..
Holky dneska zase neuvidím…doufám, že nebude nic závratnýho.
Jinak Jonnys máš pravdu, nic nechce, ale drží se tam jak štěnice. Mě teda taky nikdy nebyla sympatická, maximálně, když léčila Clair nohu.
Nechci se jí zastávat, ale zas tohle je lepší říct osobně než po telefonu a na druhou stranu fakt chtěla odjet, jen po cestě začala rodit. A možná po porodu dostala klasickej strach, jak to zvládne sama, tak se jí ani nedivím, že hned využila Harryho nabídku. Však to samy znáte ty první týdny po porodu, ne? ![]()
Ale však ona ostrouhá
A z Nicka bude „vyléčená“, když se tam pak bude cicmat s Davem ![]()
No když si vzpomenu na šestinedělí, tak se jí nedivím… A Nick jako férovej chlap nemá to srdce nechat ji ve s*abu a jít pryč. To taky cením. Ale hrozné na tom je, že to odnáší Tess.