Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
23.2.10 15:43

Ahoj Ibbu, o malou Charlottku se stará její otec Peter, jinak si jí berou o víkendech..
Já vím, že Tess je oplácáná od začátku, ale právě v té taneční soutěži je jako lunt..
Taky bych brala pár kilo navíc…cpu se, ale nepřibírám..jen na břiše a to moc nechci..
Zpět k Mcld, fakt skvěle hrají..zrovna jsem to probírala s kamarádkou, že tady v tom seriálu jim všechno věřím..jsou tak autentičtí..ne afektovaní jako třeba v zoufalkách (ale tím to neshazuju, mám ten seriál ráda, jen ho prostě beru jako seriál, ale Mcld beru jako kdyby to byl skutečný život)…
Fakt to umí strhnout..
Ten díl se silem, to bylo, co? Nečekala jsem, že tam Tess spadne, strašně jsem se lekla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.2.10 15:55

Ten byl taky jedlej, já si říkala, že tam spadne, ale absolutně jsem nečekala, že ji nechají zajet do toho zrní, celou se tam ponořit, to byl pro mě šok, vypadalo to tak opravdově, že jsem se fakt bála, že ji Nick nevytáhne a pak jsem vydechla úlevou. (přimyslete si smajlíka, který si utírá pot z čela…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.2.10 16:07

Jo, to bylo hrozný..a Nick jí zachránil.. :srdce: ale dusila jsem se s ní…mám klaustrofobii, takže už jen to, že spadla do sila a pak ještě zajela do zrní.. :-(
brrrr fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.2.10 16:36

No tak to ti nezávidím, mně to bohatě stačilo i bez klaustrofobie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.10 17:47

SOuhlasím, maj to skvěle natočený, nezní to vůbec uměle a věřím jim každý slovo. Taky se mi líbilo, jak tam dneska byla hromada flashbacků na to, co všecko se mezi nima dělo, než se konečně dali dohromady… Pamatujete, jak Tess chtěla odjet a Nick jí řekl zůstaň - ale neslyšela to. Tak teď to vlastně bude obráceně, už u toho teda nebrečím, protože to vidím fakt poněkolikátý, ale husinu mám řáckou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.2.10 19:24

ahoj holky, tak mne se tahle zapletka se sally a ditetem vubec nelibi, to uz je fakt moc :(. sally jsem nemela rada nikdy a nikdy mi neprisla uprimna a neprijde ani ted, byt v kuzi tess bych nechtela ani trosicku, myslim, ze uz ji scenaristi nalozili docela dost, uz by ji mohli taky trochu setrit, no jenze tak to v tech serialech bohuzel chodi. ja jsem trochu serialovej maniak a je hruza jak se pak vse natahuje do nekonecna viz. VKV a Ordinace, koukam na to uz jen ze setrvacnosti a nekdy neverim vlastnim ocim co dokazi scenaristi vymyslet, ordinace uz mi prijde spis jako parodie na vsechno mozne. jinak zboznuji pratele, starou ceskou klasiku, v puberte jsem zrala beverly hills a melroce place, ted to opakuji na barrandove a neda se na to koukat. taky mam rada sex ve meste, zoufalky a hrozne rada bych kdyby zopakli dallas a dynastii :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
23.2.10 20:15

Ahoj clovek, to ses opravdu maniak :lol: Taky se mi to s tou Sally moc nelíbí..někdo tu psal, že mohla být ještě víc svině (s prominutím), ale mně tohle přijde už dost hrozný, jak si pořád hraje na milou Sally, které o nic nejde..je to vypočítavá můra, hraje na city…to je fakt, že už by mohli dát Tess pokoj, má teda nervy, holka jedna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.10 21:42

Tak na Melrose place jsem se z nostalgie koukla na Barrandově taky a musela jsem se chlámat :lol: Jak jsem to někdy mohla sledovat? :mrgreen:
Třeba seriál, kterej můžu vidět pořád a ještě mě neomrzel, je Taková normální rodinka :palec: To je pro mě klasika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.2.10 21:44

machalko miluju takovou normální rodinku. ,,mistře aspoň ty stropy bílý"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.10 22:38

Lentilko, a co Aglája Vopajšlíková? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
23.2.10 22:42

Machalko jojo tak ta byla taky dobrá. Ten seriál je prostě boží. Nedavno jsem koukala na ten film taková normální rodinka a to byla teda nepovedená slabota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.10 22:48

No já na ten film nevydržela koukat do až konce, seriálu nesahá ani po kotníky :roll: Podle mě se může hodně líbit jen tomu, kdo nezná ten seriál. Dost taky podle mě dělají herci, třeba na Medřickou nebo Rosůlkovou nikdo nemá a vůbec to byl hereckej koncert od A až do Z :palec:
A teď bych si dal tu vaši rajskou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
24.2.10 11:25

Machalko přesně tak. Zkrátka seriál je seriál. Hele můj muž ho do tý doby, než jsem koukala na ten film neznal a pak jsme ho spolu zkoukli a povídal, že film mu nemůže šahat ani po palec u nohy. Akorát od tý doby, co seriál viděl, se mi bojí přinést kytku :D
Holky dneska ty naše holky farmářský neuvidím, tak musíte poreferovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.2.10 11:43

Lentilko, a nic dalšího ze školy manželů na tebe nepraktikuje? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
24.2.10 11:46