Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj kočky tak vás sem chodím šmírovat jak to bylo zase s McLeodkama
akorát jsem ještě nepřispívala …
co umřela Clair tak už moc pravidelně nekoukám - ale chystám se stáhnout si je tak třeba jednoho krásnýho dne uvidíme všechno
![]()
holky, jak to dneska začalo? vy mě napínáte ![]()
ahoj ibbu, vítej do klubu
, přijela Sally a oznámila Nickovi, že je těhotná s ním, je v osmém měsíci a byla u toho i Tess. ![]()
Ježkovo ještě, že už chodí Nick ostříhanej. To páčo mu fakt neslušelo.
Jo a slizák Kane mi teda nechyběl. Doufám, že zase někam odcestuje.
jj, krátký sestřih mu sluší
, ale ono většině chlapů, teda aspoň pro mě. ![]()
Teda, to byl adrenalin…můra Sally, skřípla Nicka a teď dolejzá…chudák Tess, je dobrá, že to ustojí..úplně jim tu jejich lásku věřim.. ![]()
Kane je stále hroznej..moc se nezměnil..
Nick byl náhodou s tím páčem roztomilej..jo, to byl teda díl..někdy je to lážo plážo a dneska teda to byl nápor na emoce, co?
Lentilko, tak Přátele a Krok za krokem mám taky moc ráda ![]()
Jonnys, Tess má trochu širší boky - oproti Claire vypadala vždycky oplácanější
Krom toho tím těhotenstvím se jí možná zrovna rozšiřovaly ![]()
Nickovo dlouhý háro se mi taky nelíbilo ![]()
A Kane tam bude jen chvilku, ale musím uznat, že takhle mu to sluší víc… než ty mastňáky předtím ![]()
No, přijde mi, že Kane má mastňáky pořád, jenom trochu kratší..
Sally taky nevypadala nic moc…dneska mně teda naštvala..měla to říct hned nebo nikdy..ale naštěstí Nick je správňák a vyřeší to jako pravý muž ![]()
Jonnys, to se ještě bude tááááhnout než Sally i s Harrisonem definitivně odfrčí ![]()
Harrisůnek by tam mohl zůstat..Tess by si mohla založit školku
ne, vážně..to mi ani neříkej, že se to potáhne..to jako budou Tess týrat tak dlouho? Nebo se s tím opravdu srovná? Ach jo..
Sally skončí na nějakou dobu ve špitále, takže se o Harrisona bude starat Nick, tím pádem se odstěhuje z Drovers - no prostě ještě to bude brnkání na city… jak já tuhle sérii kvůli tomu nesnáším ![]()
Ach jo, to mi ani neříkej..mně to dneska stačilo a říkala jsem si: díkybohu, už je to za námi..a teď tohle..přesně jako ta žvejka..musí to natahovat..to po těch peripetiích nemohli dát Nickovi a Tess pokoj, aby si užívali? Zase někdo měl strach, že by to začalo nudit, ale mně teda rozhodně ne… ![]()
No Kanea jsem tam teda nečekala, dost nepříjemné překvápko, sice měl ty vlasy upravenější než dřív, ale ten chlap je mi prostě nesympatickej. Nebo ho ten herec tak dobře hraje. ![]()
Tess má širší boky od začátku seriálu, teď možná o něco víc. Co já bych za to dala, kdybych měla pár kilo hore.
Ani po druhém dítěti mi bohužel nic navíc nezůstalo. ![]()
No byly to dneska nervy, ale mají to fakt dobře natočené. Zas je fajn, že Sally není žádnej vyděrač typu, teď je tady to dítě, tak se o nás postarej, mohli to udělat kontroverznější, Harry do toho správně říznul
, aby to bylo ještě horší, fakt to vygradovali. A Jodi s Kate se do toho dobře montovaly… Stevie se mi dneska líbila, jak se k tomu postavila. Takže citovej drasťák, to jo, ale neodtrhla jsem oči a reálnej drasťák. Pokoukáníčko. Tess mi bylo děsivě líto. Ale znovu cením um, s jakým to zahráli. Vivat McLD!
![]()
holky no fakt to bylo hustý - jak psala Lentil - člověk by brečel jen jí vidděl v té posteli jak za ní přišel Nick
fakt ze života ![]()
ale jak už tu padlo dřív, když si představím t konce tak už mě to tak neláká … ještě se starají o Claiřinu malou? teď jsme to strašně dlouho neviděla