Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
2.3.10 23:01

Nick umírá??? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.3.10 08:54

Eviah, naštěstí ne, ale pár dílů to bude vypadat, jakože umřel… Oni se totiž z té Argentiny vracejí zvlášť, napřed přijede Tess a pak má dojet Nick. Ale letadlo, ve kterým měl být, havarovalo a nikdo nepřežil. Ale pak se ukáže (Tess bude mít sny a Moira vidění), že Nick je naživu, do toho letadla totiž nenastoupil, neboť ho kdosi na letišti přepadl a sedl do letadla místo něj. Nick po tom přepadení ležel v nemocnici a až se probral, tak zavolal Tess a vyjasnilo se to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.3.10 09:09

Jéžíš, to jsou věci…ta Tess nebude mít pokoj ani v Argentině..ale hlavně, že zase zasáhne osud a Nick bude v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.3.10 09:13

No to jsou šoky, jsi mě teď dostala :lol: , já už myslela, že teoreticky znamená, že už tam vůbec nebude, že herec ani nechtěl/nemohl zahrát svou smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.3.10 09:16
jonnys píše:
TeĎ mně napadlo, jak Eviah psala, co tam bylo včera, že to viděla ne úplně od začátku…nikdo jsme jí nenapsali, což? Já už si to moc nepamatuju, co tam bylo, než si Kate natáhla ten sval.. jen, že Tess trochu prudila, aby pořád makaly a kromě té pomyslné zdi mezi ní a Sally, chtěla stavět i opravdovou :-)
Asi tam ze začátku nebylo nic zásadního..

děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.3.10 09:18
eviah píše:
No to jsou šoky, jsi mě teď dostala :lol: , já už myslela, že teoreticky znamená, že už tam vůbec nebude, že herec ani nechtěl/nemohl zahrát svou smrt.
:lol: :palec: Blbě jsem to napsala, promiň :-D Ale štve mě, že pak ho už dabuje někdo jinej :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.3.10 09:43

bude ho mluvit někdo jinej?tak to je pro mně tragedie…tenhle hlas je jeho..jinej mít nemůže…kdo tady psal, že má s tím jeho dabérem „osobní“ zkušenost? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.3.10 10:05
Machalka píše:
eviah píše:
No to jsou šoky, jsi mě teď dostala :lol: , já už myslela, že teoreticky znamená, že už tam vůbec nebude, že herec ani nechtěl/nemohl zahrát svou smrt.
:lol: :palec: Blbě jsem to napsala, promiň :-D Ale štve mě, že pak ho už dabuje někdo jinej :roll:

Ne, v pohodě, umíš napínat stejně jako McLeodovky. :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.3.10 10:16

Jj teď ho mluví Pavel „privátní čudlík“ Vondra :-D Ale stejně tam Nick bude tak dva, tři díly a zas odfičej do Argentiny - už nastálo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.3.10 15:12

Návrat černé královny - tak ten název dnešního dílu fakt seděl :mrgreen: Líbilo se mi, jak se Dave tvářil po tom polibku od Kate :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.3.10 15:26

ahojky kočky

ještě že vás tu mám :lol: vždycky kouknu co bylo :palec:

dneska jsem po týdnu konečně viděla aspoň většinu …

no jak jsem pochopila tak Dave se s Kate dá nakonec dohromady? dneska mi přišlo že je to všem úplně jasný co Kate cítí :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.3.10 16:00

Dneska byl Dave vtipnej :mrgreen: , mimčo jako stroj na bobky a to druhé, co hned následovalo, mi úplně vypadlo z hlavy… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.3.10 16:32

ibbu, je to jasný všem jen Daveovi ne :mrgreen: Je v tomhle směru nějakej natvrdlej a ještě mu bude dlouho trvat, než si sundá klapky z očí :mrgreen:

Líbila se mi taky hláška Sandry, když jí Nick řekl, že to je Harrison, jeho syn. Prej: Zas tak dlouho jsem nebyla pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.3.10 16:42

no ale „vykousla“ ho teda slušně - ikdyž do tý situace se to hodilo :lol:

jinak jste dobrý že pobíráte ještě hlášky! :pankac: já jsem ráda když vidím aspoň kousek :-D a normálně co si pamatuju, tak jsem na to koukala už loni ale jak umřela Claire tak už jsem neviděla jediný díl, takže tohle je pro mě všechno nový …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
3.3.10 17:55

Nóóó a co tam teda bylo???? :-)
DAve zase hlásil? To on umí :mrgreen: je to fík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí