Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
1.3.10 19:23

ahoj holky,tak mne nick dneska taky zklamal a nejak mi vypadl z oka, vim, ze je to v podstate neresitelna situace,ale tak nejak celkove mne to vsechno zklamalo. jako mne to vlastne zklamalo uz tehdy kdyz se sally objevila, ze je tehotna, kdyby se tahle zapletka stala alexovi tak bych to snad i zkousla, ale u nicka jsem to necekala a od ty doby uz v nej jaksi nemam duveru a tim jak od tess odesel to dokonal, uz to proste neni ten sladkej nick co jel tenkrat za tess do mesta, jak on ji vzdy po ocku sledoval a jak bylo mezi nima uplne hmatatelny napeti… no nic, nesmim se nechat unaset, je to jen serial :). jinak jsem moc rada, ze se tam objevila meg, mam pocit starych dobrych casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.3.10 19:34

Já ho mám pořád ráda, ale ten odchod jsem teda nečekala..vůbec nic nevyřešil..jen to ještě víc pohnojil a Tess se trápila mnohem víc..podle mně..
Přesně tak, clovek, Meg na mně působí uklidňujícím dojmem..tak jsem ráda, že je tam..přišla mi nějaká hubenější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.3.10 19:42

jojo meg vypadala velmi dobre, mesto ji asi prospelo. jsem zvedava jestli projde jeji vztah s terrym nejakym vyvojem, cekam, ze uz ji terry nebude stacit, prece jen pricichla k mestu a terry je takovy klasicky vesnican… nekdo uz tu psal, ze se tam vlastne ani moc dlouho nezdrzi co?
ja ho mam taky nicka porad rada, ale proste je mi lito tess a zklamal mne, ona si tohle vsechno nezaslouzila a skutecne si myslim, ze maloktery vztah v realu by toto prekonal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
1.3.10 20:24

Jojo, Tess ho musí moc moc milovat, že dokázala tohle překousnout..nemyslím to, že má dítě s jinou, ale myslím, ten odchod…ještěže to netrvalo tak dlouho a nedošla jí trpělivost, i tak jí měla požehnaně..té trpělivosti a tolerance..mám se co učit..
No vidíte, farmářský seriál (jak uvádí na jedněch slovenských stránkách o McLd.) a jak je poučný :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.3.10 10:49

Tak já včerejší díl neviděla a dnešní taky neuvidím. Ale Sally jen tak neodjede, napřed se Nick bude muset o Harrisona postarat, zatímco Sally bude ve špitále. Meg je tam jen dočasně, pak zase odjede. S Terrym jim to vydrží, i když po tom druhém návratu Meg budou mít krizovku, no nakonec se vezmou a odjedou ze seriálu už spolu :srdce: Jak Meg zase odjede, vstoupí do děje natrvalo Moira - taky zajímavá postava, hlavně přes ty její vidění :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.3.10 14:15

Holky dneska to bylo docela v pohodě…ta Sally tam už snad dlouho nebude, aspoň, že je v nemocnici..
Trochu mně mrzí, že Meg už nepracuje na Drovers, tam jí to slušelo mnohem víc..
Nickovi a Tess to moc slušelo, když se zase měli rádi :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.3.10 15:47

Taky bych radši viděla Meg na Drovers, stejně se pořád dohadujou, kdo bude vařit a mají na to služby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.3.10 19:49

No holky sice se maj radi, ale porad mi prijde, ze to tam hrozne visi ve vzduchu. A ta Sally, jak se byl Nick loucit s Harrisonem tak mi vylozene prislo, ze zle kouka, ze proste ceka na to, ze Nick rekne opoustim Tess a zustavam s vami, ja vim, ze je to asi prirozeny, ze to chce, ale ja se proste nemuzu zbavit dojmu, ze ona je falesnice, nemuzu ji mit rada, kdyz fandim Tess, ze :-) . Uz by mohli scenariste take rozjet nejakou akci okolo Kate a Stevie, obzvlast Kate je hrozne odstrcena, ta akorat porad maka. Driv jsem moc nemusela Dave, ale je mi cim dal vic sympos.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.3.10 20:08

Clovek, mluvíš mi z duše, Dave je čím dál lepší, Kate má málo prostoru, Sally chce Nicka, i když říká, že ne, prostě mám stejný pocit.
Dneska jsem si poprvé řekla, že je Dave kouzelnej, jak byl zapálenej pro ty koně. :huban:
A Stevie by si konečně zasloužila nějaký solidní vztah.
No a taky teda chudák Jodi, ta to dneska měla hustý, Machalko, kdy se prolátne, že je sestra Tess a Claire? Už aby to bylo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.3.10 20:20

Jo, to by mně taky zajímalo, kdy se to dozví, že je Mcleodova dcera :-)
Jinak, Jodi to dneska dost přeháněla s tím flákáním..
Dave mi byl moc sympatický vždycky, ikdyž byl s Tess a já věděla, že ta musí být s Nickem, stejně jsem Davea měla ráda..má občas dobrý hlášky..
Kate je mi čím dál víc sympatická..však ona dostane prostor, ne? Chci, aby už byla s Davem..
Zítra to zase neuvidím, tak někdo napište..
TeĎ mně napadlo, jak Eviah psala, co tam bylo včera, že to viděla ne úplně od začátku…nikdo jsme jí nenapsali, což? Já už si to moc nepamatuju, co tam bylo, než si Kate natáhla ten sval.. jen, že Tess trochu prudila, aby pořád makaly a kromě té pomyslné zdi mezi ní a Sally, chtěla stavět i opravdovou :-)
Asi tam ze začátku nebylo nic zásadního..
Mně včera nejvíc mrzelo, jak se Tess snažila dovolat Nickovi a on to pořád neslyšel a jednou tam byl záběr, jak se objímá s můrou..
Mně taky přijde jako falešnice..
To nemá rodinu a přátele, kteří by jí pomohli? A Nick by mohl malého vídat kdykoliv..kdyby opravdu měla čisté úmysly, tak nezůstává, protože to by bylo každé normální ženské nepříjemné..jenže jí ne..tssss..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.3.10 20:37

Mne ten Dave prijde i cim dal tim hezci :). Alex je ted nejakej zanedbanej, ma nejaky delsi vlasy a neni to nejak on, vlastne i Alex mi prijde od te doby co umrela Clair takovej odstrcenej. Myslim, ze Jodi potrebovala malou lekci, obcas je moc suverenni, vlastne to dneska nebylo doreseny, ze ji Stevie vyhodila, nebo mi neco uniklo? Myslim si, ze Sally te situace proste zneuziva, ma maleho trochu jako rukojmiho jak si u sebe udrzovat Nicka, teda dneska ji bylo urcite blbe, ale stejne je to potvora a vzdycky byla, na zacatku ji tam hlavne nastrcila a udrzovala Nickova mama a ta prece Tess nemela rada. Taky uz se tesim az se to rozjede mezi Kate a Davem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.3.10 21:03

Jo, Jodi potřebovala lekci, ale myslím, že vyhazov je příliš silný kafe, leta tam dře jak mezek, má špatné období a hned tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.3.10 21:04

Jojo, Dave má hezký úsměv, vždycky se celý úplně rozzáří..
Nijak to s tím vyhazovem nedořešili, to asi až zítra..
Jinak s tou Sally je to přesně tak..to byla práce jeho mámy dohazovačky..a jestli si dobře pamatuju, Nick vzal za vděk Sally, když ho Tess nechala čekat v posteli..pamatujete? Tess se pořád neuměla vyjádřit, co s nima bude, tak si Nick začal se Sally..takže z její strany to určitě byla láska, ale z jeho asi ne..on stejně vždycky miloval Tess :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
2.3.10 21:08
eviah píše:
Jo, Jodi potřebovala lekci, ale myslím, že vyhazov je příliš silný kafe, leta tam dře jak mezek, má špatné období a hned tohle.

A navíc je to McLeodovka, viď? Tak ať si na ní nevyskakujou.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.3.10 21:13

Dneska byl díl o těch walerech (nebo jak se to píše :oops: )? Ten je nádhernej :palec:
Tak kdo chce náznak, jak to bude dál - rychlej sled: Nick se vrátí k Tess. Luke končí ve vězení. Přijíždí další McLeodová - Regan (má románek s Davem). Tess s Nickem odjíždějí do Argentiny. Objevuje se na Killarney náhrada za Nicka - Rob/Matt. Stevie prozrazuje Rose, že je její pravá matka. Objevuje se Daveův bratr Patrik, se kterým se Kate poprvé zaplete. Jodi se dovídá, že je možná dcerou Jacka. Meg odjíždí kvůli knize, kterou o svém životním příběhu napsala - původně to zamýšlela jako fikci, ale tímhle se stává realitou. Tess se vrací z Argentiny, Nick teoreticky umírá, Tess se dozvídá, že Jodi je její sestra. Stevie zjišťuje, že se zamilovala do Alexe, ale nestíhá mu to říct, ten odjíždí a za čas se vrací se snoubenkou Fionou… atd :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí