Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jonnys, to se vůbec neomlouvej, já občas píšu, jak mi myšlenky letí, takpak holt vsvětluju, cože jsem tím myslela. ![]()
Pro mě to z chlapů nejvíc to slušelo Alexovi. ![]()
Kate mi bylo líto. Ale Davea chápu, snažil se Kate mile říct, že chce být jenom kamarád. Ale že musel zrovna na té svatbě.
![]()
No jo, ten Dave, nejdřív se tam s ní škorpil a pak tohle..teda zrovna na svatbě a u ohrady pro koně
no, proti gustu… ![]()
Taky bych brala, kdyby to dneska skončilo..ještě kdyby se tam objevila Claire, jakoby, že ta její smrt byla jen zlý sen Tess…jééžíšš, co jsem to tu napsala za brak?? Ale líbilo by se mi to…
Jojo svatební sliby jsou moc pěkný zvyk, taky bych to tak chtěla, ale zase se mi nelíbí, že se novomanželé v půlce oslav sbalí a odjedou…
Přesně tak, to bych taky nechtěla, odjet v půlce ze svatby nebo kdybych byla někomu na svatbě, tak slavit bez nevěsty a ženicha…u mojí kamarádky to takhle bylo a teda nic moc..
A mně se nejvíc líbila Tess - byla fakt krásná nevěsta
Zastínila všechny chlapy a to teda Nicka i Alexe jinak můžu ![]()
Jonys, tak snad se ti dneska nebude zdát, že máš svatbu s Nickem ![]()
A teda ten tvůj návrh konce by už moc smrděl telenovelou ![]()
No jo, Machalko, to máš pravdu, ale stejně by se mi to nejvíc líbilo..a byl by klid..
Tess byla moc krásná..a já jim tu lásku vážně věřím.. ![]()
Jonnys, já ti rozumím, mně tam Claire taky chybí ![]()
Strašně se mi líbí jako pár, škoda, že spolu nejsou i v reálném životě ![]()
Jonnys, tak co sen? ![]()
Já teda dneska měla takovou psychárnu, ale nikdo z McLeodek v ní nebyl ![]()
Ahoj holky, muzu se vam sem trochu vetrit
? Taky pravidelne sleduju a jak si vas tak procitam, tak moje pocity jsou hodne podobne, od smrti Clair a odchodu Becky uz to proste neni to co to byvalo. Sice to ted bylo fajn, ze se konecne dali dohromady Tess s Nickem, ale stejne to neni uplne ono, no a do toho jeste odchod Meg
. Nejak jsem si dneska nemohla zvyknout na novy hlas Stevie a mela jsem pocit, ze i Tess ma jiny hlas, zaznamenaly jste? Souhlasim s vami, ze prvni 4 serie by bohate stacili a mohlo to vsechno skoncit happy endem, ted uz to bude jen natahovani a natahovani. Tohle mne u serialu desne stve, v nejlepsim se ma prestat! Tak se nezlobte, ze jsem se vam tady trochu vypovidala
. No a dneska mi bylo hrozne lito Alexe.
Jonnys, ok ![]()
Clovek, vidím to stejně
Tess mluví pořád Helena Brabcová, ale během všech těch osmi sérií mi někdy připadlo, jako by Helena někdy mutovala nebo něco, nebyla si vůbec hlasově podobná ![]()
Dnešní díl se mi teda líbil - aktivka Kate a 10000 od babičky
A na Alexovi je vidět, že se s odchodem Claire bude ještě nějakou dobu srovnávat… Všimli jste si Davea v úvodní znělce? ![]()
Ja se prave vzdy docela zameruju na dabing apod., takze jsem se vsimla, ze ve znelce je porad Helena Brabcova, ale jeji hlas to podle mne nebyl, tak asi zrovna nemela cas a nechteli predelavat znelku…no nevim, tezko rict. Ta Andrlova mi k te Stevie moc nesla, ale to je o zvyku. Kate mam rada docela od zacatku, mam rada tyhle trhle tipy, ke Stevie mam porad takovy nejaky divny vztah. Clair byla fakt skoda, bez ni to nema takovy naboj. Jo a dnesni zapletka se Stevie jak chtela hrozne obstat pred Tess mi pripomnela, kdyz Becky nechtela zklamat Clairinu duveru, prijde mi, ze nekdy uz se i opakujou, no co porad taky vymyslet. Dave je mi cim dal tim vic sympaticky, zezacatku jsem ho nemusela, hlavne kdyz chodil s Tess.
Clovek, já si myslím, že to byla ona. Napadlo mě třeba, jestli to nemůže zkreslit mikrofon nebo tak něco - uvidíš časem, že se ten její hlas zase „stabilizuje“ ![]()
S tím zklamáním důvěry to tam bude ještě několikrát, však se tam pak ty ženský střídaj jak fusky, tak pořád někdo nebude chtít zklamat důvěru a dobře se o Drovers postarat ![]()
U Stevie jsem si všimla, ale u Tess ne, třeba byla trochu nachlazená. ![]()
Alexe mi taky bylo líto, musím říct, že v tomto mi seriál taky přijde moc fajn - že Alex hned nechodí s někým jiným, že se pořád nemůže vyrovnat se smrtí Claire. Taky to mohli odbýt dvěma díly, kdy si poplače a pak najede do starých kolejí.
Ahoj holky,
včerejší díl super.
Ale můj dnešní díl byl nářez. Zdálo se mi, že Clair měla rodit a já to běžela říct Alexovi a on se rozběhl a zakopl a pořezal se na krku o ostnatý drát a crčela mu krev z krční tepny. Já mu držela tu tepnu aby nestříkala krev a on neumřel. No a volala jsem o pomoc a přiběhl tam Nick, kterýmu jsem řekla, co se stalo a aby běžel za Clair. No a jak jsem tam držela tu tepnu, tak mi Alex řekl, že mě miluje
No probudila jsem se červená až za ušima a usoudila jsem, že už mi fakt hrabe. ![]()
Vítám člověka.