Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
7.2.10 11:10

mudru kvínovou teda nemusím..koukala jsem na ní,když to začali vysílat poprvé, to jsem ještě byla malá..ale teď mi to přišlo takový blbý…ona je teda mirek dušín v sukních..a sally vlastně taky..takový dva správňáci..to mně teda nebere..no jo, mcleodovky nasadily laťku moc vysoko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.2.10 13:57

Ježkovo voko ona Stevie chodí s tím houmlesem? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.2.10 14:03

Asi dlouho nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.2.10 21:52

Jen na pár dílů… ale je to klasika - přitahujou ji zlobiví kluci :twisted: U té jejich ocicmávačky se mi dneska udělalo krapet šoufl :poblion:
Ovšem královna kopání koryt neměla chybu :lol: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.2.10 21:54

To jo..ty dvě jsou čísla..Ta Stevie si to teda dává..takhle se cicmat před Alexem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.2.10 21:57
Machalka píše:
Jen na pár dílů… ale je to klasika - přitahujou ji zlobiví kluci :twisted: U té jejich ocicmávačky se mi dneska udělalo krapet šoufl :poblion:
Ovšem královna kopání koryt neměla chybu :lol: :potlesk:

Jéé, Machalko, jak se ti tam objevila ta holčička Elinka…najednou mi to tam skočilo..to sis tam nějak dala? Taky mám holčičku v březnu - 31.3.2008, ale teda byla to jiná váhová kategorie (3,8 kg), teď může mít tak kolem 15kg..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.2.10 23:26

Tak Alexovi to zatím až tak nevadí, ten se pořád smiřuje s odchodem Claire a ještě nějakou dobu se s tím smiřovat bude… Spíš ho to trápí z toho důvodu, že ví, že Kane není žádnej svatoušek :twisted:

Jonnys, myslíš podpis?
Tak to je dobrá náhoda, že máme skoro stejně stará dítka :-D A jak se jmenuje tvoje holčička? Elis má teď tak 11,5 kg :mrgreen: Na to, jakej je otesánek, je muší váha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
9.2.10 07:58

Jmenuje se Stella :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.2.10 09:05

Jéé to je krásné jméno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
9.2.10 09:52

Taky je to blondýnečka a má modrá očička..Elinka je taky takový andílek :-)
Musím si sem taky dát nějakou fotku..a jak se dělá, ten obrázek, co tam máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.2.10 10:21

Díky :-) Jestli chceš i ten metřík, tak si ho musíš na některých stránkách s metříkama vytvořit a pak v nastavení ho dát do podpisu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
9.2.10 10:36

aha..zkusim, až budu mít víc času..díky..
pomóóóc, dneska neuvidím mcleodovky…pak některá napište, co tam bylo a jaké to bylo..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.2.10 15:43
jonnys píše:
aha..zkusim, až budu mít víc času..díky..
pomóóóc, dneska neuvidím mcleodovky…pak některá napište, co tam bylo a jaké to bylo..papa

Tak zrovna dneska požádal Nick Tess o ruku, pohádka, romantika, zato Stevie pořád bere na Kanea, já nemůžu vidět ty jeho vlasy, dělá se mi nevolno. :roll: :lol:
No ale taky se Tess dozvěděla o Sally, že s ní Nick v mezičase, co se hádali, chodil. A pořád se jim do toho motal Dave, chtěl, aby to Nick Tess řekl, jenže si chybně myslel, že to Nick se Sally táhne pořád dál. Nachomítl se pošťákovi, který vezl pro Nicka obálku od Sally, po cestě ji někdo natrhl a Dave tak uviděl věci, které Sally vracela Nickovi, Dave to špatně pochopil a jal se bránit Tess před zklamáním. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
9.2.10 16:01

do prčic a zrovna dneska jsem si řekla, že se na to vyprdnu a pujdu si lehnout… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.2.10 16:22

Nick vzal Tess na pastvinu, řekl, že tam má pro ni překvapení, byl tam pes z Drovers Run (nepamatuju si jméno) a cvičené krávy, pes na povel vyběhl a přiměl krávy seřadit se, ty na sobě měly písmena (na látce jako když má na sobě člověk startovní číslo), každá jedno a mělo z toho být Tess - marry me, krávy to trochu popletly a seřadily se v jiném pořadí, bylo to roztomilé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí