Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
3.2.10 21:22

Díky :kytka: , škoda, že jsem to neviděla, měla jsem tady návštěvu, tak mi bylo blbý pustit si to. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.2.10 21:56

Eviah, ještě to reprízujou v noci :mrgreen: Si vzpomínám, že když jsem kdysi dáávno malou v noci kojila, tak se někdy trefila do noční reprízy a já u kojení čučela na McLeodky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.2.10 22:00

No fakt! 8-o :palec: :kytka: :mavam: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.2.10 14:07

huuu to jak ten Caine?(nevím jak se to píše) zrvona vystřílel to stádo, mě fakt dostalo…
Co že se to včera stalo Kate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.2.10 15:01

No, ten Caine je nějakej splašenej…zase to je asi nějaký desperádo na útěku před bůhvíčím…
Kate včera obtěžoval jeden týpek, co přijel na školu rodea a nejdřív byl takovej sympaťák, ale potom se z něj vyklubal takovej otrapa, co jí chtěl a když ho ona nechtěla, tak ho to naštvalo a pořád jí naháněl a nadbíhal a vygradovalo to tak, že jí chtěl znásilnit a pak přišel náš Dave a bylo to..ale ještě před tím, ona toho Paula (nebo jak se jmenoval), praštila do hlavy a utíkala před ním domů a chtěla si zatelefonovat pro pomoc a potom tam teda dorazil Dave, který asi má nějaký šestý smysl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.2.10 15:21

Šestým smyslem se to tam jen hemží :mrgreen: , ale to je ono, přijede princ na bílém koni a zachrání Kate. Je to pohádka pro lidi jako jsem já. 8-)
Taky bych někdy chtěla takovou romantiku, jakou připravil dneska Nick pro Tess. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.2.10 15:33

eviah to mi povídej. Ovšem takováhle romantika existuje jenom ve filmu. U nás veškerá romantika začíná a končí pusou na dobrou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.2.10 15:36

Jo, taky bych tohle chtěla zažít..hlavně jde o to, aby to toho muže napadlo samo…my občas romantiku máme, ale musím si o ní říct..takoví chlapi jsou asi jen ve filmech…to se jim to koná, když to mají ve scénáři.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.2.10 15:36

No však ještě nemají děti, i když oni tam kouzlili romantiku, i když už měla Claire mimčo. :mrgreen: Dostalo mě, jak po porodu seděla naprosto bez problému hned druhý den v křesílku na verandě. :lol: Já nevěděla týden jak si sednout. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.2.10 15:41

To já zase jo..byla jsem asi dobře zašitá..hned druhý den, když přišla ségra do porodnice, tak se divila, jaktože sedím a já se ještě zavrtěla..to mi opravdu nedělalo potíže..no jo…i s dětma může být romantika..v seriálech :-) Ale dnešní díl se mi líbil..líbí se mi to jiskření mezi Tess a Nickem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.2.10 16:16

Jo jo, Nick má kouzelnej kukuč. :-D A Tess je mi moc sympatická. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.2.10 17:42

Mně se vždycky víc líbil Alex, ale teď spíš Nick..no, s Tess tvoří moc hezký pár..možná to má i trochu kouzlo, to, jak jim to trvá, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.2.10 19:56

Jo, to jiskření to je ono. :lol: Pokud bych soudila podle sebe, tak se mi taky líbí víc Alex. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
4.2.10 20:28

Ale teď se mi spíš líbí Nick, je takovej rozvážnej…ten Caine se mi vůbec nelíbí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
4.2.10 20:42

Caine mi přijde jak nějaký santusák. Mě se líbí oba Alex i Nick…Nick občas kulhá a to je takový menší plus pro něj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí