Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky
, škoda, že jsem to neviděla, měla jsem tady návštěvu, tak mi bylo blbý pustit si to. ![]()
Eviah, ještě to reprízujou v noci
Si vzpomínám, že když jsem kdysi dáávno malou v noci kojila, tak se někdy trefila do noční reprízy a já u kojení čučela na McLeodky ![]()
huuu to jak ten Caine?(nevím jak se to píše) zrvona vystřílel to stádo, mě fakt dostalo…
Co že se to včera stalo Kate?
No, ten Caine je nějakej splašenej…zase to je asi nějaký desperádo na útěku před bůhvíčím…
Kate včera obtěžoval jeden týpek, co přijel na školu rodea a nejdřív byl takovej sympaťák, ale potom se z něj vyklubal takovej otrapa, co jí chtěl a když ho ona nechtěla, tak ho to naštvalo a pořád jí naháněl a nadbíhal a vygradovalo to tak, že jí chtěl znásilnit a pak přišel náš Dave a bylo to..ale ještě před tím, ona toho Paula (nebo jak se jmenoval), praštila do hlavy a utíkala před ním domů a chtěla si zatelefonovat pro pomoc a potom tam teda dorazil Dave, který asi má nějaký šestý smysl ![]()
Šestým smyslem se to tam jen hemží
, ale to je ono, přijede princ na bílém koni a zachrání Kate. Je to pohádka pro lidi jako jsem já. ![]()
Taky bych někdy chtěla takovou romantiku, jakou připravil dneska Nick pro Tess. ![]()
eviah to mi povídej. Ovšem takováhle romantika existuje jenom ve filmu. U nás veškerá romantika začíná a končí pusou na dobrou noc ![]()
Jo, taky bych tohle chtěla zažít..hlavně jde o to, aby to toho muže napadlo samo…my občas romantiku máme, ale musím si o ní říct..takoví chlapi jsou asi jen ve filmech…to se jim to koná, když to mají ve scénáři.. ![]()
No však ještě nemají děti, i když oni tam kouzlili romantiku, i když už měla Claire mimčo.
Dostalo mě, jak po porodu seděla naprosto bez problému hned druhý den v křesílku na verandě.
Já nevěděla týden jak si sednout. ![]()
To já zase jo..byla jsem asi dobře zašitá..hned druhý den, když přišla ségra do porodnice, tak se divila, jaktože sedím a já se ještě zavrtěla..to mi opravdu nedělalo potíže..no jo…i s dětma může být romantika..v seriálech
Ale dnešní díl se mi líbil..líbí se mi to jiskření mezi Tess a Nickem..
Mně se vždycky víc líbil Alex, ale teď spíš Nick..no, s Tess tvoří moc hezký pár..možná to má i trochu kouzlo, to, jak jim to trvá, že jo?
Jo, to jiskření to je ono.
Pokud bych soudila podle sebe, tak se mi taky líbí víc Alex. ![]()
Ale teď se mi spíš líbí Nick, je takovej rozvážnej…ten Caine se mi vůbec nelíbí..
Caine mi přijde jak nějaký santusák. Mě se líbí oba Alex i Nick…Nick občas kulhá a to je takový menší plus pro něj ![]()