Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27259
26.1.10 11:01

Láska přes internet je skvělá…Já mám ráda Meg Ryan, ještě se mi moc lípí Kate a Leopold. No a můj oblíbený film je 50× a stále poprvé…Žehlím většinou večer u telky a nebo si pustím simpsonovi. Svýho času jsem žehlila jenom u četnických humoresek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.1.10 14:08

Tak já ujíždím na Maid in Manhattan (Krásná pokojská) :oops: Kdykoli ho dávaj, musím ho vidět, nejčastějc taky s žehličkou v ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.1.10 14:22

Líbí se mi replika z Vratných lahví: „Žehlil´s někdy?“ U manžela to bylo jako prozření, po shlédnutí Vratných lahví už nekroutí s úsměvem na rtech hlavou, když znovu a opět zapínám svůj oblíbený film. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
26.1.10 14:46

dneska byl pěknej díl…takovej úsměvnej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
29.1.10 14:13

k sakru zbyde v tom seriálu někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.1.10 14:33

:lol: Včera jsem si říkala to samý, ještě že se Jody vrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
29.1.10 15:38

J8 se začínám bát, že za chvilku tam zbudou akorát ovce koně a krávy, pač všichni pomřou nebo se odstěhujou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.1.10 16:17

No já doufám, že se Meg vrátí, že si tvůrci nevymyslí důvod, proč už se vůbec nevrátí, bylo fajn, že tam nebyly jen samý mladý holky, že to měli trošku věkově nadělený. Snad ta herečka potřebuje jen trochu časově ulehčit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
29.1.10 17:29

Jo, snad se vrátí i Meg…nebo tam opravdu zbydou jen ta zvířata, jak píšete…Já si na ty nový lidi tak dlouho zvykám…ach jo…ještě že tam jsou pořád Alex a Nick..ty kluky vždycky ráda vidim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.1.10 21:49

Jo, já taky :-D , ty dva vybrali fakt dobře, jsou to sympaťáci. Akorát si říkám, za jak dlouho nechají odejít i Alexe. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
30.1.10 07:23

Ten tam ještě nějaký čas pobude, ale navěky tam taky nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
30.1.10 09:54

No právě. A zase v tak emočně vyjpaté atmosféře, když čeká dítě. To jsou prostě podpásovky. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
30.1.10 12:00

To je pravda, že to jsou podpásovky..co se mně týče, tak mně tyhle situace nevyburcují k větší sledovanosti…spíš mně otráví…a rozzlobí…kdo tam bude místo něj? Alex se přece nedá nahradit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.2.10 09:37

Meg se vrátí, ale úplně do konce seriálu tam pořád nebude :wink: Mě pak ten seriál začal dost štvát právě že tam furt někdo odcházel a bez těch starejch hrdinů to už prostě nebylo ono :nevim: Ale Alex tam bude „strašit“ ještě hodně dlouho, nebojte :mrgreen:
Vlastně když tak přemýšlím, z té původní party do konce nevydržel nikdo… jen v posledním díle byl symbolickej návrat dvou postav :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.2.10 10:23

A kdo vedl farmu, pokud nezůstal nikdo, tzn. ani Tess???
Je fakt, že mě těmi zvraty taky spíš otrávili, takže jsem pár dílů prostě vynechala, neměla jsem chuť se dívat. Sice se dívám dál, ale… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí