Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Láska přes internet je skvělá…Já mám ráda Meg Ryan, ještě se mi moc lípí Kate a Leopold. No a můj oblíbený film je 50× a stále poprvé…Žehlím většinou večer u telky a nebo si pustím simpsonovi. Svýho času jsem žehlila jenom u četnických humoresek.
Tak já ujíždím na Maid in Manhattan (Krásná pokojská)
Kdykoli ho dávaj, musím ho vidět, nejčastějc taky s žehličkou v ruce ![]()
Líbí se mi replika z Vratných lahví: „Žehlil´s někdy?“ U manžela to bylo jako prozření, po shlédnutí Vratných lahví už nekroutí s úsměvem na rtech hlavou, když znovu a opět zapínám svůj oblíbený film. ![]()
J8 se začínám bát, že za chvilku tam zbudou akorát ovce koně a krávy, pač všichni pomřou nebo se odstěhujou
No já doufám, že se Meg vrátí, že si tvůrci nevymyslí důvod, proč už se vůbec nevrátí, bylo fajn, že tam nebyly jen samý mladý holky, že to měli trošku věkově nadělený. Snad ta herečka potřebuje jen trochu časově ulehčit. ![]()
Jo, snad se vrátí i Meg…nebo tam opravdu zbydou jen ta zvířata, jak píšete…Já si na ty nový lidi tak dlouho zvykám…ach jo…ještě že tam jsou pořád Alex a Nick..ty kluky vždycky ráda vidim ![]()
Jo, já taky
, ty dva vybrali fakt dobře, jsou to sympaťáci. Akorát si říkám, za jak dlouho nechají odejít i Alexe. ![]()
Ten tam ještě nějaký čas pobude, ale navěky tam taky nebude…
No právě. A zase v tak emočně vyjpaté atmosféře, když čeká dítě. To jsou prostě podpásovky. ![]()
To je pravda, že to jsou podpásovky..co se mně týče, tak mně tyhle situace nevyburcují k větší sledovanosti…spíš mně otráví…a rozzlobí…kdo tam bude místo něj? Alex se přece nedá nahradit..
Meg se vrátí, ale úplně do konce seriálu tam pořád nebude
Mě pak ten seriál začal dost štvát právě že tam furt někdo odcházel a bez těch starejch hrdinů to už prostě nebylo ono
Ale Alex tam bude „strašit“ ještě hodně dlouho, nebojte ![]()
Vlastně když tak přemýšlím, z té původní party do konce nevydržel nikdo… jen v posledním díle byl symbolickej návrat dvou postav ![]()
A kdo vedl farmu, pokud nezůstal nikdo, tzn. ani Tess???
Je fakt, že mě těmi zvraty taky spíš otrávili, takže jsem pár dílů prostě vynechala, neměla jsem chuť se dívat. Sice se dívám dál, ale… ![]()