Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Stepanka:
Claire s Tesss mali autonehodu…Tess zachranila dietatko Claire,ale samotnu Claire nedokazala zachranit…bola ,myslim,nejako nohou zachytena pod riadiacou doskou…auto potom spadlo do nejakej „rokliny?“
Jejda… děkuji… Byla jsem velmi zklamaná, protože to byla má oblíbená postava...... ![]()
jo, tak to bylo…škoda Claire, herečka se asi řídila heslem, že v nejlepším je dobré skončit..na stevie si teda musím zvyknout, nesedí mi…dnešní díl byl takovej divnej…moc akční na můj vkus…já radši klídek
![]()
Štěpánka.Š píše:
Jejda… děkuji… Byla jsem velmi zklamaná, protože to byla má oblíbená postava......
tak to je dobře, že jsi to neviděla…bylo to hodně reálné a já bulela jak blázen a další díl - pohřeb - to samé…
Ufff… tak to jsem fakt ráda....... Taky bych to probulela.....
![]()
To jo…, holky, kdybyste některá věděla o DVD, stahovat z netu mi nejde… ![]()
Já nevím, ale mě ta stevie prostě nesedí.....taková příliš akční a zbytečně riskující a nejhorší je, že jí to vždycky vyjde…
Myslím, že scénáristovi odešla jedna drsňačka, tak potřeboval druhou, protipól k Tess, náhradu za Claire. Na Claire jsem si taky musela chvíli zvykat, pak jsem ji měla dost ráda, takže uvidím, jak to budu mít se Stevie. ![]()
Já jsem totiž včera neodolala a poprvé od dílu, kde zemře Claire, jsem se zase dívala. ![]()
Taky si budu muset zvyknout na Stevie, ale už je lepší…když se tam objevila poprvé, byla fakt na ránu…časem bude v pohodě…já koukám pořáda, ale je pravda, že prostě od smrti Claire se na to těším o malinko méně…
Já se taky těším míň a to ještě s vědomím, že Alex tam za nějakou dobu taky nebude. Už to není to stoprocentně pohodové pokoukáníčko.
Musím říct, že bych byla o dost radši, pokud by seriál neměl tolik dílů, ale byl to pořádně vystavěný příběh od A do Z, kde hlavní postavy takhle neodcházejí, protože herci by měli smlouvu na určitý počet dílů a pak by to skončilo jako celek, nejen oni jako jednotlivé postavy.
Ale i tak mi to za podívání rozhodně stojí, což se o spoustě jiných seriálů rozhodně nedá říct.
Přesně tak, je to pořád jeden z nejlepších seriálů, resp. pro mně jediný na který se dá koukat a kde to hercům opravdu věřím…je to můj jediný TV pořad, který sleduju…ale bez té Claire..ach jo… a máš pravdu, Eviah, půjdou i ostatní a pak už by tomu mohli snad dát i jiný název…taky nevím, proč to takhle lámou přes koleno…ach jo..producenti by si měli přečíst tuhle diskusi…my bychom věděly, jak udělat pořádnej seriál pro unavený maminky spících dětiček, které si sednou do křesla s kávou a chtějí mít klid… ![]()
Ach jo…já teda nevím..kde jsou ty scény z jejich vyjížděk na koni a podobně…dělají z toho akční seriál…to už takhle bude pořád? Mátě to někdo skouknuté dál?
Já už jsem asi totálně vykojená, ale nějak jsem nepobrala dnešní díl. Co byla pravda, co si jenom představovala nebo co? Myslím Tess ![]()