Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
9.2.10 17:43

Jo dnešní díl byl super. Já ho teda neviděla, ale pamatuju si ho :lol: Ještě to bylo tak, že napřed chtěla Tess požádat Nicka o tu ruku a ptala se Davea na radu. Proto se pak Dave angažoval, když viděl tu obálku s věcma od Sally. A jak Tess u Nicka konečně zůstala přes noc, tak ráno požádal Nick ji :wink: Jo a ten pes se jmenuje Roy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.2.10 18:07

Aha, tak to mám dneska konečně komplet, nestihla jsem první dvě minuty, malej nechtěl usnout. Tak už chápu toho Davea. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
9.2.10 18:50

do prčic, do prčic, do prčic…zrovna když to nevidím, tak se tam stane něco důležitého…to je moje specialita..prošvihnout důležité okamžiky…naštěstí jen v seriálu… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
9.2.10 18:50

jo, a děkuju za shrnutí…plakaly jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.2.10 19:15

Já ne, bylo to roztomilé a dojemné, ale dcera se u toho pořád dožadovala pohádky, takže jsem se nestíhala vcítit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.2.10 20:23

Jonnys, tak se mrkni na noční reprízu, nebo si ji nahraj :wink: Tenhle díl je fakt sladkej :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
9.2.10 20:26

Počkám si..budu mít ta DVD, nahraje mi je jedna paní..tak potom budu koukat a koukat a koukat..po nocích..a plakat.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.2.10 08:52

Ahojky,
Tak mně se dneska zdálo o Nickovi a Tess :lol: :lol:
Jonnys, pěknej metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.2.10 09:24

dík :-)
No, to musel být krásný sen…holky, zase dneska neuvidím McL., no já nevím, jestli to přežiju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.2.10 10:03

No snad tam dneska nebude ta svatba, protože taky nevím, jestli budu stíhat. :roll: Ach jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.2.10 10:31

Nene, svatba ještě nebude, nebojte :-D Já bych dneska zase pro změnu stíhat měla :palec:
Jestli to dobře počítám, tak svatební díl bude v úterý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.2.10 13:48

,,cítím jak ti buší srdce" no fůůůj šahnout mi tenhle houmles do výstřihu, tak se asi pozvrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.2.10 14:08

aaa dobrák Caine se projevil…snad už zmizel nadobro…slizák jeden neumytej…ale ne on jí ty peníze vrátil? Tak to je borec…tak a cesta k Alexovi je volná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.2.10 17:43

Taky jsem ráda, že pláchl a je fajn, že z něj neudělali úplného padoucha, že nechal Stevie ty peníze.
Nevím, jestli jste tady některá nedávala už odkaz, který jsem našla, jsou tam profily několika postav:
http://www.australiantelevision.net/…/carter.html
Aspoň konečně vím, jak se píšou některý jména. :lol: Když jsou titulky, tak už prchám, abych stihla ještě něco udělat, než se Tomík vzbudí. A začátky taky stíhám jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.2.10 20:04

Díky za odkaz..to já, holky, dám Stelli spát tak kolem 12:30, uklidim po obědě, vyluxuju, poklidim hračky a někdy jsem už s kafem u televize na teleshoping..tak mrknu na net..začátky nepropásnu nikdy, ale koncové titulky, to už taky nevidím…já se na to vždycky celá třesu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí