Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo dnešní díl byl super. Já ho teda neviděla, ale pamatuju si ho
Ještě to bylo tak, že napřed chtěla Tess požádat Nicka o tu ruku a ptala se Davea na radu. Proto se pak Dave angažoval, když viděl tu obálku s věcma od Sally. A jak Tess u Nicka konečně zůstala přes noc, tak ráno požádal Nick ji
Jo a ten pes se jmenuje Roy ![]()
Aha, tak to mám dneska konečně komplet, nestihla jsem první dvě minuty, malej nechtěl usnout. Tak už chápu toho Davea. ![]()
do prčic, do prčic, do prčic…zrovna když to nevidím, tak se tam stane něco důležitého…to je moje specialita..prošvihnout důležité okamžiky…naštěstí jen v seriálu… ![]()
Já ne, bylo to roztomilé a dojemné, ale dcera se u toho pořád dožadovala pohádky, takže jsem se nestíhala vcítit. ![]()
Jonnys, tak se mrkni na noční reprízu, nebo si ji nahraj
Tenhle díl je fakt sladkej ![]()
Počkám si..budu mít ta DVD, nahraje mi je jedna paní..tak potom budu koukat a koukat a koukat..po nocích..a plakat.. ![]()
Ahojky,
Tak mně se dneska zdálo o Nickovi a Tess
![]()
Jonnys, pěknej metřík ![]()
dík ![]()
No, to musel být krásný sen…holky, zase dneska neuvidím McL., no já nevím, jestli to přežiju ![]()
No snad tam dneska nebude ta svatba, protože taky nevím, jestli budu stíhat.
Ach jo.
Nene, svatba ještě nebude, nebojte
Já bych dneska zase pro změnu stíhat měla ![]()
Jestli to dobře počítám, tak svatební díl bude v úterý ![]()
,,cítím jak ti buší srdce" no fůůůj šahnout mi tenhle houmles do výstřihu, tak se asi pozvrací…
aaa dobrák Caine se projevil…snad už zmizel nadobro…slizák jeden neumytej…ale ne on jí ty peníze vrátil? Tak to je borec…tak a cesta k Alexovi je volná ![]()
Taky jsem ráda, že pláchl a je fajn, že z něj neudělali úplného padoucha, že nechal Stevie ty peníze.
Nevím, jestli jste tady některá nedávala už odkaz, který jsem našla, jsou tam profily několika postav:
http://www.australiantelevision.net/…/carter.html
Aspoň konečně vím, jak se píšou některý jména.
Když jsou titulky, tak už prchám, abych stihla ještě něco udělat, než se Tomík vzbudí. A začátky taky stíhám jak kdy.
Díky za odkaz..to já, holky, dám Stelli spát tak kolem 12:30, uklidim po obědě, vyluxuju, poklidim hračky a někdy jsem už s kafem u televize na teleshoping..tak mrknu na net..začátky nepropásnu nikdy, ale koncové titulky, to už taky nevidím…já se na to vždycky celá třesu..