Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, detaily okolo toho nevím, to se necháme překvapit, ale určitě to nějak vyřeší..to bylo zbytečný, tohleto…jdu udělat nějakou večeři…
Sally žije v Melbourne a Harrison samozřejmě se svou matkou. Nick miluje Tess a chce být s ní, takže vyrůstat syna stejně neuvidí, jenom by za ním občas jezdil…
Aha, ale jak to nese..no, to uvidíme..nebude se k ní chtít vrátit? To snad ne…ach jo..jsem děsná, nejradši bych to všechno skoukla hned najednou..
Nebude to pro něj jednoduchý, je to přece jeho syn. K Sally zpátky nechce, miluje Tess. Ale ví, že jí tímhle strašně ublížil. Právě to bude vypadat blbě, že to asi společně neustojí, ale nakonec jo ![]()
No jestli chceš, můžu ti hodit odkaz na webovky, kde je celkem detailní popis všech dílů
Ale anglicky - jsou to originální webovky seriálu ![]()
No mohl by za ním přece občas jezdit, aby znal tátu a až bude větší, brát si ho na víkendy. Pro Tess už se to stejně nezmění.
Když odjedou do jiné země, tak je to pro to dítě ztracené. Prostě to tam neměli scénáristi vůbec cpát.
Na svatbu N+T se těším.
Doufám, že ji neminu.
Machalka píše:
Nebude to pro něj jednoduchý, je to přece jeho syn. K Sally zpátky nechce, miluje Tess. Ale ví, že jí tímhle strašně ublížil. Právě to bude vypadat blbě, že to asi společně neustojí, ale nakonec jo
No jestli chceš, můžu ti hodit odkaz na webovky, kde je celkem detailní popis všech dílůAle anglicky - jsou to originální webovky seriálu
Jojo, to znám tu stránku, teda jestli je to ona, radši odkaz pošli, už jsem jich skoukla tolik, že ani nevím… našla jsem to rozepsané i slovensky…díky
No jo, fakt to tam nemuseli dávat..ale aspoň, že víme, že to ustojí…slaďouši.. ![]()
Eviah, no tak do detailů to scénáristi asi nedomýšleli
Ale je fakt, že původně do té Argentiny odjížděli na rok… jenže pak tam zůstali.
Jonnys, taky už mám prošmejděný kdejaký stránky o McLeodkách
Ty australské jsou tady.
Máš pravdu, ono to asi nejde promyslet všechno, ani v reálném životě toho člověk spoustu nedomyslí.
A co teprve, když herec oznámí, že končí a basta. ![]()
Machalko, super stránky.
Jim to na těch svatebních fotkách tak sluší!
Jo, tak to jsou ty stránky, co jsem včera našla..super fotky i s rodinnými příslušníky..
Je to tak, že to prostě nedomysleli, jak píšete, ale co už..stejně se zase těším na další díl..
Přemýšlím, kdy to začali vysílat poprvé, mám dojem, že v září 2007, tenkrát jsem se na to moc těšila, byly krásné ukázky, ale 1.díl mně zklamal..no, nevím proč..
Ahoj holky, dneska jsem na parkovištki viděla chlapa co vypadal jako Nick, akorát obečenej byl jinak. V obličeji mu byl docela podobný.. ![]()
A jééé, další, co už z toho magoří (ovšem myšleno hezky, naprosto bez urážky)
tak mně se o tom jenom zdá, zatímco lentilka už je vidí v reálu…a kulhal?
Tak popravdě já jsem první díl viděla poprvé až teď, jak ho dávali na ČT1
Seriál jsem začala sledovat o pár dílů později, běžel tehdy na Hallmarku, byl to tuším rok 2001 nebo 2002. A pak už jsem se dívat prostě musela ![]()
Ale úplně předtím, než vzniknul seriál, tak byl natočenej film McLeodovy dcery, hráli tam úplně jiní herci a ten seriál na to nenavazuje. Až pak je vlastně napadlo, udělat z toho seriál ![]()
Jojo, ten film..já myslela, že ho natočili potom…a říkáš, žes to sledovala už v roce 2001? Vždyť to teprve točili, ne? No, to je jedno..já jen, že jsem si vzpomněla, jak vlažně jsem to tehdy hodnotila a teď se z toho můžu skoro pokakat ![]()
jonnys no magořím no…chlap na mě divně koukal, protože já divně koukala na něj…si asi myslel, ženská jedna bláznivá… ![]()
Já první díl neviděla, když to běželo předtím, tak sjem ten seriál považovala za blbost, pak začali dávat mudru kvínovou a před tím maclaudky, tak při čekání na mudru jsem to začala sledovat a nakonec se mi to líbilo víc jak kvínovka ![]()
Nepamatuju si to přesně, jestli to dávali už 2001 nebo až 2002. Ale na Hallmarku s tím tak neotáleli, jen co seriál začali v premiéře vysílat v Austrálii, tak Hallmark ho cca za dva-tři měsíce po nich začal vysílat taky
To jsem pak vždycky celej rok lustrovala program Hallmarku, kdy nasaděj další sérii ![]()
Lentilko, mudra kvínová - to zní dobře
Já ji teda nemusela, moje mamka ji děsně žrala, když ji dávali poprvé
Ale když jsem zkoukla odpo ty McLeodky, tak jsem pak i někdy shlídla kus kvínovky - vzala jsem ji na milost ![]()