Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
10.3.10 19:11

No bohuzel Sandra je zpatky a zase pekne vystrkovala drapky, nemuze prenest pres srdce, ze Harry dal farmu Alexovi, chtela by ji sama pro sebe, tak Alexovi skodi. Nick ma nemocne srdce jako Harry, dedicna choroba. Jsem zvedava jak se to vyvrbi, ale jelikoz vim, ze budou cekat miminko tak to asi dopadne dobre. Machalko kdy uz vyjde na povrch, ze Jodi je Tessina segra? To je stejne Meg dobra, ze to po celou dobu nikomu nerekla, jsem zvedava co ji primeje k tomu, ze to vypusti ven. Holky ale stejne si casto vzpomenu na Clair i na Becky, bylo to tam s nima uplne jiny, mel ten serial uplne jinou atmosferu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.3.10 19:50

Přesně tak, když tam ty dvě byly, tak to bylo skvělý…ale to už se opakuju :-)
Clovek, dík za doplnění :-) někdy vynechávám důležité věci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.3.10 19:54

Holky a jaka je vlastne ta prvni serie? Tess a Clair a vlastne cela sestava je tam hned oc zacatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.3.10 21:00

Jojo, Tess přijede hned první díl, protože zemřel otec a ona si jde vypořádat dědictví..chce nejdříve prodat svůj podíl, pak ale začne s Claire farmařit..viděla jsem jen první dva díly a dělám tu chytrou..pak, myslím, na nějaký čas odejde do města, do kavárny…to je ale asi jen několik dílů, ne? Je to strašně pěkný, takhle od začátku..taky se zapletla s Alexem :-) Holky, vyprávějte dál, kdo co ví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
10.3.10 21:02

jonnys do tý kavárny jela nějak ve třetí serii? myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.3.10 21:05

Jo, to je možný..nějak jsem to zevrubně načrtla :-)
JO, Becky pracovala v hospodě, ale pak jí znásilnil ten majitel a pak jí vyhodil a Tess s Claire jí vzaly na DR. A pěkně si tam všechny ženský spolu farmařily…a po večerech popíjeli pivko s klukama ze sousedství..jóóó, to bejvaly zlatý časy… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.3.10 21:45

Jj zlatý ty předchozí série :palec: Tess sice hned po příjezdu na DR okukoval Nick, ale donchuan Alex byl rychlejší :mrgreen: Takže spolu měli románek a samozřejmě to nevonělo ani Claire ani Nickovi. A zpátky do města Tess odjela v době, kdy Claire měla Petera, chystala v podstatě svatbu a Tess se tam cítila nadbytečná. Becky byla zezačátku taková povětrnější, pracovala jako pinglica, ale po tom znásilnění odtam odešla. A protože Claire zůstala na ranči vlastně sama, chlapi pomocníci se na ni vyprdli, tak se Becky přidala na Drovers a Claire z ní udělala předáka :wink:

S Nickem a Tess a miminkem to dopadne dobře, ale napřed padne, že Nick děti nechce, právě kvůli té chorobě. Což dokážu trochu jako matka pochopit, i když ta šance, že to dítě bude úplně zdravé, tady je… no těžko říct jak bych to vnímala já a jak to pak vnímá to dítě :nevim:

A Meg si doteď není jistá, čí Jodi je. V době jejího početí totiž měla vztah s Kevinem i Jackem. Ze zákona byl otcem Kevin, ale Jack o Jodi psal v těch denících jako o jeho princezničce - však to se všecko dovíte v díle Král a já (nebo tak nějak se to jmenuje). Takže Jodi vlastně nebude vědět, čí opravdu je. V klobouku po Jackovi najde nějakej jeho vlas, takže udělá na základě něj testy DNA a dozví se, že je Jackova. Ale to ještě bude trvat - napřed musí odjet Tess s Nickem a ty výsledky DNA dorazí až ve chvíli, kdy se Tess na DR zase vrátí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.3.10 21:52

Takze Meg a Jodi byly na DR taky od zacatku? To uz jsem videla jak Tess odjizdela do mesta do te kavarny, jak ji Nick honil na motorce, aby ji rekl at nejezdi a nedohnal ji a pak za ni byl ve meste a tam uz bylo tak strasne videt jak moc ji miluje, tenkrat jsem z toho byla uplne vyrizena a nechapala jsem Tess na co ceka proc porad dela takovy drahoty a nad necim premejsli, jenze ja vubec nevedela, ze mela neco s Alexem. Jak to mezi nima trvalo dlouho a proc to ukoncili? A proc odesli od Clair z DR vlastne muzsky pomocnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.3.10 21:59

Jj Meg a Jodi tam jsou od začátku, Meg je na DR už léta jako hospodyně a Jodi tam vlastně byla počata :mrgreen:
Nepamatuju si to do detailu, ale prostě jim to neklapalo, každej jsou přece jen jinej :nevim: Navíc Alex v tý době nenechal žádnou sukni na pokoji, takže on to bral stejně asi jen jako dočasný :twisted:
S těma pomocníkama už taky nevím přesně, mám za to, že tam jeden nebo dva kradli (asi benzín), Clair na to přišla a řekla, že maj padáka, jenže řekli, že když půjdou oni, tak půjdou všichni… No tak šli všichni. A pak se tam začala objevovat Becky jen jako výpomoc, taky Meg s Jodi pomáhaly - prostě 5 žen na koních - však to bylo v té úvodní znělce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
10.3.10 22:13

Máš pravdu, kradli benzín, Tess je viděla, když v noci vyšla se žrádlem pro psa…Na ty dva první díly jsem koukala někdy kolem vánoc, když jsem se všude možně snažila stahovat z netu, ale pak mně to omrzelo, protože to pořádně nešlo..pamatuju si, že Alex byl docela špatnej, když to Tess mezi nimi ukončila..Jo, Nick byl do ní blázen od začátku, ale ona furt dělala drahoty, a ztratila tolik času..Claire si měla vzít Nicka, tak to domluvili rodiče, ne? Ale oni z toho měli srandu..no, neumím si je spolu teda představit…Jo, s tím odjezdem Tess máte pravdu, teď si vzpomínám, připadala si tam zbytečná…
Jinak dnešní díl byl taky docela cíťa…měla jsem slzičky, co vy? Jak se Tess skoro zhroutila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.3.10 22:30

No to byla hlavně Harryho představa, že se Nick a Claire vezmou a ke Killarney si připojí Drovers :twisted: Jenže to si tehdy asi myslel, že je Claire jedináček :twisted: No já si taky pamatuju, že se Nick s Claire políbili - když Tess začala randit s Alexem, nějak tam došlo mezi něma k polibku, ale stejně to asi nezabralo ani proti těm dvěma, ani jim to asi nepomohlo :mrgreen:
Dnešní díl byl srdcovka, fakt se to na Tess (s prominutím) sere ze všech stran… scénáristi jí dali fakt záhul :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.3.10 16:44

Holky diky za trocha mcleodovske historie :-) . Co jste tomu rikaly dneska? Docela dobry, konecne to melo nejaky spad, akorat to vypada, ze s Lukem uz to jde s kopce. A Tess je ve skutecnosti rozhodne tehotna, dneska uz to snad ani nemaskovali :-) , proto je tam tak minimalne a kdyz tam je, tak je to takove nijake, museli ji stahnout z deje, to je jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
11.3.10 18:18

Dneska jsem to videla letmo, ty jo, Tess je tehotna :think: tedy herecka…tak to je pak jasny, ze ten dej museli upravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
11.3.10 21:30

No podle mne tehotna je, dneska to bylo uz hodne videt bych rekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
11.3.10 21:36

Jj dnešní díl dobrej, se mi líbila Tess a její demonstrace :mrgreen: