Mají vaše děti paušál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10004
22.9.13 21:23
@Kelsey píše:
tak nad antikoncepcí bych ani nepřemýšlela, tu ráda zaplatím aspoň mám jistotu, že ji má, vychovávat dítě dítěte by stálo víc, jak platit antikonocepci

Jak se to vezme. Mě HA dokonale zničila zdraví, což bych své fiktivní dceři přála ještě méně než nechtěné otěhotnění. Omlouvám se za OT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.9.13 21:23
@annkysilkova píše:
Tak já sice mám malé dítko, ale soudím podle neteře ta má 17 a má paušál 500 a to jí ještě platí antikoncepci :zed: což naprosto nechápu, ať ji to platí ten se kterým to potřebuje :pocitac:

no tak mě placení antikoncepce nepřijde nijak divné, lepší než mít doma pitomou třeba šestnáctiletou těhulku :roll:

• Citovat
  • Upravit
406
22.9.13 21:24

@Kelsey
No zase ona má klučinu kolem 22 let, který už pracuje, tak ať si to platí sami nebo aspoň jednou on a jednou ona. Co já si pamamtuju, tak o antikoncepci jsem se dozvěděla ve škole a že bych o ni řekla své matce samoživitelce se třema puberťákama na krku mě nikdy nenapsalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
22.9.13 21:25
@K-Black píše:
no tak mě placení antikoncepce nepřijde nijak divné, lepší než mít doma pitomou třeba šestnáctiletou těhulku :roll:

Prosím tě, by jí tady maminečky poradily a bylo by. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
22.9.13 21:25
@Virginia píše:
Prosím tě, by jí tady maminečky poradily a bylo by. :mrgreen:

to je pravda, tak aspoň ušetřím, díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
29577
22.9.13 21:26

Moje 14 ka má limit 200 na měsíc. Ale u ní to nejsou tlachy o ničom, nýbrž domluva u koní, se mnou apod. Když nedejbože přešvihne, tak jí dám zavolat od mne ( opět nutnosti),internet má doma, popř. wifinu na mobil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.9.13 21:28
@annkysilkova píše:
@Kelsey
No zase ona má klučinu kolem 22 let, který už pracuje, tak ať si to platí sami nebo aspoň jednou on a jednou ona. Co já si pamamtuju, tak o antikoncepci jsem se dozvěděla ve škole a že bych o ni řekla své matce samoživitelce se třema puberťákama na krku mě nikdy nenapsalo :nevim:

to máš těžko, já měla v 15 kluka ten měl 20 sice už pracoval a taky mi na antikoncepci nepřispíval ani ho to nenapadlo, ale je fakt, že naši se o to ani nezajímali, jen se zeptali jestli něco beru, kdyby né teď mohli mít třeba 12 leté vnouče :pankac: z brigády a nebo z kapesného jsem si to platila, říct si o antiko. chlapovi by mi bylo trapné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
22.9.13 21:48

Mám skoro 16-tku ale měla max. 200 na měsíc, momentálně nic, nebo co dobijou babičky, protože tarif co měla přečerpala, a stalo se to několikrát, přes upozornění, takže má smůlu. Na brigády nechodí, tak si to nemá z čeho sponzorovat.
Nevidím důvod sponzorovat dítku tlachání s kámošema - ať se scházej reálně, domlouvají se přes net.
800 já provolám tak za půl roku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
22.9.13 22:33

Tak ja nvvim jako, ja kdyz sm si v 15 nasla kluka tak mi rekla ze az bude potreba dojdem pro prasky a normalne mi je platila a dodnes sem ji za to vdecna. A jako rozhodne mi prijde teda dost velkej rozdil 400 kc na prasky na 3 mesice, a mit aspon trosku jistotu ze se dcera chrani, nez davat mesicne 800 za pausal, obzvlast v dnesni dobe internetu a vsudypritomneho facebooku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
23.9.13 08:35

Asi jsem divna, ale osmnactilete dceri pausal za 750 mi neprijde tak strasne, pokud v tom ma neomezene volani do vsech siti, sms a jeste nejaky internet. Pokud holka rada krafta, tak je to podle mne lepsi, nez platit nejaky mensi pausal a pak se divit, ze provola dva tisice… Navic pri takovemhle pausalu jsou na vyber telefony za kacku, takze je to mnohdy opravdu vyhodnejsi, nez platit par korun {trast se, ze to zas presvihne} a pak kazde dva roky vyplaznout balik za novy mobil.
No na druhou stranu bych dcerusce s takovymhle pristupem rekla neco od plic, protoze platit pausal skutecne neni rodicova povinnost a zcela urcite by si cast toho pausalu platila sama z kapesneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10004
23.9.13 09:35

@74paja Pokud si to bude dotovat, tak proč ne? Víc jak ty peníze mi příjde strašné, že tak ráda kraftá po telefonu (jak píšeš), že potřebuje neomezené volání pro soukromé hovory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.9.13 09:44
@amir píše:
Mají vaši děti paušál? Kolik jim je a co mají za paušál? Kolik za něj dáváte..Kamarádka své 18 leté dceři platí neomezený tarif tmobile 749kč má v tom ještě 1, gb netu a plno mamin jí říká že je to moc že by si její dcera i když je teď ve čtvrťáku mohla také něco platit když chodí pátek, sobota na brigádu a vydělá si tam 400kč ale dcera odmítá, prý je to mamči povinost

Noo pěkně drzej spratek :mrgreen: bych jí dala - povinnost. :cert:
Moje děti zatím mobil nemaj, dám jim ho do první třídy asi a paušál jim přifrknu k mýmu firemnímu, ale buhví co bude za dva roky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.9.13 09:49
@annkysilkova píše:
Tak já sice mám malé dítko, ale soudím podle neteře ta má 17 a má paušál 500 a to jí ještě platí antikoncepci :zed: což naprosto nechápu, ať ji to platí ten se kterým to potřebuje :pocitac:

Co když pokaždý s někým jiným? :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
23.9.13 09:55
@Gina108 píše:
Co když pokaždý s někým jiným? :think: :mrgreen:

no tak si to rozpočítá a dá paušál za zásun, třeba 10 korun :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17162
23.9.13 11:13
@Kelsey píše:
tak ob měsíc 200,– to už se mi zdá fakt málo, pokud by měl na mob. přístup na net a mohl si posíla sms zdarma z netu, tak jo, ale 200,– ob měsíc tu už se mi zdá málo

Net v mobilu nepotřebuje, neboť doma máme wifi router, takže mu víc fakt nedám. Mně stačí prozvonit a volám mu v 99% já. VOlání na svého otce má zdarma, takže to fakt neřeším a považuju to za dostatečnou částku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová