Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.5.18 17:38
@Annne píše:
Carovne je, ze sa proklamuje promiskutita a pritom prave promiskuitne spravanie moze byt jeden zo symptomov zaproblemovaneho cloveka.

Promiskuitni byvaju casto zakomplexovani ludia, ktori si poctom zarezov dokazuju, ze niekomu vobec stoja za to, aby isiel koli nim do vodorovnej polohy, cim viac maju partnerov, tym viac sa citia ziadanejsi, lebo si neveria a v skutocnosti sa citia skaredi, sprosti a opusteni :)
Promiskuita byva tiez symptom pri poruchach osobnosti. No nekup to!
Prosmiskutia moze byt tiez nasledok anorgazmie u zien, ktore maju neuspokojivy sexualny zivot a beznadejne skusaju a hladaju toho, kto ich k vysnenemu orgazmu privedie.
Prosmiskutia byva tiez pritomna u ludi, ktori su zraneni zo vztahu a boja sa nadviazat hlbsi vztah, aby sa opet nezranili.
Takisto ludia, ktori nechcu, aby ich partner odkryl, zostavaju v povrchnych, kratkych vztahoch, kde nehrozi, ze sa niekto dostane za ich masku. Promiskuitni byvaju tiez citovo oplosteni ludia, neschopni nadviazat intimnejsi vztah.
A smutny fakt, promiskuita moze byt aj nasledok traumy zneuzivania, ci znasilnenia.

Ale hlavne ze 24 rocna baba, ktora mala dva vztahy, sa ma podla tupeho mainstreamu citit menejcenne, lebo v jej veku by kazda slusna zena mala mat tych vztahov aspon desat krat viac :D

Souhlasím :)

• Citovat
  • Upravit
26
25.5.18 17:38

@Meggrey Možná mi přijdeš mladší tím jak jsi vztahově nezkušená. Nevím s jakými lidmi se stýkáš, ale já jsem stejně stará jako ty a nepřijde, že bys názorově apod. byla někde jinde než všichni mi vrstevníci, ba možná naopak. Asi to dělá okruh lidí. :nevim: Jsi fajn holka, jenom si zatím neměla štěstí. Ona ta láska, ten pravý přijde. Zvlášť pokud nesedíš zavřená doma, což mám dojem, že ne. ;) Na toho staršího se vykašli a celkově rozšiř svoje obzory. Možná právě svým omezeným pohledem, že chceš jen staršího a že stejně starého ne, ptz to je mimino, ti uniká někdo, kdo za to opravdu stojí. Kdo je už vyzrály a chce vztah, chce lásku. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.5.18 18:01
@Annne píše:
Carovne je, ze sa proklamuje promiskutita a pritom prave promiskuitne spravanie moze byt jeden zo symptomov zaproblemovaneho cloveka.

Promiskuitni byvaju casto zakomplexovani ludia, ktori si poctom zarezov dokazuju, ze niekomu vobec stoja za to, aby isiel koli nim do vodorovnej polohy, cim viac maju partnerov, tym viac sa citia ziadanejsi, lebo si neveria a v skutocnosti sa citia skaredi, sprosti a opusteni :)
Promiskuita byva tiez symptom pri poruchach osobnosti. No nekup to!
Prosmiskutia moze byt tiez nasledok anorgazmie u zien, ktore maju neuspokojivy sexualny zivot a beznadejne skusaju a hladaju toho, kto ich k vysnenemu orgazmu privedie.
Prosmiskutia byva tiez pritomna u ludi, ktori su zraneni zo vztahu a boja sa nadviazat hlbsi vztah, aby sa opet nezranili.
Takisto ludia, ktori nechcu, aby ich partner odkryl, zostavaju v povrchnych, kratkych vztahoch, kde nehrozi, ze sa niekto dostane za ich masku. Promiskuitni byvaju tiez citovo oplosteni ludia, neschopni nadviazat intimnejsi vztah.
A smutny fakt, promiskuita moze byt aj nasledok traumy zneuzivania, ci znasilnenia.

Ale hlavne ze 24 rocna baba, ktora mala dva vztahy, sa ma podla tupeho mainstreamu citit menejcenne, lebo v jej veku by kazda slusna zena mala mat tych vztahov aspon desat krat viac :D

Zkus uvazovat racionalne a uchopit gro problemu. Nikdo ji zde nepise, ze se ma chovat promiskuitne, takze tyto extremy nejsou na miste.
A ano, neni uplne standardni, ze ji takove mlade holce staci skutecny sex jednou do roka a po zbytek roku provozuje akorat tak romantizovane snilkovstvi. Treba ja v jejim veku mela prirozenou touhu poznavat chlapy, tim nemyslim, ze „roztahovat nohy“ na potkani, ale proste se seznamovat, flirtovat, koketovat, libit se. Samozrejme pohonem vsech techto aktivit byla i sexualni touha, byt nebyla vyjadrena explicitne. Ale ano, ten sex byl pro me dulezity, proto bych se davno vyprdla na nejakeho temer imaginarniho chlapa, ktereho vidi jednou rocne, protoze tohle je parodie na vztah. Mne na svuj vek pripada moc usedla a da se rict, nudna a upjata, proto chapu ty narazky na starsi vek. Zaroven je hodne naivni, ale to je taky tim, jak je nezkusena.
Ale nerikam, ze to je tak dobre nebo spatne, je jedno, co si myslim, ja nebo ty, nezname identity z netu. Spravne je to, jak to ten dotycny citi. A ji se ten stav nelibi, takze je zde nutne uvazovat o zmene.
No ja bych se hlavne vubec nezamerovala na hledani vztahu, navic vazneho. Na prvnim, druhem, nebo tretim rande jeste nikdo nevi, casto ani ten chlap, jestli je to vazny nebo ne. Doporucila bych normalne randit, ale nic od toho necekat. Mne slecna pripada hrozne v kreci kvuli tomu svemu nastaveni :roll: Myslim, ze se ji chlapi boji, ale ne kvuli vzhledu, ale protoze moc tlaci na pilu a je to z ni citit na sto honu.

• Citovat
  • Upravit
87
25.5.18 20:02
@Mango_Lassi píše:
Zkus uvazovat racionalne a uchopit gro problemu. Nikdo ji zde nepise, ze se ma chovat promiskuitne, takze tyto extremy nejsou na miste.
A ano, neni uplne standardni, ze ji takove mlade holce staci skutecny sex jednou do roka a po zbytek roku provozuje akorat tak romantizovane snilkovstvi. Treba ja v jejim veku mela prirozenou touhu poznavat chlapy, tim nemyslim, ze „roztahovat nohy“ na potkani, ale proste se seznamovat, flirtovat, koketovat, libit se. Samozrejme pohonem vsech techto aktivit byla i sexualni touha, byt nebyla vyjadrena explicitne. Ale ano, ten sex byl pro me dulezity, proto bych se davno vyprdla na nejakeho temer imaginarniho chlapa, ktereho vidi jednou rocne, protoze tohle je parodie na vztah. Mne na svuj vek pripada moc usedla a da se rict, nudna a upjata, proto chapu ty narazky na starsi vek. Zaroven je hodne naivni, ale to je taky tim, jak je nezkusena.
Ale nerikam, ze to je tak dobre nebo spatne, je jedno, co si myslim, ja nebo ty, nezname identity z netu. Spravne je to, jak to ten dotycny citi. A ji se ten stav nelibi, takze je zde nutne uvazovat o zmene.
No ja bych se hlavne vubec nezamerovala na hledani vztahu, navic vazneho. Na prvnim, druhem, nebo tretim rande jeste nikdo nevi, casto ani ten chlap, jestli je to vazny nebo ne. Doporucila bych normalne randit, ale nic od toho necekat. Mne slecna pripada hrozne v kreci kvuli tomu svemu nastaveni :roll: Myslim, ze se ji chlapi boji, ale ne kvuli vzhledu, ale protoze moc tlaci na pilu a je to z ni citit na sto honu.

No tak nudna podle me nejsem vubec. Zabavnost, kreativita a humor preci nestojí na tom, jak casto mam sex nebo jestli k tomu potrebuju city.
Co se tyce tlaceni na pilu-tohle, co tu pisu, obecne nevykladam. Je to muj vnitrni pocit a prozivani. Tzn. nikdy jsem zadneho muze do niceho netlacila, neuhanela, nedobyvala,.. zdaleka nedavam znat tolik to, co k nemu citim. Naopak to jakoby nechavam volny.
A samozrejme, ze mi blizkost (a to i ta intimni) chybi, ale city se nedaji vynutit. A hlavne teda v okoli skutecne neni nikdo.
Hlavne se mi celkem tezko veri tomu, ze to nedopadne stejne. Chci tim rict, ze prakticky je ve svy podstate jedno, jestli me ma jen na sex tenhle, nebo dalsi, co prijde po nem.
Kazdopadne ja jsem i za takovej nazor rada. Posuzuje to nekdo absolutne nezaujatej a cizi a tak je to zase trosku jiny, nez kdyz se bavim s lidma, co ke mne maji nejaky vztah. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.5.18 20:29
@Annne píše:
Souhlasim, ze je v kreci, protoze zalozila tuhle diskuzi a pta se, zda jsou dva vztahy ve 24 normal, protoze ji nekto nekde rikal, ze by jich mela mit vic. Pokud by nebyla v kreci, tak se nikoho nic nepta a zije si svuj zivot podle sebe a z vysoka kasle na okoli, ktere ji rika takove debiliny, ze neni pro muze zajimamva, protoze neosoulozila nevim jaky pocet chlapu. A v tom kreci je taky proto, ze tak trochu premysli nad kecami, ktere jsou i v tehle diskuzi, ze by mela sexualne zit jinak. No nemela. Protoze to pro ni neni prirozene. A dokud nepotka nekoho, kto ji za to bude stat, tak tak bude zit i nadale.

Taky souhlasim s tim, ze ten (ne)vztah s tim chlapem jednou za rok je omyl a je hodne naivni, ze te parodii na vztah veri.

Ale nesouhlasim s tim, ze ma normalne randit. Proc by mela randit s nejakym debilem, anebo s nekym, kto ji nepritahuje, anebo s nekym, kto ji padne do cesty? Ona nerandi, protoze zatim nikoho takoveho, kto by se ji libil, nepotkala a taky protoze se upina na tu parodii vztahu nekde tam v dalce.
A ze neni standardni mit sex jednou do roka, ano, ale ona tam toho chlapa chce a proto ma s nim sex jednou do roka. Jenze dokud z toho (ne)vztahu nevystrizlivi (sakra to vase sklonovani :) ), tak to v tomhle pripade standardni je.

Podle mne by se mela vykaslat na toho jedenkratzarok chlapa, ktery ji nemiluje a klidanko pianko zit svuj zivot po svem a nic nedat na blbe reci stada kolem. Pokud potka nekoho, kto se ji libi, tak randit a pokud ne, nic se nedeje, ten, kto k ni patri, se ve spravne chvili stejne objevi. Proste nic nesilit, nikoho neuhanet, nesnazit se vtesnat do normy prumeru, zit zivot po svem, protoze presne to znamena nebyt v kreci.

No, spíš než že by mi to někdo řekl, to vidím všude kolem. Teda jo, občas mi někdo řekne něco ve smyslu, že to neni normální, ale spíš mi jde o to, že to vidím.. jak ti chlapi rádi nadávaj, když si holka užívá, ale pak si stejně ve společnosti většinou právě takovou vyberou. Řeším právě spousty a spousty jiných problémů a tak v sobě tohle dusim roky. I proto jsem se odvážila se zeptat jiných lidí, zda je tomu skutečně tak, nebo jde-li pouze o moje mylné domněnky. Dalším důvodem byl i ten muž, na němž mi záleží. Jestli ze mě třeba nevycítil, že nejdu s každým, a proto se stáhl.
Paradoxně já jsem ten typ, co nejde s davem, dělá si věci jinak a po svym a tak nějak stále kráčí proti proudu. Nemám ani v úmyslu začít ulítávat s kdekým.. nedokázala bych to udělat. Spíš jen tak vyslechnout názory a třeba se i uklidnit, že né každej chlap to bude brát jako mínus.
Parodii na vztah nevěřim. Prostě cítím lásku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
25.5.18 21:13

@Meggrey ne, počet partnerů s tím nemá co dělat. Chlapi preferují pohodové holky, ze kterých je cítit uvolněnost, hravost, které mají jakýsi nadhled a neberou vše v životě maximálně vážně. Z tebe jde hrozná tezkopadnost a nevyrovnanost. Patrně to souvisí s nízkým sebevědomím.
Zkus ty vztahy brát trochu jako hru, říct si „když nevyjde s tímhle, svět se nezboří, vyjde s dalším“. Samozřejmě se nemusíš mou radou řídit, je to čistě na tobě. Píšu pouze svůj dojem, který z tebe mám

• Citovat
  • Upravit
1757
26.5.18 09:53

Tady každý vychází z toho, jak to má on sám, jenže každý člověk to má jinak..

slečna asi netouží po nějakém nezávazném randění nebo sexu bez citů, kdyby to tak bylo, tak to dávno provozuje a neptá se tady..a myslím si, že je špatně, aby se chovala proti svému založení nebo pocitům, jen proto, že jí někdo tady nebo v okolí řekne, že je to divný…

mě taky třeba sex bez citů moc neřiká a vlastně mě tím pádem ani dlouhodobě neuspokojí, takže to nepotřebuju a frigida fakt nejsem..ale člověk se za život opravdu zamiluje průměrně 2×-3×, takže pokud člověk není nastavený na nezávazný užívání, tak je pravděpodobný, že těch sexuálních partnerů za život moc mít nebude..

jinak hodně chlapů to bude brát jako plus, pro někoho budou dva chlapi ve 23 dokonce hodně..záleží v jakých vodách budeš hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.18 10:10

No, spíš než že by mi to někdo řekl, to vidím všude kolem. Teda jo, občas mi někdo řekne něco ve smyslu, že to neni normální, ale spíš mi jde o to, že to vidím.. jak ti chlapi rádi nadávaj, když si holka užívá, ale pak si stejně ve společnosti většinou právě takovou vyberou.

A k čemu přesně si ji vyberou? Pro trvalý vztah nebo dokonce manželství? To si teda nemyslím. Oni si chlapi rádi užívají, ale do manželství tenhle typ žen nechtějí. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
27.5.18 11:31

@Meggrey

Myslim, ze ne uplne presne chapes hlavni sdeleni, ktere vyplynulo z teto diskuse:

Pocet tvych sexualnich partneru rozhodne neni to nejdulezitejsi a urcite to neni to, co by melo byt tvym problemem. V prubehu diskuse totiz vyplulo na povrch, ze to, co je skutecne mirne patologicke, je tvuj idealizovany a veskrze platonicky „vztah-nevztah“ s nekym, u koho se dost opravnene da pochybovat o tom, ze ma o tebe vazny zajem.

To je ta vec, kterou bys mela resit. S poctem sexualnich partneru to nema moc co do cineni.

Najdi si podobne zalozeneho kluka / chlapa, zamiluj se do nej az po usi a uzivej si s nim sexualni vernosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí