Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
475
24.5.18 20:14
@Annne píše:
Meggrey, a vies, ze ti kvalitnejsi chlapi prave vyhladaju holky, ktore su osobite, ktore vybocuju zo stada? Tych tuctovych zien je mraky. (a tuctovych muzov takisto), to su tie baby, ktore vyzeraju vsetky rovnako, spravaju sa rovnako, rozpravaju vsetky rovnako banalne a dookonca aj sexualny zivot maju uniformny podla aktualnych trendov. Pretoze ako opicky opakuju to, co vidia na blbej obrazovke, alebo v blbom casaku. Take holky su pre normalnych chlapov nuda, nuda, nuda… a pritahuju rovnaku kategoriu chlapov, ako su ony sami.
Nemala by si sa na nic hrat, aby si zapadla do stada, si citliva, preto sa branis a hras divadlo, aby ti nikto neublizil, aby nezneuzil tvoju uprimnost. Citlivost je vec, na ktoru mozes byt hrda, nie ju skryvat, ale v blbej spolocnosti ju nemozes ukazat, lebo to kdejaky hnup moze zneuzit proti tebe, pretoze ta to robi zranitelnejsou.Myslim, ze pravdu ma ten, kto tu niekde napisal, ze sa pravdepodobne pohybujes v nekompatibilnej spolocnosti. Mozno by si si mala najst iny okruh ludi, pred ktorymi sa nemusis na nic hrat, pretoze to nezneuziju, ani sa im to nebude zdat divne, ty sa im nebudes zdat divna, naopak to, cim sa od stada lisis, im bude imponovat.

No ještě, že tady máme Annne, která ví vždycky nejlíp co chlapi chcou a jak co mají dělat… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
24.5.18 20:58

@Meggrey Vzpomnela jsem si na sve kamarady, co si jsou sobe velmi blizci. Taky se vidi 1× rocne, kdy on prijede do CR ze zahranici, kde uz dlouhodobe zije. Sprizneni jsou leta letoucí dusevne a telesne, a tak si spolu uziji vzácnou chvili, jsou k sobe ale naprosto otevreni, nechteji spolu zit, mit klasicky vztah, mají svůj způsob lasky, která jim jedine tak funguje a jsou tak spokojeni. Rikaj a chovaj se, ze se milujou a ja když jsem ted s nima spolecne naposledy byla (ja ho nevidela leta a oba me pozvali, ze zavzpomínáme), musim rict, ze jo, je to jedna z forem, který jsou oni schopni a jim vyhovuje. Bylo zajimavy videt jejich autenticnost a naslouchat jim.

To vůbec nerikam, ze to tak mas nebo mela bys mit ty, jen jsem si na ne vzpomnela :mavam: Verim, ze lidi se dokážou mit radi vselijak a u nich je vyhra, ze to maj v rovnováze.

• Citovat
  • Upravit
1571
24.5.18 22:10
@Joy píše:
@Meggrey Chapu to dobře, ze se vidíte v posledních dvou letech jen 1× rocne?@Meggrey píše:
Jj v podstate. Obcas si napisem. Od ty doby, co uz nejezdi pracovne do mesta, kde bydlim..

Dite nestastny. Ztracis s nim cas. Postav ho pred realitu: vyznej mu lasku (to jsou kecy, ze to smeji delat jen chlapi) a at se vyjdri. Kdyz se vyjadri pozitivne, tak si uzivej lasky a zamilovanosti. A kdyz se vyjadri negativne, tak si pobrec a dej mu sbohem.

Prece to takhle nechces provozovat donekonecna? Navic te to totalne blokuje v tom, aby ses zamilovala do nekoho jinyho. A pokud to nechas takhle otevreny a nikdy to neprivedes do bodu, ze se bude(-te) muset jasne rozhodnout, tak ti to do konce zivota bude vrtat v hlave. Jaky by to bylo, kdyby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.5.18 22:35
@Meggrey píše:
Jj v podstate. Obcas si napisem. Od ty doby, co uz nejezdi pracovne do mesta, kde bydlim..

A to s ním spíš jednou ročně? A co děláš po zbytek roku, čekáš na zázrak? To ti nechybí sex, mužská náruč? Jestli něco nebude na těch kecech o frigidách, co psali pánové

• Citovat
  • Upravit
87
25.5.18 09:10
@Mango_Lassi píše:
A to s ním spíš jednou ročně? A co děláš po zbytek roku, čekáš na zázrak? To ti nechybí sex, mužská náruč? Jestli něco nebude na těch kecech o frigidách, co psali pánové

Samozřejmě, že mi chybí jeho náruč.
Nevidim jedinej důvod, proč bych měla bejt frigidní? Frigidita znamená v podstatě nulový sexuální touhy. A ne, že k tomu potřebuji city. ;)
A hlavně teorie pánů ohledně frigidních lidí byla postavena na tom, že člověk začne sexuálně žít v pokročilejším věku.
Po zbytek roku nečekám na žádnej zázrak. Prostě žiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.5.18 09:28
@Meggrey píše:
Samozřejmě, že mi chybí jeho náruč.
Nevidim jedinej důvod, proč bych měla bejt frigidní? Frigidita znamená v podstatě nulový sexuální touhy. A ne, že k tomu potřebuji city. ;)
A hlavně teorie pánů ohledně frigidních lidí byla postavena na tom, že člověk začne sexuálně žít v pokročilejším věku.
Po zbytek roku nečekám na žádnej zázrak. Prostě žiju.

demi sexuálka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.5.18 09:51
@Venetia píše:
demi sexuálka :D

No jo, on je to vlastně děsnej hřích, neroztahovat nohy na potkání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:03
@Mango_Lassi píše:
A to s ním spíš jednou ročně? A co děláš po zbytek roku, čekáš na zázrak? To ti nechybí sex, mužská náruč? Jestli něco nebude na těch kecech o frigidách, co psali pánové

Frigidita a čekání na někoho a z toho vyplývající abstinence jsou sakra dvě odlišné věci. Frigidní = ikdyz mám doma toho kterého chci stejně ho ' nechci ' obávám se že to není slečny případ slečna chce konkrétní mužskou náruč a ne se zahazovat s kdejakymi mužskými narucemi. A ikdyz má apetit, stejně vydrží čekat a doufat, a to je něco, co já cítím.

Otázka je, zaslouží si to tenhle chlap…? Neznám ho, ale přijde mi trochu kontraproduktivní na něho takhle čekat :,( kdyby měl zájem ( jako o partnerku ) trochu by pohnul a neriskoval by že Tě třebas zatím někdo klofne. Taky bych udělala, že bych ho postavila před ultimátum a jinak na něj jako na partnera zapomněla. Možná je to v určitém smyslu duševní dvojče a nějakým způsobem zvláštní typ, ale asi nebude do života :nevim: ale takhle se k němu upínat a tolerovat 1× za rok setkání mi přijde, že už je skoro rovné snění nad nějakou celebritou :jazyk: nejsi tvůrčí typ třebas? Náchylnější k idealizaci, fantazii, jejich vztahy taky bývají často zvláštní..

• Citovat
  • Upravit
87
25.5.18 10:08
@Anonymní píše:
Frigidita a čekání na někoho a z toho vyplývající abstinence jsou sakra dvě odlišné věci. Frigidní = ikdyz mám doma toho kterého chci stejně ho ' nechci ' obávám se že to není slečny případ slečna chce konkrétní mužskou náruč a ne se zahazovat s kdejakymi mužskými narucemi. A ikdyz má apetit, stejně vydrží čekat a doufat, a to je něco, co já cítím.Otázka je, zaslouží si to tenhle chlap…? Neznám ho, ale přijde mi trochu kontraproduktivní na něho takhle čekat :,( kdyby měl zájem ( jako o partnerku ) trochu by pohnul a neriskoval by že Tě třebas zatím někdo klofne. Taky bych udělala, že bych ho postavila před ultimátum a jinak na něj jako na partnera zapomněla. Možná je to v určitém smyslu duševní dvojče a nějakým způsobem zvláštní typ, ale asi nebude do života :nevim: ale takhle se k němu upínat a tolerovat 1× za rok setkání mi přijde, že už je skoro rovné snění nad nějakou celebritou :jazyk: nejsi tvůrčí typ třebas? Náchylnější k idealizaci, fantazii, jejich vztahy taky bývají často zvláštní..

Sakra, jo, přesně to jsem! To je to tak poznat? :mrgreen: :mrgreen:
Ačkoliv teda musím říct, že s tim nejsem zcela ztotožněná, protože to s sebou nese spoustu negativních věcí..
Když ono jde i o to, že já se neuzavírám novým možnostem.. jasně, chtěla bych být s ním, ale zase na druhou stranu kdyby někdo přišel a mně by s ním bylo dobře, tak do toho pujdu.
A největší problém u mě je to, že já pořád doufám, že to bude jako dřív, kdy jsme si byli tak blízcí, viděli se často a tak.. že to tak zase jednou bude.. :(
A co se týče těch intimních činností - právě, přesně.. Já k tomu potřebuju city. Jinak by to bylo utrepní, který bych podstupovala jen pro druhý.. a to je k ničemu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.5.18 10:27
@Meggrey píše:
No jo, on je to vlastně děsnej hřích, neroztahovat nohy na potkání :D

není..proč by měl..každý at se chová tak, jak je mu přirozené…ale nemělo by se škatulkovat, co je dobře a co je špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.5.18 10:29
@Venetia píše:
není..proč by měl..každý at se chová tak, jak je mu přirozené…ale nemělo by se škatulkovat, co je dobře a co je špatně

No tak s tím souhlasim. Já rozhodně nesoudim nikoho, kdo to dělá.. naopak - myslim, že to mají v mnoha ohledech jednodušší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.5.18 10:31
@Meggrey píše:
No tak s tím souhlasim. Já rozhodně nesoudim nikoho, kdo to dělá.. naopak - myslim, že to mají v mnoha ohledech jednodušší :kytka:

taky bych řekla..jak jsem psala opravdovou zamilovanost jsem zažila až těsně před padesátkou…to bych byla do té doby panna, neměla děti…kdybych to brala takhle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
25.5.18 10:36
@Venetia píše:
taky bych řekla..jak jsem psala opravdovou zamilovanost jsem zažila až těsně před padesátkou…to bych byla do té doby panna, neměla děti…kdybych to brala takhle

Wow…no, tak já naopak ani nevim jaký to je, nebýt zamilovaná :lol:
Je to zajímavý. Každej to má uplně jinak. Možná i proto, že mám ráda pořád někoho, si neumim představit to dělat „jen tak“.. a když někoho ta zamilovanost potká třeba jen 2× za život, to pak asi uplně nejde na tom trvat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
25.5.18 10:40
@Meggrey píše:
Wow…no, tak já naopak ani nevim jaký to je, nebýt zamilovaná :lol:
Je to zajímavý. Každej to má uplně jinak. Možná i proto, že mám ráda pořád někoho, si neumim představit to dělat „jen tak“.. a když někoho ta zamilovanost potká třeba jen 2× za život, to pak asi uplně nejde na tom trvat.. :nevim:

no vidíš jaké jsou rozdíly..já se jen tak nezamiluju a rozhodně ne dříve, než proběhne i ten sex…to bych byla nahraná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.18 10:46
@Meggrey píše:
Sakra, jo, přesně to jsem! To je to tak poznat? :mrgreen: :mrgreen:
Ačkoliv teda musím říct, že s tim nejsem zcela ztotožněná, protože to s sebou nese spoustu negativních věcí..
Když ono jde i o to, že já se neuzavírám novým možnostem.. jasně, chtěla bych být s ním, ale zase na druhou stranu kdyby někdo přišel a mně by s ním bylo dobře, tak do toho pujdu.
A největší problém u mě je to, že já pořád doufám, že to bude jako dřív, kdy jsme si byli tak blízcí, viděli se často a tak.. že to tak zase jednou bude.. :(
A co se týče těch intimních činností - právě, přesně.. Já k tomu potřebuju city. Jinak by to bylo utrepní, který bych podstupovala jen pro druhý.. a to je k ničemu.. :zed:

No napadlo mě to.. jednak styl jak píšeš, ale hlavně to, že takhle vydržíš čekat, to se moc nevidí. Protože sejde z oka sejde z mysli, ale rok/ roky takhle zivit nějakou představu / ideál to chce idealistickeho ducha a fantazii..ale ne že by se to nezakládalo na pravdě, ale že je člověk to schopen v sobě udržet a živit, ikdyz podnětů je málo, ale ty co byly, jsou hluboko zakotvené. A z toho i vyplývá, podle mě, že pak nevíš, jak dál, protože nemáš jednoznacou formu pro pojem ' fakt ' a také je Tvá fantazie schopná nabídnout více možností vysvětlení a o to je těžší se rozhodnout. Ale právě proto bych si vytycila nějaká ta ultimáta pro tu druhou stranu. Není to nůž na krk, nemělo by mu být jedno, jak se cítíš… Podle mě tím nic zkazit nemůžeš, musíš jít někam dál, ne čekat na křižovatce..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky