Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Anonymní
22.5.18 17:58

Málo sexuálních partnerů - problém?

Ahoj holky (a možná chlapi?) :)
Mám takovej divnej dotaz asi.. ale sem na diskuze chodím hodně, protože se tu dozvím spoustu zajímavých informací a hlavně mi přijdete hodně fajn, tak se chci zeptat na jednu věc. Je mi 23 a měla jsem jen dva sexuální partnery - oba jsem je milovala. Jde o to, že mi přijde, že je to problém.. resp. chlapi rádi nadávaj na ženy v tom smyslu, že to střídaj a že by takovou doma nechtěli, jenže.. v praxi mi přijde, že to neni tak uplně pravda, protože i když každej řiká, jak je to super (taková oficiální pravda), vlastně to vnímám jako věc, před kterou se před chlapy stydím. Nikdy jsem to žádnýmu neřekla a ne, že bych přímo lhala a přidávala si, ale tak trochu dělám, že jich už pár bylo..vim, že mi to zvedá plusový body a mrzí mě to. Přála bych si, aby to někdo ocenil. Nejsem prostě taková, co jde s každým a potřebuju něco cítit..prostě sex pojím s citama, nemusí to být uplně láska, ale alespoň zamilovanost..
Máte nějaká jiný zkušenosti? Moc mě potěší jakákoliv odezva. :hug: :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1774
22.5.18 18:00
@Anonymní píše:
Mám takovej divnej dotaz asi.. ale sem na diskuze chodím hodně, protože se tu dozvím spoustu zajímavých informací a hlavně mi přijdete hodně fajn, tak se chci zeptat na jednu věc. Je mi 23 a měla jsem jen dva sexuální partnery - oba jsem je milovala. Jde o to, že mi přijde, že je to problém.. resp. chlapi rádi nadávaj na ženy v tom smyslu, že to střídaj a že by takovou doma nechtěli, jenže.. v praxi mi přijde, že to neni tak uplně pravda, protože i když každej řiká, jak je to super (taková oficiální pravda), vlastně to vnímám jako věc, před kterou se před chlapy stydím. Nikdy jsem to žádnýmu neřekla a ne, že bych přímo lhala a přidávala si, ale tak trochu dělám, že jich už pár bylo..vim, že mi to zvedá plusový body a mrzí mě to. Přála bych si, aby to někdo ocenil. Nejsem prostě taková, co jde s každým a potřebuju něco cítit..prostě sex pojím s citama, nemusí to být uplně láska, ale alespoň zamilovanost..
Máte nějaká jiný zkušenosti? Moc mě potěší jakákoliv odezva. :hug: :)

A co že by to měl ocenit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.18 18:01

Mozna by bylo lepsi polozit jednoznacnou otazku. Takhle to nedava moc smysl? ;)

• Citovat
  • Upravit
87
22.5.18 18:02
@TrueIsFalse píše:
A co že by to měl ocenit?

No ocenit mě jako takovou - vážit si toho, že jsem taková jaká jsem, aniž bych musela přibarvovat. Nebo aby ocenil, že je pro mě výjimečnej, ne jeden z mnoha. No tak, jak chlapi oceňujou třeba ženu, co je sexuálně víc bez zábran a chce to i nezávazně, tak stejně tak, aby někdo ocenil mě naopak za to, že to mám jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Huk
620
22.5.18 18:04

Lepší než obráceně. Ve tvým věku jsem měla nalítáno mnohem víc a v závěru… když to napíšu úplně na férovku… vždycky je to suchej tam a mokrej ven… nejlepší jsou ty „tanečky“ kolem. Takže jestli to tak cítíš, vykašli se na to, co si o tom myslí někdo další, důležitá jsi ty. Časem buď zjistíš, že na tom tolik nesejde, nebo potkáš někoho, komu se to bude líbit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
22.5.18 18:04
@Anonymní píše:
Máte nějaká jiný zkušenosti? Moc mě potěší jakákoliv odezva. :hug: :)

Tak znovu: Děláš divadlo, sice přímo nelžeš, ale hraješ… a měl by to někdo ocenit? A proč jako? Že jsi nezkušená? Nebo že nemáš sebevědomí? Nebo co by měl ocenit? Nic tam nevidím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
22.5.18 18:05
@Meggrey píše:
No ocenit mě jako takovou - vážit si toho, že jsem taková jaká jsem, aniž bych musela přibarvovat. Nebo aby ocenil, že je pro mě výjimečnej, ne jeden z mnoha. No tak, jak chlapi oceňujou třeba ženu, co je sexuálně víc bez zábran a chce to i nezávazně, tak stejně tak, aby někdo ocenil mě naopak za to, že to mám jinak..

Nojo, ale ty si musíš přibarvovat, takže tohle padá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
22.5.18 18:05

Tak pro věřícího kluka už bys byla kur.va Co souloží bez svatby..někde je panenství ještě ceněno. Jinak moc se ne rozmachu, víc než pět sexuálních partnerů už taky není moc kladně vnímáno. Bylo mi řečeno pár kluky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.18 18:07

Anonym - citlivé informace
Je mi podobně jako tobě a měla jsem do teď sexuálního partnera pouze jednoho. Když v mých 20 zjistil, že jsem panna, byl z toho dost vedle - ale v tom dobrém slova smyslu. Byl poctěn, že zrovna on je ten první :oops: Já prostě čekala. A vyplatilo se mi to. Možná jsem měla štěstí na toho (pro mě) nejskvělejšího chlapa na světě… nebo možná ještě ti, kteří nechtějí „dávačku“, nevymřeli ;)
Pro mě je sex něčím, co umožním člověku, kterého miluju a který miluje mě. Do čehož samozřejmě spadá i respekt a nenaléhání na cokoliv, co druhá strana nechce. Jakmile na mě tedy dva předem zatlačili, že teda jako po měsíci šup na to, jinak nepřežijí, tak jsem jim s klidným srdcem zamávala :) V tu chvíli se to ve mě prostě přeplo a věděla jsem, že tudy cesta nepovede. I když to bolelo, jsem za to ráda :)
Takže za mě přiznat barvu. Lhaním, přibarvováním a laškovnými úsměvy moc nezískáš ;)

• Citovat
  • Upravit
Doe_Jane
22.5.18 18:08

Panna nejsi tak co řešíš… kdybys byla panna tak bych chtěla vidět chlapa, co se nad tímhle dojme, spíše by si říkal že jsi divná :mrgreen:
ale takhle nevím co řešíš :)

• Citovat
  • Upravit
32941

Ve 23 úplně ok. Někdo holt má divoké období kdy má za pár let třeba 15 partnerů, a někdo ne. Ve tvém věku jsem měla 2, a o 10 let později stejná cifra. Tvoje kvalita a schopnosti v posteli vůbec nejsou závislé na počtu partnerů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445

Hlavne na ne nechod s podobnymi tematy, takove psychovory to je presne to, co chlapi „vyhledavaji“. Proste se chovej normalne a prirozene a bud sama sebou. Pocet partneru jsem nikdy nikomu nevykladala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
22.5.18 18:09
@truelly píše:
Tak pro věřícího kluka už bys byla kur.va Co souloží bez svatby..někde je panenství ještě ceněno. Jinak moc se ne rozmachu, víc než pět sexuálních partnerů už taky není moc kladně vnímáno. Bylo mi řečeno pár kluky.

To se meni s věkem. Naopak bych se treba bal delat rodinu s nejakou co mela jen jednoho partnera. Za cas si uvedomi, „ze si vlastne nic neužila“ a pozar je na strese… :lol:

• Citovat
  • Upravit
2249
22.5.18 18:11

A jako s kým vším to řešilš? Před kým si přidáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8881
22.5.18 18:17

@Saulus tak opravdu silně věřící katolíci nebo evangelíci si i dnes berou panny. Sama takových párů znám několik. Dokonce je za to farář chválil v kostele, že vydrželi čekat až do svatby :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí