Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Saulus píše:
At si kazdy dela to, cemu veri. Naopak jsem rad, ze zde jsou i podobne komuny. Dava to nadeji, ze jsme opravdu svobodnou spolecnosti a vyber zivotni cesty je jen na nas. A rozhodne bych nemel stres z toho, jestli jsem mel mnoho, nebo naopak malo sexualnich partneru.Ja osobne treba nepocitam sexualni partnery, ale počet vztahu, kterými jsem prošel. Je to o mnoho mensi číslo ale daleko dulezitejsi. To je to co cloveka formuje. Sex ne. To je „wellness“
@Meggrey píše:
No a to je presne ono. Prijde mi, ze chlap, kdyz zjistí, ze to zena bere vazne, hned bere roha. Ma treba umysly si uzit a nakonec zjisti, ze chce vic..treba.. proste kazdyho hned odradi muj pohled.
Treba kamoska mela vazne hooooooodne chlapu. Vsichni to vi, ale muzou se strhat, aby ji meli. A ne jen na jednu noc. Casto si i stezovala, ze si chtela jen zasukat a oni otravujou a chtej vztah. No proste uplne jinej svet. A ja, ktera vztah chci, ho nemam. Nejsem sice koketka, co tanci kolem chlapu, ale rozhodne ani zadna zamracena zla carodejnice. Normal, mila.. jen se nenabizim
Jestli chceš mít pověst jako tvoje kámoška, která měla hoooooooooooodně chlapů, tak do toho. Ale podle mě moc řešíš, co si kdo myslí nebo nemyslí a jak tě kdo vnímá nebo nevnímá. Nenabízej se a ten tvůj si tě nejde i tak.).
@Prof. Farnsworth píše:
Záleží jak vážně a jak mu žena řekne. Chlapi s vážným vztahem nemaj problém, ale musí se to vyvíjet. Pokud holka po týdnu chození řekne, že s ním chce být navždy a mít děti, tak to vyděsí skoro všechny…
Nee, tak takhle jeste nepremyslim. Spis takovej ten normalne vaznej vztah, kdy budeme spolu jezdit na dovoleny, na vylety, byt tu jeden pro druhyho.. mne teda osobne i ten vylet prijde zazrak - je to tak straasne zavazny ![]()
Na deti a manzelstvi si nedovolim myslet.
@Meggrey píše:
No a to je presne ono. Prijde mi, ze chlap, kdyz zjistí, ze to zena bere vazne, hned bere roha. Ma treba umysly si uzit a nakonec zjisti, ze chce vic..treba.. proste kazdyho hned odradi muj pohled.
Treba kamoska mela vazne hooooooodne chlapu. Vsichni to vi, ale muzou se strhat, aby ji meli. A ne jen na jednu noc. Casto si i stezovala, ze si chtela jen zasukat a oni otravujou a chtej vztah. No proste uplne jinej svet. A ja, ktera vztah chci, ho nemam. Nejsem sice koketka, co tanci kolem chlapu, ale rozhodne ani zadna zamracena zla carodejnice. Normal, mila.. jen se nenabizim
Člověk nemůže sám sebe objektivně hodnotit. To, zda se líbíš mužům, by měl hodnotit někdo jiný. A ač to bude možná překvapivé - ani mužům nejde jen o vzhled partnerky. Kolikrát jsem byl doslova unešen holkou co nebyla až tak krásná, ale něco z ní vyzařovalo (chování, komunikace…). Takže třeba tvoje kamarádka není tak krásná jako ty, ale třeba to jak se chová dokáže okouzlit muže (a tím nemyslím, že dá každýmu na potkání)?
@Paola21 píše:
Jestli chceš mít pověst jako tvoje kámoška, která měla hoooooooooooodně chlapů, tak do toho. Ale podle mě moc řešíš, co si kdo myslí nebo nemyslí a jak tě kdo vnímá nebo nevnímá. Nenabízej se a ten tvůj si tě nejde i tak.).
Jenze to nechci vubec. Neodsuzuju ji, ale mne to blizky neni. Ja prave chci, aby si me nekdo vybral prave i treba pro tohle..nebo byl aspon rad.. ne ze to bude brat jako pritezujici okolnost
Tak já měla ve 20 dva..moje sestřenice ve 26 jich měla 13
taky si připadám trochu divně ale já sex nevyhledávám nebaví mě to
anonym kvuli sestřenici
@Meggrey píše:
Nee, tak takhle jeste nepremyslim. Spis takovej ten normalne vaznej vztah, kdy budeme spolu jezdit na dovoleny, na vylety, byt tu jeden pro druhyho.. mne teda osobne i ten vylet prijde zazrak - je to tak straasne zavazny
Na deti a manzelstvi si nedovolim myslet.
@Prof. Farnsworth píše: Člověk nemůže sám sebe objektivně hodnotit. To, zda se líbíš mužům, by měl hodnotit někdo jiný. A ač to bude možná překvapivé - ani mužům nejde jen o vzhled partnerky. Kolikrát jsem byl doslova unešen holkou co nebyla až tak krásná, ale něco z ní vyzařovalo (chování, komunikace…). Takže třeba tvoje kamarádka není tak krásná jako ty, ale třeba to jak se chová dokáže okouzlit muže (a tím nemyslím, že dá každýmu na potkání)?
To je pravda. Bohuzel se posoudit neumim. Jen vim, ze lidi hodne rikaj, ze pusobim strasne drsne. Jenze takova nejsem ani nahodou. Jsem emotivni a sentimentalni hromadka, ktera sni o louce plny kytek, po ktery pobezi za ruku se svym milym. To zni hrozne, co?
![]()
Jinak co se tyce kamaradky.. no ja uplne nevim.. obecne zase o ni se rika, ze je hrozne jednoducha a takova ta pipina. Ja vim, ze zas tak jednoducha neni, ale pipi trochu jo. Je i hodne takova, ze zastava nazor, ze si ji chlap musi zaslouzit, ze je vyjimecna, ze musi mit vzdy navrch a tak. To mi prijde obcas takovy povyseny a sebestredny na to, aby nekdo s ni ten vztah chtel. Ale nevim, jak na ty ostatni pusobi. Ja ji znam uz hodne dlouho.
@Meggrey píše:
Jenze to nechci vubec. Neodsuzuju ji, ale mne to blizky neni. Ja prave chci, aby si me nekdo vybral prave i treba pro tohle..nebo byl aspon rad..ne ze to bude brat jako pritezujici okolnost
Normální chlap na vztah to jako přitěžující okolnost brát nebude.)
@Paola21 píše:to myslíš vážně, že je výlet závazek? Myslím, že sis to v hlavě sama moc vyhrotila do extrémů.
No, soudim podle zkusenosti..
@Meggrey píše:
Tohle není o počtu sexuálních partnerů. Kámoška si evidentně dost věří a neřeší blbosti, to ty chlapy přitahuje.
@Meggrey píše:
S kýmkoliv na potkání? Byli dva.A jak jsem říkala, dělala jsem to jen proto, že mě takovou chtěli a já je milovala.
To si asi nerozumíme. Píšu, že to ti muži těžko ocení, protože se to „tutlá“. A pak jsem mínil, že není vhodné si (případné) nižší sebevědomí (tak na mě vaše příspěvky působí) zvedat změnou chování.
@Anonymní píše:
Tak já měla ve 20 dva..moje sestřenice ve 26 jich měla 13taky si připadám trochu divně ale já sex nevyhledávám nebaví mě to
anonym kvuli sestřenici
Tak to jsme na tom teda podobne
az na to, ze me to teda bavi. Nebo spis.. vzdy mi to pripadalo krasny, ale nedavno jsem potkala jednoho chlapa, kterej se o me snazil a porad rikal, ze vse je jen o sexu, ze chlapi nic jinyho nechtěj, ze vztah je nesmysl, a at se proberu..ze jsem mlada a utikaj mi leta. A ten mi to teda dost zhnusil.
![]()
@Ivan PPZ píše:
To si asi nerozumíme. Píšu, že to ti muži těžko ocení, protože se to „tutlá“. A pak jsem mínil, že není vhodné si (případné) nižší sebevědomí (tak na mě vaše příspěvky působí) zvedat změnou chování.
No jo, ale kdyz o nic nejde a normalne se s muzi bavim, rikam to. Ne ze bych teda prdelila hned cislo, to jsem tu uz psala, ze nerikam, ale projevim se tak, ze mi nejde o jednu noc a tak, tak s tim proste nemam uspech. No a pak kdyz poznam nekoho, na kom mi zalezi a neco k nemu citim, neriskuju a radsi o tom mlcim a necham ho v tom, co si chce myslet.
Jinak to s tim sebevedomim ma hloubku. Dekuju. ![]()
I kdyz teda.. ja bych si asi nezacala uzivat jen proto, abych pro nekoho stoupla.