Opuštěné manželky - manžel nešel k jiné ženě

Anonymní
22.5.18 12:14

Opuštěné manželky - manžel nešel k jiné ženě

Téma jen ze zvědavosti, jestli opravdu jsou takoví muži, kteří ukončí manželství (ani nedají šanci na nápravu) a jsou opravdu sami, nepomýšlejí na nikoho jiného? Manžel se dobrovolně žene do střídavé péče, chce prodat dům. U chlapa mi to nepřijde úplně normální, že vše chce dělat sám, bez pomoci ženy. Máte tu zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
22.5.18 12:15
@Anonymní píše:
Téma jen ze zvědavosti, jestli opravdu jsou takoví muži, kteří ukončí manželství (ani nedají šanci na nápravu) a jsou opravdu sami, nepomýšlejí na nikoho jiného? Manžel se dobrovolně žene do střídavé péče, chce prodat dům. U chlapa mi to nepřijde úplně normální, že vše chce dělat sám, bez pomoci ženy. Máte tu zkušenosti?

Možné to je, ale z 99,9% se objeví nějaká spřízněná duše, s kterou se „dali dohromady až po rozvodu, předtím byli jen kamarádi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.18 12:19

Prosím anonymně, není o mně ale o rodině
Moje sestřenka má 2 děti, manžel od ní odešel, už s ní nebyl schopen žít, našel si novou partnerku až po 3 letech, děti mají od začátku ve střídavé péči. Ona se k němu chovala jak ke třetímu dítěti, návštěvy pro nás byly peklem jak u nás tak u nich, bylo mi ho vždycky tak líto, kolikrát jsem měla chuť na ní zařvat, ať mu dá pokoj :oops: Divila jsem se, že to vydržel tak dlouho, ale nutno říct, že ona se po dětech hodně změnila, stala se z ní profesionální matka a zapomněla být partnerkou :?

• Citovat
  • Upravit
5533
22.5.18 12:20

A proč by to nemělo být reálné? Ženy se rozcházejí jen když mají někoho jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
22.5.18 12:30
@opulus píše:
A proč by to nemělo být reálné? Ženy se rozcházejí jen když mají někoho jiného?
Ženy ne, protože většinou řeší péči o děti, tedy mají je ve vlastní péči, ale chlapi, co mám zkušenost tak rozchod byl vždy z důvodu nového vztahu, pánové neradi opouštějí full servis jen tak nebo naopak vztah, kde jim třeba klape jen sex a chtějí něco jiného, řekla bych, že si většinou nechávají zadní kolečka a utnou to až když jsou nasáčkovány s nějakou přidanou hodnotou jinde.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705

Já ze stejného důvodu taky manželství ukončila. Chtěla jsem být sama s dětmi a už řadu let jsem, po partnerovi ani netoužím.
Ano, nevěřil mi to nikdo v okolí, nejméně sám manžel.

A muži mají obecně větší touhu po svobodě než ženy, takže takovému druhu rozchodu se vůbec nedivím. Spíš vždycky lituju ty, co se rozvádí kvůli „novějšímu modelu“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185

A co je na tom divného? :nevim: Prostě existují ženy, vedle kterých se nedá vdržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
22.5.18 12:42

Můj názor je, že když odchází muž je v tom ve většině případů další žena! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
22.5.18 12:52
@lilith1 píše: Ženy ne, protože většinou řeší péči o děti, tedy mají je ve vlastní péči, ale chlapi, co mám zkušenost tak rozchod byl vždy z důvodu nového vztahu, pánové neradi opouštějí full servis jen tak nebo naopak vztah, kde jim třeba klape jen sex a chtějí něco jiného, řekla bych, že si většinou nechávají zadní kolečka a utnou to až když jsou nasáčkovány s nějakou přidanou hodnotou jinde.

On někdy ten full servis je právě tou příčinou útěku, navíc si každý představuje pod tímto pojmem něco jiného. To, že má někdo vypráno a vyžehleno opravdu neznamená, že se mu od dotyčné nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1734
22.5.18 13:16

Dneska snad uz ani nemuze byt rec o full servisu, to uz dnesni zeny opravdu jen tak bezne neposkytuji. 8o JA se divim spouste muzu co vsechno vytrpej, asi to berou jako povinnost a obet pro rodinu. Ale vsechno ma sve meze. A nevidim duvod proc by nekdo nemohl odejit jen tak sam od sebe, vy zeny mate opravdu tendenci delat z muzu nesvepravne a brat je jako deti. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.5.18 13:19
@Anonymní píše:

Má jinou v merku a nebo v posteli. Jedině, že jsi fakt taková megera, že s tebou nikdo nevydrží a nebo ti přišel na milence. To musíš vědět sama.

• Citovat
  • Upravit
5533
22.5.18 13:19
@Gasminka30 píše:
Můj názor je, že když odchází muž je v tom ve většině případů další žena! :think:

I kdyby muž odcházel kvůli ženině nevěře, tak se to dá zdůvodnit tak, že ten muž odchází, protože by chtěl (byť třeba v budoucnu) jinou ženu. Takže vlastně - jo. 8)

Na druhou stranu, pro muže odchod od ženy zpravidla znamená odchod i od dětí a nezřídka i vzdání se společného majektu. Takže se nejden muž smíří s tím, co má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
22.5.18 13:20
@lilith1 píše: Ženy ne, protože většinou řeší péči o děti, tedy mají je ve vlastní péči, ale chlapi, co mám zkušenost tak rozchod byl vždy z důvodu nového vztahu, pánové neradi opouštějí full servis jen tak nebo naopak vztah, kde jim třeba klape jen sex a chtějí něco jiného, řekla bych, že si většinou nechávají zadní kolečka a utnou to až když jsou nasáčkovány s nějakou přidanou hodnotou jinde.

já to znám u ženských, jen místo full servisu si dodej peníze. A vůbec, to už neumíme psát česky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
22.5.18 13:20
@opulus píše:
I kdyby muž odcházel kvůli ženině nevěře, tak se to dá zdůvodnit tak, že ten muž odchází, protože by chtěl (byť třeba v budoucnu) jinou ženu. Takže vlastně - jo. 8)Na druhou stranu, pro muže odchod od ženy zpravidla znamená odchod i od dětí a nezřídka i vzdání se společného majektu. Takže se nejden muž smíří s tím, co má.

Bože to jsou kraviny. Přestaň chlastat. Ty dojezdy ti nejsvědčí. :mrgreen:
Edit. nejhorší, když chlap je plačka jako ty. :zed:

Příspěvek upraven 22.05.18 v 13:25

• Citovat
  • Upravit
12805
22.5.18 13:23
@berusa.m píše:
A co je na tom divného? :nevim: Prostě existují ženy, vedle kterých se nedá vdržet.

ale to přece není pravda, ženy jsou dokonalé bytosti :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria