Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twixinka
23.5.18 13:06

O panenství jsem přišla v 16, teď je mi 27 a manžel byl můj třetí a dali jsme se dohromady měsíc před mými dvacátými narozeninami :) manžel tomu moc nevěří, ale opravdu to tak je :D neměla jsem prostě potřebu spát s kdekým a že těch příležitostí bylo!
Ségra to měla trochu jinak a bohužel na to doplatila, díky velkému počtu sexuálních partneru měla HPV a museli jí vzít kus čípku :(
Je to prostě o povaze člověka, jestli je to pro něj jen sex (hlavně z počátku) a pak objeví to kouzlo té chvíle a nebo je to pro něj od začátku něco hlubšího ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.18 13:17
@Meggrey píše:
Tak to jsme na tom teda podobne :) az na to, ze me to teda bavi. Nebo spis.. vzdy mi to pripadalo krasny, ale nedavno jsem potkala jednoho chlapa, kterej se o me snazil a porad rikal, ze vse je jen o sexu, ze chlapi nic jinyho nechtěj, ze vztah je nesmysl, a at se proberu..ze jsem mlada a utikaj mi leta. A ten mi to teda dost zhnusil. :pocitac: :pocitac:

No hele já mám štěstí, že ten můj na tom tak nebazíruje :D teď jsme měli hooodně dlouhou pauzu v sexu a v pohodě to snáší..asi sem ho to odnaučila aby to chtěl každý den :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
38289
23.5.18 13:29
@Anonymní píše:
O panenství jsem přišla v 16, teď je mi 27 a manžel byl můj třetí a dali jsme se dohromady měsíc před mými dvacátými narozeninami :) manžel tomu moc nevěří, ale opravdu to tak je :D neměla jsem prostě potřebu spát s kdekým a že těch příležitostí bylo!
Ségra to měla trochu jinak a bohužel na to doplatila, díky velkému počtu sexuálních partneru měla HPV a museli jí vzít kus čípku :(
Je to prostě o povaze člověka, jestli je to pro něj jen sex (hlavně z počátku) a pak objeví to kouzlo té chvíle a nebo je to pro něj od začátku něco hlubšího ;)

Stačí jeden jediný…
Očkovat, očkovat a to třetí bylo… očkovat! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
23.5.18 13:35
@budi píše:
tak s tímhle souhlasím!jestli holka hledáš někoho na vztah, tak neřeš počet sex. partnerů… spíš řeš sama sebe a tím myslím svoje zájmy, povolání, vzhled (v tomhle pořadí!)… protože chlapa, který chce vztah, bude zajímat, co spolu budete dělat v mezidobí mezi sexem, protože přece jen - ten sex je opravdu ta menší část dne.
mít sex ale v mezidobí nemít o čem mluvit ani kam spolu jet, žádné společné zájmy nebo společné kamarády - to je pak naprd.

tak ten čas mezi sexem může být docela zásadní, to máš pravdu. Já marně dumám už dlouho, jak ho naplnit..a to nemyslím celý den volna, to se něco podnikne..ale nějáké prostoje přes den, když jsme oba doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.18 15:53
@Pidlák Povidlový píše:
ale né, zase ten nesmysl, že se bojí. :lol:nebojí, ale kluci jejího věku prostě vidí, že u ní mají šanci jen ve vážném vztahu a to oni teď nechtějí. jsou ve vrcholu puberty a na chození, bez výsledku, nejsou zvědaví. ženy, jako je autorka, jsou proto často se staršími muži.

Já se s kluky svýho věku téměř nebavím.. několikrát jsem se doslechla, že jsem na ně moc stará. Bavim se s muži 30, spíš víc.. a ani tak zřejmě neni zájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.18 15:58
@badela píše:
@Meggrey je úplně v pořádku, že nespíš s někým jen tak. Úplně normální je s někým chodit měsíce za ruku a až si seš jistá, tak s ním teprve mít sex. Počkej si na další zamilování. Jakmile váháš, viz ten rozvedený, tak to není ono a nemá cenu se do toho pouštět. Neboj se, že se nenajde ten, který si tě bude vážit. Dělala bych drahoty a rozhodně nikomu v hospodě nevykládala, kolik jsem jich měla. Zdá se mi taky, že se pohybuješ ve špatné společnosti. V hospodě, na diskotéce, nebo někde na večírku jsem v životě nepotkala nikoho na vážné chození. Jestli je ta fotka tvoje, tak jsi moc hezká a chlapi se tě bojí. Bojí se taky závazného chození, a je to v tom věku kolem 20 docela běžné, chtějí si užívat, mají hodně testosteronu. Takže buď najdeš nějakého ve tvém věku, co se opravdu zamiluje a rád si počká, nebo staršího, co má v tom trochu jasno. Mezi partou v hospodě ale nehledej, tam se mi zdá spíš hledají jen povyražení a jak zjistí, že jsi nepřístupná, tak se stáhnou. Držím palce :kytka:

:srdce: :srdce: Moc děkuju za takovej komentář!
Na diskotéky nechodim, to nemám ráda - přijde mi to jako nějaká přehlídka, kde vše končí v posteli. :zed:
Jsem spíš takovej ten typ na posezení s přáteli u piva, nebo na grilovačce. Toho momentálního jsem poznala přes kamaráda.
Jinak kamarády mám z různých společenských skupin a tak nějak trochu přeskakuju.. :D
Zárveň teda moc děkuju za takovej kompliment, ale těžko uvěřit, že by se někdo bál. Tak dobře určitě nevypadám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.18 16:05
@budi píše:
tak s tímhle souhlasím!jestli holka hledáš někoho na vztah, tak neřeš počet sex. partnerů… spíš řeš sama sebe a tím myslím svoje zájmy, povolání, vzhled (v tomhle pořadí!)… protože chlapa, který chce vztah, bude zajímat, co spolu budete dělat v mezidobí mezi sexem, protože přece jen - ten sex je opravdu ta menší část dne.
mít sex ale v mezidobí nemít o čem mluvit ani kam spolu jet, žádné společné zájmy nebo společné kamarády - to je pak naprd.

Jenže to je právě to, co zpochybňuju. Nebo spíš takto - znám spoustu párů, kteří jsou spolu rozhodně pro milion jinejch věcí, než je počet bývalých milenců, nebo vzhled a tak.. takže určitě takovej chlap je, jen prostě neni kolem mě. Nikde. Nevim, co dělám špatně, tak jsem myslela, že je to tim počtem, protože mi přijde, že na to chlapi letí. Hodněkrát jsem slyšela, že „to není normální“ a měla bych začít, dokud jsem ještě relativně mladá a tak..jsou na to jak vosy na bonbon. Pokud to však vážně neni tim, pak tomu fakt nerozumim.. jasný, nemůžu a ani nechci se líbit všem, ale sem tam někomu občas..? :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
587
23.5.18 16:21

Vůbec mi hlava nebere, proč by tohle měl brát někdo jako problém? Prostě nechrápeš s někým na potkání… asi jsem staromódní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.5.18 16:52
@PetrBk píše:
Vůbec mi hlava nebere, proč by tohle měl brát někdo jako problém? Prostě nechrápeš s někým na potkání… asi jsem staromódní :nevim:

No, tak to jsem ráda, že nejsem sama :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
23.5.18 19:30
@Meggrey píše:
Obecně mi je jedno, co si lidi myslí.. ale když mi na někom záleží (jako např. teď na jednom muži), tak mi i záleží na jeho názoru.. Přijde mi, že je to prostě ze všech stran. Obecně chlapi se víc lepí na ženy, co si rády užívaj.. a zároveň teda mi i přijde, že to, jaká jsem já, je celkem na obtíž, a když to řeknu trochu přehnaně - kdo by někoho takovýho chtěl? Mrzí mě, že se nenajde chlap, kterej by řekl, že mě má rád za to, jaká jsem. Osobně si nemyslim, že je to špatný, zastávám názor, že každej člověk je jinej a nikdo by se neměl soudit, a kort kvuli takový „kravině“, ale ve společnosti lidí vždy vyhraje nějaká jiná, koketnější..

Jako to je jasné, že vyhraje koketnější. Ten sex a ta chuť po tom sexu je prostě pro chlapa přitažlivější. Nemusíš být hned rozhoďnožka ale určitě neuškodí když jde z té dívky cítit zájem o ten sex. A nějaké zkušenosti taky nejsou na škodu. Ono to popravdě je pro chlapa trochu divné pokud mladá holka nemá trochu odjeto. V hlavě by mi asi šrotovalo proč tomu tak je? Upřímně obdivuju tady páry, které jsou svoji první. Já bych prostě chtěl zkusit něco jiného… Partnerek jsem měl tak do 15ti kusů, ale jen se dvěma to byla jízda jak cyp, zbytek takový obyč. A asi by mi bylo líto si ten svůj sexuální život neporovnat. Na druhou stranu když nemáš co porovnávat nic tě nemůže trápit. Hmmm co je asi lepší? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
23.5.18 19:35
@M_Vladim píše:
Stačí jeden jediný…
Očkovat, očkovat a to třetí bylo… očkovat! :think:

Ano správně. Očkování proti HPV je plně hrazeno a od tohoto roku je hrazeno i pro chlapce. Ne že by byla velká pravděpodobnost, že by se nakazili, ale aby se snížila pravděpodobnost přenosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joy.division.control
23.5.18 21:10

@Meggrey Ten pravej Te bude brat takovou, jaka jsi, kez brzy potkáš a poznas :mavam: (vůbec si s tim nebudes lamat hlavu)
Nikdy jsem nemela u protejsku problém se svým poctem - postupne od 0 do x doted = byli jsme oba na nule, nebo pak ja vic sex. partneru nez on, nebo i naopak… ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.18 21:35

Prosím anonym, jinak smazat, citlivé informace…
Je mi maličko přes 30, a stejně mi přijde, že jsem staromódní, protože se mi nelíbí, jak dneska kdekdo bere sex jako něco běžného. Sotva se poznají, už se spolu vyspí a jdou o dům dál. Brrr. Já měla pár vztahů, ale nic extra vážného. Úplně nezkušená jsem nebyla, ale sex podle mě patří do vážného vztahu. Až přišel ON. Bylo mi 20 a byla jsem panna. Jemu to vůbec nevadilo, naopak - byl poctěn, že on bude ten první. Jsme spolu doteď, máme děti a v posteli nám to klape. A mám kolem sebe několik párů, že ona nebo rovnou oba byli panna/panic, taky se první sex odehrál kolem dvacítky, taky jsou spolu cca 10 let a klape jim to.
Záleží, v jaké společnosti se pohybuješ. Mám kolem sebe lidi, kteří berou sex jako jít s někým na kafe, a mám kolem sebe lidi (i chlapy), kteří si myslí, že sex patří do vztahu a ocení spíš holku s minimem partnerů.
Nevidím problém v počtu partnerů. Pokud nejsi ledová královna a umíš si sex užít, komunikovat, vyjít druhému vstříc,…, proč by s počtem partnerů měl mít tvůj přítel problém? Chce-li holku, která je zkušená, ať si zajde do jistého domu, kde takových zkušených holek může mít, co jeho peněženka ráčí. :lol: (nadsázka)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.18 22:41

Prosím tě, zakladatelko, jedna zásadní věc: kromě toho, že ty miluješ toho, je zásadní, aby on miloval tebe! A to přesně takovou, jaká jsi. Žádnou jinou. Pokud se budeš přetvařovat, dělat ze sebe někoho jiného, tak se taky zamiluje do jiné a až přijde na to, že jsi se přetvařovala, tak se na tebe vykašle.
Takže buď sama sebou, neřeš počty partnerů a počkej na někoho, kdo tě bude brát takovou jaká jsi, stejně jako ty jeho, to jediné může dlouhodobě fungovat.

• Citovat
  • Upravit
4099
23.5.18 23:17
@Meggrey píše:
Jenže to je právě to, co zpochybňuju. Nebo spíš takto - znám spoustu párů, kteří jsou spolu rozhodně pro milion jinejch věcí, než je počet bývalých milenců, nebo vzhled a tak.. takže určitě takovej chlap je, jen prostě neni kolem mě. Nikde. Nevim, co dělám špatně, tak jsem myslela, že je to tim počtem, protože mi přijde, že na to chlapi letí. Hodněkrát jsem slyšela, že „to není normální“ a měla bych začít, dokud jsem ještě relativně mladá a tak..jsou na to jak vosy na bonbon. Pokud to však vážně neni tim, pak tomu fakt nerozumim.. jasný, nemůžu a ani nechci se líbit všem, ale sem tam někomu občas..? :? :think:

no tak prostě hledej jinde.

Nebo spíš takhle - přestaň hledat chlapa a začni hledat sama sebe. Jak si najdeš své zájmy, své skutečné naplnění, tak chlapi si tě tam najdou a budou to chlapi, kteří si s tebou budou mít co říct.

může to být cokoliv. jezdíš na kole? lyžuješ? nebo se chceš učit nějaký jazyk?
hledat chlapa po hospodách nebo po večírcích nemusí vyjít, je tam hooodně omezený výběr…

my jsme se s mužem našli úplně jinak a dohromady nás dalo čtení knížek třeba jednou jsem oba zjistila „tyjo on to taky četl, no konečně někdo“… a on byl prý nadšený, že holka taky čte takové knížky…
prostě bylo o čem mluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria