Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mango_Lassi
22.5.18 20:44

@Meggrey jsi ještě dost mladá. Časem přijdeš na to, že vztah stojí na úplně jiných věcech, než počet sexuálních partnerů.
Jsem ve vztahu 10+ let a nevím, kolik jich měl a on neví, kolik jsem jich měla já, to nás naprosto nezajímalo a nezajímá.

• Citovat
  • Upravit
87
22.5.18 20:48
@Mango_Lassi píše:
@Meggrey jsi ještě dost mladá. Časem přijdeš na to, že vztah stojí na úplně jiných věcech, než počet sexuálních partnerů.
Jsem ve vztahu 10+ let a nevím, kolik jich měl a on neví, kolik jsem jich měla já, to nás naprosto nezajímalo a nezajímá.

Pro me je vztah taky o jinych vecech. Zpochybnuju spis tu druhou stranu-ze pro chlapy je to dulezity.
Jinak myslis, ze to nehraje vubec roli? Ze treba chlap, co mel 40 zen bude spis nevernej, protoze si rad jentak uziva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.5.18 20:53
@Meggrey píše:
Pro me je vztah taky o jinych vecech. Zpochybnuju spis tu druhou stranu-ze pro chlapy je to dulezity.
Jinak myslis, ze to nehraje vubec roli? Ze treba chlap, co mel 40 zen bude spis nevernej, protoze si rad jentak uziva?

To nevím. Ale já třeba měla období, kdy jsem si chtěla jen užívat bez žádného vztahu. Teď jsem naopak už dost dlouho věrná. Opravdu bych se dívala na jiné věci.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
22.5.18 21:11
@warita píše:
Me tedy osobne prijde sexualni zdrzenlivot plus a ne minus.

Mně to přijde spíš jako mínus. Neříkám, že máš ošukat půlku města, ale jisté zkušenosti se hodí. člověk jich pár vystřídá a pozná svoje tělo a svoje potřeby. Pak je menší pravděpodobnost, že tu vznikne diskuze typu „je mi 23, máme s manželem dítě a zjistila jsem, že muž není moc vášnivý“

• Citovat
  • Upravit
26583
22.5.18 21:23
@Mango_Lassi píše:
Mně to přijde spíš jako mínus. Neříkám, že máš ošukat půlku města, ale jisté zkušenosti se hodí. člověk jich pár vystřídá a pozná svoje tělo a svoje potřeby. Pak je menší pravděpodobnost, že tu vznikne diskuze typu „je mi 23, máme s manželem dítě a zjistila jsem, že muž není moc vášnivý“
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
22.5.18 21:24
@Meggrey píše:
Jinak myslis, ze to nehraje vubec roli? Ze treba chlap, co mel 40 zen bude spis nevernej, protoze si rad jentak uziva?

Jak kdo. Ja treba to beru tak, ze kdyz jsem ve vztahu, tak jsem verny. A kdyz nejsem, tak se chovam naprosto jinak.. :cert: ;)

• Citovat
  • Upravit
107638
22.5.18 21:28
@Saulus píše:
Jak kdo. Ja treba to beru tak, ze kdyz jsem ve vztahu, tak jsem verny. A kdyz nejsem, tak se chovam naprosto jinak.. :cert: ;)

já též..a rozhodně z toho nic neusuzuju o charakteru případného partnera..single život a vztah jsou pro mně dvě naprosto různé věci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 21:38
@Saulus píše:
Jak kdo. Ja treba to beru tak, ze kdyz jsem ve vztahu, tak jsem verny. A kdyz nejsem, tak se chovam naprosto jinak.. :cert: ;)

A kdyz je treba tentyz muz neverny v manzelstvi, je pravdepodobny, ze bude i s jinou takovej? Nebo to muze bejt ciste individualne s ni, protoze tam bylo neco..cosi, co ho k tomu vedlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.5.18 21:51
@Meggrey píše:
A kdyz je treba tentyz muz neverny v manzelstvi, je pravdepodobny, ze bude i s jinou takovej? Nebo to muze bejt ciste individualne s ni, protoze tam bylo neco..cosi, co ho k tomu vedlo?
Že ty jsi se zakoukala do ženáče? :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 22:05
@Tuco píše: Že ty jsi se zakoukala do ženáče? :mrgreen: :lol:

Ne, on uz s ni neni! :pankac: byli spolu 10 let snad a maji spolu syna. Ale podvadel ji. Duvod nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.5.18 22:10
@Meggrey píše:
Ne, on uz s ni neni! :pankac: byli spolu 10 let snad a maji spolu syna. Ale podvadel ji. Duvod nevim..

Bude i Tebe… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 22:12
@Tuco píše:
Bude i Tebe… ;)

Na to jsem se ptala. Takze je to vazne tak, ze bud proste ve vztahu nepodvede nikoho nikdy a nebo vzdy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
22.5.18 22:20
@Meggrey píše:
Na to jsem se ptala. Takze je to vazne tak, ze bud proste ve vztahu nepodvede nikoho nikdy a nebo vzdy? :roll:

Tak hlavně nechápu kde jsi vzala tu informaci, že podváděl..se sám pochlubil? A asi to tak není ve všech případech, ale ve většině spíš ano..a věřit, že zrovna u Tebe by to tak být nemělo je hodně naivní…ale všechno je možný..přijdeš mi roztomilá - najdi si k sobě taky někoho rozotmilýho a ne chlapa s ex a dítětem…a ke všemu záletníka :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107638
22.5.18 22:43
@Meggrey píše:
Na to jsem se ptala. Takze je to vazne tak, ze bud proste ve vztahu nepodvede nikoho nikdy a nebo vzdy? :roll:

Ale není…záleží na vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
22.5.18 22:53
@Meggrey píše:
No ja si teda neumim predstavit, ze by se nekdo snazil, az budu starsi. Kdyz to nejde ted, co bude za par let :,(Příspěvek upraven 22.05.18 v 20:12

Pozdeji je treba mineno 30+

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria