Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4099
22.5.18 19:42
@Meggrey píše:
Obecně mi je jedno, co si lidi myslí.. ale když mi na někom záleží (jako např. teď na jednom muži), tak mi i záleží na jeho názoru.. Přijde mi, že je to prostě ze všech stran.Obecně chlapi se víc lepí na ženy, co si rády užívaj.. a zároveň teda mi i přijde, že to, jaká jsem já, je celkem na obtíž, a když to řeknu trochu přehnaně - kdo by někoho takovýho chtěl? Mrzí mě, že se nenajde chlap, kterej by řekl, že mě má rád za to, jaká jsem. Osobně si nemyslim, že je to špatný, zastávám názor, že každej člověk je jinej a nikdo by se neměl soudit, a kort kvuli takový „kravině“, ale ve společnosti lidí vždy vyhraje nějaká jiná, koketnější..

no jasně že se lepí - chcou si taky užít, ne?

žáleží na tom, jakého chlapa chceš ty - jestli toho, co si chce užít nevázaných pár měsíců sexu a pak jít o dům dál… nebo jestli někoho, kdo hledá (i podvědomě) dlouhodobý vztah s důvěryhodnou ženou… takový se na „ženy, co si rády užívaj“ lepit opravdu nebudou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 19:45
@Meggrey píše:
Nn, myslim komplimenty obecne ze zvedaji sebevedomi. Ze vsude kolem neuvidim jen to, ze vzdy vyhraje ta divocejsi a odvazanejsi.

Komplimenty jo, ale to ti zrovna nemusí chválit, žes měla jenom dva.. ale řeknou, že ti to sluší. A znovu otázka - vyhraje opravdu ta, co je divočejší a odvázanější, možná si víc všímají jako snadnější kořisti, ale jestli je to pro dotyčnou výhra je spekulativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.5.18 19:46
@Prof. Farnsworth píše:
Hele, z pohledu muže - je nám to absolutně jedno. Pokud tedy holku nezná důvěrně celej okres a všichni kamaradi k tomu. Možná řešíme, když je holka panna - to spoustu partnerů potěší a zároveň vyvede z míry (tywoe, musím se krotit abych ji nějak neublížil, a zase musím předvést pořádnej výkon, aby si to svoje poprvé užila), ale fakt asi nikdo neřeší, jestli měla holka dva kluky nebo deset (teda když jí není měsíc patnáct :mrgreen: ).

Z pohledu ženy - fakt nemusí chlap předvádět pořádnej výkon, aby si to poprvé užila. Stačí, když bude ohleduplný. Stejně málokterá napoprvé prožívá radostné chvilky… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 19:49
@budi píše:
no jasně že se lepí - chcou si taky užít, ne?žáleží na tom, jakého chlapa chceš ty - jestli toho, co si chce užít nevázaných pár měsíců sexu a pak jít o dům dál… nebo jestli někoho, kdo hledá (i podvědomě) dlouhodobý vztah s důvěryhodnou ženou… takový se na „ženy, co si rády užívaj“ lepit opravdu nebudou

Přesně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
22.5.18 19:51
@Russet píše:
Z pohledu ženy - fakt nemusí chlap předvádět pořádnej výkon, aby si to poprvé užila. Stačí, když bude ohleduplný. Stejně málokterá napoprvé prožívá radostné chvilky… :jazyk:

Každej si to svoje poprvé pamatuje celej život. A už jsem tady mnohokrát četl - „hrozně to bolelo a on to moc neuměl“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 19:53
@Prof. Farnsworth píše:
Každej si to svoje poprvé pamatuje celej život. A už jsem tady mnohokrát četl - „hrozně to bolelo a on to moc neuměl“.

No to nevim, řekla bych, že dost lidí to prožilo i v opilosti a neví nic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.5.18 19:55
@Prof. Farnsworth píše:

Já jsem nic takového nepsala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
22.5.18 19:55
@Paola21 píše:
No to nevim, řekla bych, že dost lidí to prožilo i v opilosti a neví nic. :D

Myslel jsem z těch, co si to pamatujou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
22.5.18 19:56
@Saulus píše:
To se meni s věkem. Naopak bych se treba bal delat rodinu s nejakou co mela jen jednoho partnera. Za cas si uvedomi, „ze si vlastne nic neužila“ a pozar je na strese… :lol:

to asi prijde na zenu. Ja bych ten pocit, ze mi neco uteklo rozhodne nemela.

Muj manzel ho taky nema to prede mnou nemel nikoho. Rodinu mame, a jinde nehledame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
@Russet píše:
Já jsem nic takového nepsala :oops:

Já nemyslel samozřejmě konkrétně tebe. Pokud to tak vyznělo, tak se omlouvám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
@Prof. Farnsworth píše:
Myslel jsem z těch, co si to pamatujou. :)
:) tak lidi, co si pamatujou, si pamatujou no
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
22.5.18 20:07
@Anonymní píše:
Ahoj holky (a možná chlapi?) :)
Mám takovej divnej dotaz asi.. ale sem na diskuze chodím hodně, protože se tu dozvím spoustu zajímavých informací a hlavně mi přijdete hodně fajn, tak se chci zeptat na jednu věc. Je mi 23 a měla jsem jen dva sexuální partnery - oba jsem je milovala. Jde o to, že mi přijde, že je to problém.. resp. chlapi rádi nadávaj na ženy v tom smyslu, že to střídaj a že by takovou doma nechtěli, jenže.. v praxi mi přijde, že to neni tak uplně pravda, protože i když každej řiká, jak je to super (taková oficiální pravda), vlastně to vnímám jako věc, před kterou se před chlapy stydím. Nikdy jsem to žádnýmu neřekla a ne, že bych přímo lhala a přidávala si, ale tak trochu dělám, že jich už pár bylo..vim, že mi to zvedá plusový body a mrzí mě to. Přála bych si, aby to někdo ocenil. Nejsem prostě taková, co jde s každým a potřebuju něco cítit..prostě sex pojím s citama, nemusí to být uplně láska, ale alespoň zamilovanost..
Máte nějaká jiný zkušenosti? Moc mě potěší jakákoliv odezva. :hug: :)

V tomto veku jsem na tom byla stejne..a nebyla jsem zadna osklivka, spis naopak s nijak mi to nevadilo, dohnala jsem to pozdeji..takze klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 20:08
@Paola21 píše:
Komplimenty jo, ale to ti zrovna nemusí chválit, žes měla jenom dva.. ale řeknou, že ti to sluší. A znovu otázka - vyhraje opravdu ta, co je divočejší a odvázanější, možná si víc všímají jako snadnější kořisti, ale jestli je to pro dotyčnou výhra je spekulativní.

No a to je presne ono. Prijde mi, ze chlap, kdyz zjistí, ze to zena bere vazne, hned bere roha. Ma treba umysly si uzit a nakonec zjisti, ze chce vic..treba.. proste kazdyho hned odradi muj pohled.
Treba kamoska mela vazne hooooooodne chlapu. Vsichni to vi, ale muzou se strhat, aby ji meli. A ne jen na jednu noc. Casto si i stezovala, ze si chtela jen zasukat a oni otravujou a chtej vztah. No proste uplne jinej svet. A ja, ktera vztah chci, ho nemam. Nejsem sice koketka, co tanci kolem chlapu, ale rozhodne ani zadna zamracena zla carodejnice. Normal, mila.. jen se nenabizim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 20:11
@lilith1 píše:
V tomto veku jsem na tom byla stejne..a nebyla jsem zadna osklivka, spis naopak s nijak mi to nevadilo, dohnala jsem to pozdeji..takze klid

No ja si teda neumim predstavit, ze by se nekdo snazil, az budu starsi. Kdyz to nejde ted, co bude za par let :,(

Příspěvek upraven 22.05.18 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
22.5.18 20:12
@Meggrey píše:
No a to je presne ono. Prijde mi, ze chlap, kdyz zjistí, ze to zena bere vazne, hned bere roha. Ma treba umysly si uzit a nakonec zjisti, ze chce vic..treba.. proste kazdyho hned odradi muj pohled.
Treba kamoska mela vazne hooooooodne chlapu. Vsichni to vi, ale muzou se strhat, aby ji meli. A ne jen na jednu noc. Casto si i stezovala, ze si chtela jen zasukat a oni otravujou a chtej vztah. No proste uplne jinej svet. A ja, ktera vztah chci, ho nemam. Nejsem sice koketka, co tanci kolem chlapu, ale rozhodne ani zadna zamracena zla carodejnice. Normal, mila.. jen se nenabizim

Záleží jak vážně a jak mu žena řekne. Chlapi s vážným vztahem nemaj problém, ale musí se to vyvíjet. Pokud holka po týdnu chození řekne, že s ním chce být navždy a mít děti, tak to vyděsí skoro všechny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí