Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paola21 píše:
A? Vždyť jsi to řekla dobře, pár (dva) jich bylo..
No.. jenže..
třeba teď jsem zamilovaná do jednoho chlapa. Je trochu starší a mě bere jako takovou mladou divošku. Ne uplně v sexuálním smyslu, spíš tak všeobecně. Rozumíme si, máme podobnej pohled na svět, názory, zájmy, humor.. jenže já vim, že kdyby věděl, že s nim vlastně spim z lásky, klesla bych pro něj. Ale takhle si mě váží za moji „odvázanost“, že nic neřeším a tak.. mám ho tak ráda, že to nechci podělat, nechci mu vzít iluze a ukázat pravdu, jak jsem vlastně zoufalá zamilovaná holka. Takhle to zní hrozně, když o tom mluvim. V hlavě mi to dává větší smysl ![]()
@Včelička992 píše:
A zena co ma vice sexualnich partneru, tak je neco min nez ty? Chces aby te nekdo ocenil, za to ze jsi mela jen dva?Příspěvek upraven 22.05.18 v 18:23
Ne, tak jsem to rozhodně nemyslela. Naopak, jestli jste si nevšimla z toho, co a jak píšu, přijdu si jako něco míň já.
@Meggrey píše:
No.. jenže..
třeba teď jsem zamilovaná do jednoho chlapa. Je trochu starší a mě bere jako takovou mladou divošku. Ne uplně v sexuálním smyslu, spíš tak všeobecně. Rozumíme si, máme podobnej pohled na svět, názory, zájmy, humor.. jenže já vim, že kdyby věděl, že s nim vlastně spim z lásky, klesla bych pro něj. Ale takhle si mě váží za moji „odvázanost“, že nic neřeším a tak.. mám ho tak ráda, že to nechci podělat, nechci mu vzít iluze a ukázat pravdu, jak jsem vlastně zoufalá zamilovaná holka. Takhle to zní hrozně, když o tom mluvim. V hlavě mi to dává větší smysl
Aha, no nevím, jestli je to dobrý začátek vztahu, když si to nevyjasníte na začátku. Jestli on tě vnímá jen jako divoženku na užívání si a ty jsi do něj tajně zabouchnutá, tak to nemusí dobře dopadnout. k
@Anonymní píše:
Mě je 24 a manžel je můj 4. sexuální partner a doufám, že posledníBudeme spolu 4 roky. Já jsem manžela 3. Mě naopak mrzí, že jsem na manžela nepočkala a to poprvé nezažila s ním. Myslím, že se fakt nemáš za co stydět, právě naopak. Mě by třeba nevadil kluk, který hodně dřív střídal partnerky, kdyby mě byl věrný, ale manžel by si o takovou prý neopřel ani kolo.Ty dvě holky, co měl přede mnou, přišly o panenství až s ním a to jim bylo přes 20. A byl za to rád, že nespali s kdekým.
No tak to moc ráda slyšim. Zní to jako pohádka.
Přeju ať to vydrží ![]()
Já mám teda taky kamarádku, v mým věku, která měla prvního v 18, ona byla taky jeho první, už jsou spolu krásných 5 let a pomalu plánujou svatbu. Je úžasný, že potkala takový štěstí ![]()
@Včelička992 píše:
Psala jsi, ze chces aby te za to nekdo ocenil, ze jsi mela dva.
Ano, místo výsměchů bych si přála, aby taky někdo přišel a řekl, že jsem skvělá taková, jaká jsem a že si mě za to váží. To je špatně?
@Paola21 píše:
Sebevědomí ti dodá to, že budeš mít pro cizí chlapy správný počet sex. partnerů?
Nn, myslim komplimenty obecne ze zvedaji sebevedomi. Ze vsude kolem neuvidim jen to, ze vzdy vyhraje ta divocejsi a odvazanejsi.
Nečet´ jsem to celé (omlouvám se za to), ale- jak má nějaký chlap ocenit zakladatelku, že je taková střídmá a nepřelétavá, kdo to ona sama tutlá a „nadsazuje“? Na mě z toho trochu mrká nízká sebedůvěra. A zvedat si ji s kýmkoli na potkání není asi ta pravá cesta (kdyby náhodou).
@Ivan PPZ píše:
Nečet´ jsem to celé (omlouvám se za to), ale- jak má nějaký chlap ocenit zakladatelku, že je taková střídmá a nepřelétavá, kdo to ona sama tutlá a „nadsazuje“? Na mě z toho trochu mrká nízká sebedůvěra. A zvedat si ji s kýmkoli na potkání není asi ta pravá cesta (kdyby náhodou).
S kýmkoliv na potkání? Byli dva.
A jak jsem říkala, dělala jsem to jen proto, že mě takovou chtěli a já je milovala.
Jen napíšu svou zkušenost. Já jsem měla do 32 jednoho sexuálního partnera. A po té 33 jsem jak utržena ze řetězu. Během posledního roku jsem jich mela několik. S třema jsem spala a s dalšími jsem se aspon libala.
Hele, z pohledu muže - je nám to absolutně jedno. Pokud tedy holku nezná důvěrně celej okres a všichni kamaradi k tomu. Možná řešíme, když je holka panna - to spoustu partnerů potěší a zároveň vyvede z míry (tywoe, musím se krotit abych ji nějak neublížil, a zase musím předvést pořádnej výkon, aby si to svoje poprvé užila), ale fakt asi nikdo neřeší, jestli měla holka dva kluky nebo deset (teda když jí není měsíc patnáct
).
@VendyKa píše:
Myslím, že většina chlapů je spíš radši, že nemáš tolik nalítáno a pokud mají pocit, že něco neumíš, rádi tě to doučíKdyby to řešil kluk, tak to aspoň chápu, protože u nich se pak později objevuje pocit, že si nic vlastně neužili, ale holka toto mít nemusí.
@Anonymní píše:
Jen napíšu svou zkušenost. Já jsem měla do 32 jednoho sexuálního partnera. A po té 33 jsem jak utržena ze řetězu. Během posledního roku jsem jich mela několik. S třema jsem spala a s dalšími jsem se aspon libala.
@Meggrey píše:
Ano, místo výsměchů bych si přála, aby taky někdo přišel a řekl, že jsem skvělá taková, jaká jsem a že si mě za to váží. To je špatně?
Pořád dokola - jsem neupřímná, neurčitá, „jakoby“ nadsazuji…a moc chci, aby mě bral takovou, jaká opravdu jsem
![]()
@Meggrey
já jsem o panenství přišla v 18ti se svým druhým klukem (s prvním to až tak nedošlo)
no a ten kluk, co mě o panenství připravil, právě koupe naše děti, je nám oběma 38let
holka, jestli si chceš užívat sexu, užívej. může to dopadnout všelijak.
klidně i tak, že ti dobří kluci k založení dlouhodobého vztahu a rodiny budou překvapení z tvé odvázanosti a třeba se toho i zaleknou.
třeba si řeknou, že raději vezmou tu odvedle, která to tak nestřídá, i když je pihatá nebo není tak vysoká nebo něco.
takže za mě, z pohledu ženy, málo sexuálních partnerů je jednoznačná výhoda.
A vím, že pro mého muže to tehdy taky tak bylo. (i když on byl překvapený, že jsem byla panna, protože o prvním klukovi věděl a nenapadlo ho, že to nikdy nedošlo tak daleko)
@TrueIsFalse píše:
Pořád dokola - jsem neupřímná, neurčitá, „jakoby“ nadsazuji…a moc chci, aby mě bral takovou, jaká opravdu jsem![]()
No vždyť jo - chce aby ji bral jako neupřímnou, neurčitou… ![]()
@TrueIsFalse píše:
Pořád dokola - jsem neupřímná, neurčitá, „jakoby“ nadsazuji…a moc chci, aby mě bral takovou, jaká opravdu jsem![]()
Na rovinu to rikam, kdyz na to prijde - myslim, kdyz se bavim s chlapama v hospode, nebo nekde na akci, nebo i v praci.. nikdy to zadnej ani nezkusil. Takze zrejme je to velky problem.
Ten, co ho mam ted, byla laska na prvni pohledy a hodiny, k tomuto tematu jsme nedosli, a kdyz jsem videla jakej ma zajem, nepriznavala jsem to.
Ten prvni byl muj kamarad z detsvi a vzdy me bral jako divosku a snazil se roky. Ja se jednou zamilovala a bylo to.