Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
22.5.18 18:46
@TrueIsFalse píše:
Nojo, ale ty si musíš přibarvovat, takže tohle padá…

Ne uplne pribarvovat. To ne. Ja normalne rikam, ze chlapy nestridam a ze nejsem takova ta, co si uziva nezavazne. Jen to rikam tak trochu, aby to vyznelo jako castecne sranda, resp. nereknu uplne, jak vazne to beru a ze to pro me je proste jen akt s citama. A je to proto, ze mam strach, protoze nechci, aby se mi vysmal. Je to v dnesni dobe docela neobvykly.
A nezkusena nejsem - jasny, nemam za sebou jednorazovky, ani trojku, a tak..ale v tech ostatnich vecech bych rekla, ze v pohode. Jde spis o ten pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1543
22.5.18 18:48

Ve 23 letech letech jsem chodila se svým druhým přítelem, což byl zároveň i můj druhý sexuální partner. Přijde mi to úplně normální, nenapadlo by mě to řešit. Jsem taky taková, že jsem nebyla jen na nezávazný sex a manžel si toho na mě cení, že nejsem povaha, co sex rozdává jako polibky na tvář :roll:
Jinak manžela jsem poznala v 28 a je můj pátý a doufám, že poslední :mrgreen: Osobně jsem s tímto skóre spokojená, něco jsem zažila, ale ne zase moc. Ale obecně myslím, že se počty sexpartnerů přeceňují. I když měl někdo divočejší období, tak pokud se pak usadil (a nic nechytil), co je na tom špatného? Měla jsem takového přítele a nevadilo mi to. Asi bych se ale zamyslela, kdybych potkala třeba pětadvacetiletého panice, tam už by mě nejspíš napadlo, jestli není „divnej“. Ale kdyby měl třeba od osmnácti jednu holku, tak v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.5.18 18:50
@Meggrey píše:
Ne uplne pribarvovat. To ne. Ja normalne rikam, ze chlapy nestridam a ze nejsem takova ta, co si uziva nezavazne. Jen to rikam tak trochu, aby to vyznelo jako castecne sranda, resp. nereknu uplne, jak vazne to beru a ze to pro me je proste jen akt s citama. A je to proto, ze mam strach, protoze nechci, aby se mi vysmal. Je to v dnesni dobe docela neobvykly.
A nezkusena nejsem - jasny, nemam za sebou jednorazovky, ani trojku, a tak..ale v tech ostatnich vecech bych rekla, ze v pohode. Jde spis o ten pristup.

A stál by za to chlap, co se ti vysměje, s kolika jsi spala? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 18:50
@Meggrey píše:
Ne uplne pribarvovat. To ne. Ja normalne rikam, ze chlapy nestridam a ze nejsem takova ta, co si uziva nezavazne. Jen to rikam tak trochu, aby to vyznelo jako castecne sranda, resp. nereknu uplne, jak vazne to beru a ze to pro me je proste jen akt s citama.A je to proto, ze mam strach, protoze nechci, aby se mi vysmal. Je to v dnesni dobe docela neobvykly.

Já bych to naopak být tebou říkala, protože pitomec, který se ti vysměje nestojí za to, abys s ním šla do vztahu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 18:52
@Doe_Jane píše:
Panna nejsi tak co řešíš… kdybys byla panna tak bych chtěla vidět chlapa, co se nad tímhle dojme, spíše by si říkal že jsi divná :mrgreen:
ale takhle nevím co řešíš :)

Třeba bych byla, kdybych neměla „štěstí“ na ty dva, který jsem milovala a byli ochotni do toho jít.. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 18:53
@Meggrey píše:
Třeba bych byla, kdybych neměla „štěstí“ na ty dva, který jsem milovala a byli ochotni do toho jít.. 8o 8o

Ale nejsi.) je zbytečné řešit co by kdyby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.5.18 18:55
@Meggrey píše:
Třeba bych byla, kdybych neměla „štěstí“ na ty dva, který jsem milovala a byli ochotni do toho jít.. 8o 8o

A i kdyby. To je ostuda? Co je komu do toho, kdy proběhlo poprvé? Když to není v sedmnácti o letních prázdninách, tak je s tebou něco v nepořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 18:58
@Lenka_Hal píše:
Presne tak, a nektere to porad prekvapi, ze se vzrustajici kvantitou se kvalita nemeni… :mrgreen:
Stejne me tu porad a porad prekvapuje, jak nekdo resi „co si o tom mysli jini“…zakladatelka to ma tak, jak je ji prirozene, tak proc ta nespokojenost :nevim:

Obecně mi je jedno, co si lidi myslí.. ale když mi na někom záleží (jako např. teď na jednom muži), tak mi i záleží na jeho názoru.. Přijde mi, že je to prostě ze všech stran. Obecně chlapi se víc lepí na ženy, co si rády užívaj.. a zároveň teda mi i přijde, že to, jaká jsem já, je celkem na obtíž, a když to řeknu trochu přehnaně - kdo by někoho takovýho chtěl? Mrzí mě, že se nenajde chlap, kterej by řekl, že mě má rád za to, jaká jsem. Osobně si nemyslim, že je to špatný, zastávám názor, že každej člověk je jinej a nikdo by se neměl soudit, a kort kvuli takový „kravině“, ale ve společnosti lidí vždy vyhraje nějaká jiná, koketnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 19:01
@Meggrey píše:
Obecně mi je jedno, co si lidi myslí.. ale když mi na někom záleží (jako např. teď na jednom muži), tak mi i záleží na jeho názoru..Přijde mi, že je to prostě ze všech stran. Obecně chlapi se víc lepí na ženy, co si rády užívaj.. a zároveň teda mi i přijde, že to, jaká jsem já, je celkem na obtíž, a když to řeknu trochu přehnaně - kdo by někoho takovýho chtěl? Mrzí mě, že se nenajde chlap, kterej by řekl, že mě má rád za to, jaká jsem. Osobně si nemyslim, že je to špatný, zastávám názor, že každej člověk je jinej a nikdo by se neměl soudit, a kort kvuli takový „kravině“, ale ve společnosti lidí vždy vyhraje nějaká jiná, koketnější..

No otázkou je z jakého důvodu, myslím, že z toho, že působí přístupněji na jednorázovku. Fakt řešíš blbosti. Kluk, co tě bude mít rád, to řešit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 19:02
@Rive píše:
A jako s kým vším to řešilš? Před kým si přidáváš?

Ale já si nepřidávám před nikým. Vždy řeknu, že svůj počet nesděluju a tečka.
Jinak to, jak to vlastně je, vědí jen nejbližší kamarádi. Vlastně o tom obecně moc nemluvim, spíš to tak držim v sobě a právě i proto jsem napsala sem.. :)
Spíš před tím někým, na kom mi záleží to podám jako ve smyslu: pár jich bylo.. ale nejsem moc taková, že bych šla jen tak s někym, kdo se mi líbí..
asi tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 19:03
@Meggrey píše:
Ale já si nepřidávám před nikým. Vždy řeknu, že svůj počet nesděluju a tečka.
Jinak to, jak to vlastně je, vědí jen nejbližší kamarádi. Vlastně o tom obecně moc nemluvim, spíš to tak držim v sobě a právě i proto jsem napsala sem.. :)
Spíš před tím někým, na kom mi záleží to podám jako ve smyslu: pár jich bylo.. ale nejsem moc taková, že bych šla jen tak s někym, kdo se mi líbí..
asi tak..

A? Vždyť jsi to řekla dobře, pár (dva) jich bylo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
22.5.18 19:06
@Russet píše:
A i kdyby. To je ostuda? Co je komu do toho, kdy proběhlo poprvé? Když to není v sedmnácti o letních prázdninách, tak je s tebou něco v nepořádku?

No, přijde mi to tak. Hlavně teda, že to tak berou ty chlapi - přeci jen jsem heterosexuální žena a přála bych si bejt vnímaná v tomhle směru pozitivně. Dodá to i sebevědomí a tak..
Právě proto píšu sem, abych viděla nezávislý názory druhých :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
22.5.18 19:08

Počet partnerů bych vůbec neřešil. Důležité je, aby vám to klapalo. Jistěže celkově, v tomhle případě tedy při milování. ;)
Jestli něco v milování řešit, tak jak si to nejlépe a zvesela užít, jak si vyjít vstříc (tedy i bez obav s dostatečnou ochranou). Společné hezké chvilky spojují. Řešit nějaké skóre je nesmysl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 19:08
@Meggrey píše:
No, přijde mi to tak. Hlavně teda, že to tak berou ty chlapi - přeci jen jsem heterosexuální žena a přála bych si bejt vnímaná v tomhle směru pozitivně. Dodá to i sebevědomí a tak..
Právě proto píšu sem, abych viděla nezávislý názory druhých :hug:

Sebevědomí ti dodá to, že budeš mít pro cizí chlapy správný počet sex. partnerů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.5.18 19:10

Myslím, že většina chlapů je spíš radši, že nemáš tolik nalítáno a pokud mají pocit, že něco neumíš, rádi tě to doučí :D Kdyby to řešil kluk, tak to aspoň chápu, protože u nich se pak později objevuje pocit, že si nic vlastně neužili, ale holka toto mít nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí