Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.5.18 10:29
@Hoa Mai píše:
Tak si nepřibarvuj a když dotyčný neocení pravdu a nevezme tě takovou, jaká jsi, tak nestojí za řeč.
Já jsem měla sexuálního partnera jednoho (pokud nepočítám erotické experimentování na střední, kdy k opravdovému sexu nedošlo), svého muže jsem potkala v necelých devatenácti a od té doby jsme spolu. Věřící nejsem, problém s tím nemám. Naopak beru jako velké plus a svůj životní úspěch, že jsem si hned na první pokus našla muže, se kterým si po všech stránkách rozumíme, milujeme se, je nám spolu dobře a doufám, že tak, jak nám to vydrželo doteď, nám to vydrží i nadále.

Pod to bych se mohla podepsat, akorát, že já měla to první milování až ve 26ti. Také jsem, dva roky, stále se svým prvním sexuálním partnerem dosud, máme dítě. Čili jsem ani nikdy nemusela řešit antikoncepci a nenicila jsem si tím zdraví. Jemu jsem řekla pravdu, a on teda je na to pyšný, že to byl on, kdo mě připravil o panenství. Takže ten výrok, že muži chtějí nějaké ' vyjetiny,' nevím teda. Když pominu toho svého, tak jsem slyšela názor, a myslim si, že je to asi tak nějak pravda, že pokud si chce muž užít, tak mu ' vyjetina' nevadí, ale pro založení rodiny bude spíš chtít ženu s pomálu zkušenostmi ( dává to logiku ).
Jinak k tomu, že tu někdo napsal, že pokud dotyčný nemá do určitého věku žádnou zkušenost atd tak je divná, tak si divná nepripadam. Prostě kolem těch 16ti, kdy jsem zažila pár ( ale jen erotických ) sblížení, tak k ničemu nedošlo, protože jsem to prostě brala jako tabu, že je brzo, že k mému věku je adekvátní tak maximálně nejaky menší ' průzkum. ' pak přišla maturita a vysoká škola bavila mě a žila jsem tím, a ikdyz se naskytlo pár nápadníků, byli slušní, a nikdo by do toho nešel, aniž by se mnou nějak vážněji chodili, ale tomu já nechtěla věnovat čas, žila jsem skolou a do toho nalila vsechnu svou energii a touhy. No.. přišly první zaměstnání, byla jsem sama, nikoho jsem nepotkala, kdo by mi za něco stál, a milenecké vztahy mi nic neříkají. A krom toho jsem se v té době dost věnovala hudbě, a tak moje slast a energie byla asi znovu nasměrována tam, takže mi to ani nijak nevadilo. No a pak jsem potkala přítele s kterým jsem velmi brzy věděla že to je ten, který mě velmi přitahuje a je mezi námi jiskra. A plod toho je teď naš chlapeček..

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.5.18 10:38
@Anonymní píše:
Pod to bych se mohla podepsat, akorát, že já měla to první milování až ve 26ti. Také jsem, dva roky, stále se svým prvním sexuálním partnerem dosud, máme dítě. Čili jsem ani nikdy nemusela řešit antikoncepci a nenicila jsem si tím zdraví. Jemu jsem řekla pravdu, a on teda je na to pyšný, že to byl on, kdo mě připravil o panenství. Takže ten výrok, že muži chtějí nějaké ' vyjetiny,' nevím teda. Když pominu toho svého, tak jsem slyšela názor, a myslim si, že je to asi tak nějak pravda, že pokud si chce muž užít, tak mu ' vyjetina' nevadí, ale pro založení rodiny bude spíš chtít ženu s pomálu zkušenostmi ( dává to logiku ).
Jinak k tomu, že tu někdo napsal, že pokud dotyčný nemá do určitého věku žádnou zkušenost atd tak je divná, tak si divná nepripadam. Prostě kolem těch 16ti, kdy jsem zažila pár ( ale jen erotických ) sblížení, tak k ničemu nedošlo, protože jsem to prostě brala jako tabu, že je brzo, že k mému věku je adekvátní tak maximálně nejaky menší ' průzkum. ' pak přišla maturita a vysoká škola bavila mě a žila jsem tím, a ikdyz se naskytlo pár nápadníků, byli slušní, a nikdo by do toho nešel, aniž by se mnou nějak vážněji chodili, ale tomu já nechtěla věnovat čas, žila jsem skolou a do toho nalila vsechnu svou energii a touhy. No.. přišly první zaměstnání, byla jsem sama, nikoho jsem nepotkala, kdo by mi za něco stál, a milenecké vztahy mi nic neříkají. A krom toho jsem se v té době dost věnovala hudbě, a tak moje slast a energie byla asi znovu nasměrována tam, takže mi to ani nijak nevadilo. No a pak jsem potkala přítele s kterým jsem velmi brzy věděla že to je ten, který mě velmi přitahuje a je mezi námi jiskra. A plod toho je teď naš chlapeček..

Jakou to má logiku? Žádného panice bych nechtěla ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
107638
24.5.18 10:39

@Mango_Lassi

taky nechápu tu logiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 10:40
@M_Vladim píše:
Stačí jeden jediný…
Očkovat, očkovat a to třetí bylo… očkovat! :think:

Stačí.. tolik nestridat partnery! To, že je čípek natolik vyburcovaný k imunitě ( průnikem širokého spektra cizího materiálu ) do takové mštěstí až toho dostane rakovinu.. mluví za vše. :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.18 10:42
@Mango_Lassi píše:
Jakou to má logiku? Žádného panice bych nechtěla ani omylem.

Nemluvím o panicovi, podle mého názoru chlap by nějaké zkušenosti mít určitě měl, mluvím o ženě

• Citovat
  • Upravit
107638
24.5.18 10:43
@Anonymní píše:
Nemluvím o panicovi, podle mého názoru chlap by nějaké zkušenosti mít určitě měl, mluvím o ženě

jaký je v tom rozdíl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
24.5.18 10:44
@Anonymní píše:

Jaký je v tom rozdíl?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.18 10:46
@Meggrey píše:
Pro me je vztah taky o jinych vecech. Zpochybnuju spis tu druhou stranu-ze pro chlapy je to dulezity.
Jinak myslis, ze to nehraje vubec roli? Ze treba chlap, co mel 40 zen bude spis nevernej, protoze si rad jentak uziva?

Je tam vysoká pravděpodobnost že ano.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.5.18 10:47
@Anonymní píše:
Stačí.. tolik nestridat partnery! To, že je čípek natolik vyburcovaný k imunitě ( průnikem širokého spektra cizího materiálu ) do takové mštěstí až toho dostane rakovinu.. mluví za vše. :cert: :cert: :cert:

Stačí používat kondomy

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.18 10:48
@Venetia píše:
jaký je v tom rozdíl?

Bez urážky.. chcete vysvětlit rozdíl mezi mužem a ženou? Jinak nechápu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.5.18 10:48
@Anonymní píše:
Bez urážky.. chcete vysvětlit rozdíl mezi mužem a ženou? Jinak nechápu :nevim:

Chceme

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.5.18 10:49
@Mango_Lassi píše:
Stačí používat kondomy

Nebo.

• Citovat
  • Upravit
107638
24.5.18 10:51
@Anonymní píše:
Bez urážky.. chcete vysvětlit rozdíl mezi mužem a ženou? Jinak nechápu :nevim:

stačí, když nám vysvětlíš tu logiku..já fakt nevím, co jsi tím chtěla říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
24.5.18 10:53

Něco z mých pohledů na věc - i když se už asi opakuji:
Pokud má člověk žít život s nějakou partnerkou - předpokládá se férově, bez zahýbání, pak asi i očekává, že se přinejmenším i v horších situacích nějak dohodnou i na tom milování. U žen přes dvacet a bez (předchozích) partnerů (na počtu nezáleží, milá zakladatelko :srdce: ) to přinejmenším budí dojem určité chladnosti. A až přijdou ve společném životě nějaká méně veselá období - a ta přijdou - je důvod se domnívat, že je přinejmeším v základu na frigiditu zaděláno.
Co pak? Jak čestně dál? :nevim:
Na to mravokárci zarytě mlčí, nebo hledají zástupná témata. :cert:
Tak proto… :think:

Příspěvek upraven 24.05.18 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 10:53
@Mango_Lassi píše:
Chceme

Vždyť je to v tom mém textu zmíněno. Že si prostě myslím, že chlap ano, že panic v určitém věku a do manželství, že je to divné.. ale že od slusne ženy se spíš očekává že bude zdrženlivá.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky