Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
joy.division.control
24.5.18 14:12
@Meggrey píše:
No, ja si nemyslím, ze davam najevo nezájem. Jen kdyz ho opravdu nemam. Jinak..ja se neumim posoudit. Jak se v tvych ocich chova holka, co ma zajem? :oops:
Moje kamaradka treba je dost hrda a odmerena a stejne je dobyvana ze vsech stran. Ja sedim vedle ni, jsem normalne mila, bavim se o vsem moznym..a nic.
A moc ti dekuju za kompliment :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

Mnou se v tomto radsi „nerid“, ja jsem asi extrem 8) Davam emoce najevo, jsem proste takova a chápu, ze každý to tak nemá, většina :lol: Ten zajem min. vidim ve vysilani signalu: dlouhy pohled, usmev, dotyk… Jo nebo vůbec ne? :hug:

• Citovat
  • Upravit
1774
24.5.18 14:13
@Meggrey píše:
No, napada me, ze s tim sebevedomim na tom mozna budes celkem podobne.
Mam za sebou roky s tatou, kterej me ponizoval a ja se to ted vsi silou snazim zlomit a zacit si verit.
Ale vazne nemam za potrebi se do nekoho takto navazet jen za v podstate blbej obycejnej dotaz na diskuzi..
Jestli si myslis, ze nemam zadny dobry vlastnosti, mysli si to. Ja to preziju.
A představ si, ze me napada spousta veci. Jsem dosti vnimava

Tak určitě…a jaké že to jsou vlastnosti? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
24.5.18 14:18
@Meggrey píše:
No ale jemu je 40. Prave. Zname se uz skoro 4 roky..

No mi taky a myslím si to samé, někoho to holt nepustí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
24.5.18 14:20
@Meggrey píše:
No, napada me, ze s tim sebevedomim na tom mozna budes celkem podobne.
Mam za sebou roky s tatou, kterej me ponizoval a ja se to ted vsi silou snazim zlomit a zacit si verit.
Ale vazne nemam za potrebi se do nekoho takto navazet jen za v podstate blbej obycejnej dotaz na diskuzi..
Jestli si myslis, ze nemam zadny dobry vlastnosti, mysli si to. Ja to preziju.
A představ si, ze me napada spousta veci. Jsem dosti vnimava

Jsi mozna dost vnimava ven, ale nikoliv dovnitr. Tvuj vztah s otcem Te definuje vice nez si myslis. Napriklad ten tvuj ctyricatnik je vlastne částečnou kopii tveho otce. Podvědomě si totiz vybiras podobne typy a tak se pak nediv, ze te ten tvuj 4lety de facto ponizuje. Myslim, ze by ses mela zaměřit spise na toto. Nejdrive ukoncit ten marný vztah, byt chvilku sama, najit si vlastni radosti v zivote a neocekavat, ze te udela stastnou nekdo jiny.. takhle to opravdu nefunguje.

Ave Sigmund :lol:

Příspěvek upraven 24.05.18 v 14:28

• Citovat
  • Upravit
87
24.5.18 14:20
@joy.division.control píše:
@Meggrey V navaznosti na to, co pises o svém otci a jeho chovani k tobe, bych i tipla, ze se tato nedobra zkušenost promitla i do vztahu s potencionálními partnery ;)

No tahle zkusenost se mi promitla do celyho zivota. Jenze zase na druhou stranu..kazdej si v sobe neseme urcity bolesti, krivdy,.. proste vsechno, co prozijeme i v kombinaci s genetikou nas formuje. Nechci to na to svadet. Nekde ve mne je ta chyba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 14:21
@zoidberg píše:
Protože je to velmi málo pravděpodobné (netvrdím však, že nemožné). Je to jako s atletikou, pokud od mládí pořádně netrénuješ, nikdy nedosáhneš výraznějších úspěchů.

To zní děsně. Sex se nemá trénovat, spíš bych to prirovnala ke Kolumbově výpravě a objevování :) ( ale s tím, že každý tvoří jinou mapu ) představa že se budu na několika ženských ( chlapech ) trénovat a tomu poslednímu predvedu číslo přímo umerne počtu chlapů na kterých jsem ' trénovala '..mi přijde nevěrohodná :D navíc si myslím že je to spíš o prirozene dovednosti a ' mít to v krvi ' a tudíž tím chci i říct, že prostě jsem před svým prvním nikoho neměla, nemyslím si, že by moje dovednost ho milovat byla chabá

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
24.5.18 14:22
@Anonymní píše:
To zní děsně. Sex se nemá trénovat, spíš bych to prirovnala ke Kolumbově výpravě a objevování :) ( ale s tím, že každý tvoří jinou mapu ) představa že se budu na několika ženských ( chlapech ) trénovat a tomu poslednímu predvedu číslo přímo umerne počtu chlapů na kterých jsem ' trénovala '..mi přijde nevěrohodná :D navíc si myslím že je to spíš o prirozene dovednosti a ' mít to v krvi ' a tudíž tím chci i říct, že prostě jsem před svým prvním nikoho neměla, nemyslím si, že by moje dovednost ho milovat byla chabá

To je hodne naivní

• Citovat
  • Upravit
joy.division.control
24.5.18 14:23
@Meggrey píše:
No tahle zkusenost se mi promitla do celyho zivota. Jenze zase na druhou stranu..kazdej si v sobe neseme urcity bolesti, krivdy,.. proste vsechno, co prozijeme i v kombinaci s genetikou nas formuje. Nechci to na to svadet. Nekde ve mne je ta chyba.

Pridavam se k Saulus, 14:20 ;)

• Citovat
  • Upravit
17308
24.5.18 14:24
@Anonymní píše:
To zní děsně. Sex se nemá trénovat, spíš bych to prirovnala ke Kolumbově výpravě a objevování :) ( ale s tím, že každý tvoří jinou mapu ) představa že se budu na několika ženských ( chlapech ) trénovat a tomu poslednímu predvedu číslo přímo umerne počtu chlapů na kterých jsem ' trénovala '..mi přijde nevěrohodná :D navíc si myslím že je to spíš o prirozene dovednosti a ' mít to v krvi ' a tudíž tím chci i říct, že prostě jsem před svým prvním nikoho neměla, nemyslím si, že by moje dovednost ho milovat byla chabá

Tak něco je určitě o přirozeném talentu, zbytek se musí vypilovat. A k tomu je třeba navštívit co nejvíce stadionů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
24.5.18 14:28
@Anonymní píše:

A ty jsi ktera jako?! Nevim, co je na tvem prispevku tak intimniho, ze ho pises jako anonym a tim porusujes pravidla diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.18 14:30

Taky jsem měl problémy s otcem, kdysi ošklivé kačátko, ale sebevědomí mi nechybělo. První sex v 15ti. Celkově jsem měl přes 20 žen, jen letos to bylo 5 :zed:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
24.5.18 14:34
@Anonymní píše:

Strašně naivní názor, který odpovídá tomu, že jsi měla jednoho chlapa

• Citovat
  • Upravit
87
24.5.18 14:35
@Chytrak píše:
Tak v tom pripade on o tebe nema vazny zajem. A je uplne jedno do ceho to on zaobali. Treba do vymluv o sexu anebo proste se ti vyhyba, ale nechce te. Takze tady bych se na nej vybodl ;)

A proč pak třeba řiká věci, jakože si mě váží, nebo když přijedu těch 400 km do jeho města (mám tam kamarády), tak je všude, kde jsem já? Nebo když usínáme, tak mě drží za ruku.. a dalších milion věcí.. když mu jde jen o to? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
24.5.18 14:38
@Anonymní píše:
Taky jsem měl problémy s otcem, kdysi ošklivé kačátko, ale sebevědomí mi nechybělo. První sex v 15ti. Celkově jsem měl přes 20 žen, jen letos to bylo 5 :zed:

tak ono to o tom vzhledu zase tolik neni :andel: Alespoň pokud můžu mluvit trochu obecně za ženy.
Tak to je jedna měsíčně :lol:.. ale proč ne. Občas si řikám, že to může bejt zajímavý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
24.5.18 14:39
@Meggrey píše:
A proč pak třeba řiká věci, jakože si mě váží, nebo když přijedu těch 400 km do jeho města (mám tam kamarády), tak je všude, kde jsem já? Nebo když usínáme, tak mě drží za ruku.. a dalších milion věcí.. když mu jde jen o to? :(

Holt chlap musi neco pretrpet, kdyz se chce dostat do kalhotek.. :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí