Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Meggrey Tak jsem přečetla celou diskuzi. Na tvoji úvodní otázku odpovídám, že mít dva sexuální partnery v tolika letech je naprosto v pořádku. I kdyby byl jen jeden tak je to správně a stejně tak deset. Ano s počtem poznáš různorodost, ale „umět to dobře v posteli“ se podle mě nenaučíš skákáním od jednoho k druhému, ale pilováním a zkoušenímm klidně s tím jedním. Když jich bylo deset a deset krát jsi měla sex, nebo byli dva a sex jsi měla dvě stě krát, tak kde bude těch zkušeností víc?
Navíc mi přijde úplně mimo byť jen naznačovat tomu druhému kolik těch sexuálních partnerů bylo. To je přece soukromá věc. Probírat předešlé sexuální partnery mi přijde popřípadě vhodné v okamžiku, kde ti dva mají ujasněno, že spolu chtějí být a mají spolu vážnější vztah a ne že jsou spolu na třetím rande…
Chlapy nelákáš kvůli nedostatku zkušeností, ale zjevně kvůli něčemu jinému.
Dále nechápu, že tady veřejně píšeš o tak intimních věcech a máš tady fotku. Uvědomuješ si kdo všechno si to tady může přečíst?
Být tebou bych aspoň tu fotku dodatečně smazala. Myslím to dobře. ![]()
A poslední bod. Nemiluje tě a nechce tě. V okamžiku kdy delší dobu uvažuješ nad tím jestli o tebe má dotyčný zájem, tak odpověď je automaticky nemá! Je mi to líto, ale láska a zájem z jeho strany tam není.
Až o tebe bude mít někdo opravdový zájem, tak to rozhodně poznáš. S ním jen ztrácíš čas. ![]()
@hoju tak ona by ráda i někoho jiného na vážný vztah, ale jaksi není o ní zájem.
Teď ještě přijít na to, proč to tak je.
@Mango_Lassi Tak já jsem žena a neznám ji osobně, takže těžko soudit. Ale z diskuze na mě působí hodně nevyrovnaně a bez sebevědomí. Měla by se vykašlat na chlapy a makat na sobě. Budovat si sebevědomí ne na základě toho, jak moc mě chlapi chtějí nechtějí. Ty kluky ničím neoslovuje a ta její nejistota a neupřímnost nepůsobí asi jako magnet. Upřímně mi přijde, že slečna nemá 24, ale 17 a teprve se hledá. Možná to tak, ale působí jen tady v diskuzi. ![]()
@hoju píše:
@Mango_Lassi Tak já jsem žena a neznám ji osobně, takže těžko soudit. Ale z diskuze na mě působí hodně nevyrovnaně a bez sebevědomí. Měla by se vykašlat na chlapy a makat na sobě. Budovat si sebevědomí ne na základě toho, jak moc mě chlapi chtějí nechtějí. Ty kluky ničím neoslovuje a ta její nejistota a neupřímnost nepůsobí asi jako magnet. Upřímně mi přijde, že slečna nemá 24, ale 17 a teprve se hledá. Možná to tak, ale působí jen tady v diskuzi.
Původně jsem příspěvek přidala jako anonymní, ale pak jsem si řekla, že anonymní jsem pořád a že proč nezkusit opak. Hlavně - nemám tu svoje jméno, údaje, nic..Co se týče fotky, uvažuju, že jí smažu, uvidím..
Jinak na sobě teda pracuju a mám k tomu různý, možná i vážný důvody. Původně jsem tuto diskuzi zahájila skutečně jen proto, abych zjistila názor druhých nezaujatých lidí na počet sexuálních partnerů. Jenže jak řeč plyne, tak jsme se nějak dostali až sem. Možná právě i proto bych tedy ráda oponovala v tom, že jsem neupřímná - to skutečně nejsem. Mnohdy jsem tak upřímná, že to vytváří spoustu nežádoucích potíží.
K mému věku..není mi 24, ale 23. Každopádně takový názor mě velice překvapil, neboť obvykle slýchám přesný opak, a to že jsem „jak 40 letá“,,,nechovám se na svůj věk..", atd. A to od lidí všech věkových kategorií. Tak alespoň nějaká změna
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky (a možná chlapi?)
Mám takovej divnej dotaz asi.. ale sem na diskuze chodím hodně, protože se tu dozvím spoustu zajímavých informací a hlavně mi přijdete hodně fajn, tak se chci zeptat na jednu věc. Je mi 23 a měla jsem jen dva sexuální partnery - oba jsem je milovala. Jde o to, že mi přijde, že je to problém.. resp. chlapi rádi nadávaj na ženy v tom smyslu, že to střídaj a že by takovou doma nechtěli, jenže.. v praxi mi přijde, že to neni tak uplně pravda, protože i když každej řiká, jak je to super (taková oficiální pravda), vlastně to vnímám jako věc, před kterou se před chlapy stydím. Nikdy jsem to žádnýmu neřekla a ne, že bych přímo lhala a přidávala si, ale tak trochu dělám, že jich už pár bylo..vim, že mi to zvedá plusový body a mrzí mě to. Přála bych si, aby to někdo ocenil. Nejsem prostě taková, co jde s každým a potřebuju něco cítit..prostě sex pojím s citama, nemusí to být uplně láska, ale alespoň zamilovanost..
Máte nějaká jiný zkušenosti? Moc mě potěší jakákoliv odezva.![]()
Nemyslím, že počet sexuálních partnerů zvyšuje nebo znižuje tvou hodnotu, vím sama nejlíp, že člověk se v životě dostane do různých situací a období, a třeba mně bylo ve 22 ublíženo člověkem, kterého jsem opravdu milovala a nastal pro mě měsíc, kdy jsem vystřídala 3 chlapi, když jsem se z toho snažila dostat… neberu to jako omluvu mého chování, ani jsem se nepovažovala za couru, bylo to takové období, přešlo, přestalo bolet a byla jsem zase svá, mám kamarádky které doteď měli 3 chlapi, a kamarádky, co stihli 20 chlapů do 25
nemám ale pocit, že to nějak odzrkadlilo na charakteru
@Meggrey píše:
Sakra, jo, přesně to jsem! To je to tak poznat?![]()
Ačkoliv teda musím říct, že s tim nejsem zcela ztotožněná, protože to s sebou nese spoustu negativních věcí..
Když ono jde i o to, že já se neuzavírám novým možnostem.. jasně, chtěla bych být s ním, ale zase na druhou stranu kdyby někdo přišel a mně by s ním bylo dobře, tak do toho pujdu.A největší problém u mě je to, že já pořád doufám, že to bude jako dřív, kdy jsme si byli tak blízcí, viděli se často a tak.. že to tak zase jednou bude..
A co se týče těch intimních činností - právě, přesně.. Já k tomu potřebuju city. Jinak by to bylo utrepní, který bych podstupovala jen pro druhý.. a to je k ničemu..
Zapomeň na ženáče, co ocicmává kámoše… z toho nic nekouká..akorát jsi zaseklá a obrůstáš zbytečně mechem, což je na mladou hezkou holku škoda - jdi do zakladatele téhle diskuze!:
https://www.emimino.cz/…dobe-317584/
![]()
@Tuco píše:
Zapomeň na ženáče, co ocicmává kámoše… z toho nic nekouká..akorát jsi zaseklá a obrůstáš zbytečně mechem, což je na mladou hezkou holku škoda - jdi do zakladatele téhle diskuze!:
https://www.emimino.cz/…dobe-317584/![]()
Není ženatej ![]()
Jinak děkuji
a dobrej tip, ten má stejnej názor, jako já
ale je to teda mlaďoušek ![]()
@Detsa píše:
No… myslel jsem si to. Tvoje názory mi byly blízký. Tak to mi te je líto, jelikož to mám podobný. Má to i své znacne výhody, ale ze vztahoveho hlediska v podstatě skoro žádné, resp. Jeho hledání.
Asi bych to být tebou na nej vybalil, jak to cítís. V takovém vztahu by to chtělo udělat velký krok vpřed a nebo vzad. Ale v tedle situaci se jen trápís a v životě se díky tomu neposouvas dal. I kdyz je to velký krok do neznama a nejistoty, je to nakonec velký krok do zivota.
Jůů, to jem ráda, že nás je takových více
No mimochodem to je jedna z věcí, kterou mám společnou s ním, což je prostě bohužel vzácnost. ![]()
A zároveň teda je milý, že to tak má nějakej další chlap.. trapně mám zafixovaný, že tohle potkává jen ženy ![]()
Máš určitě pravdu, možná to zkusim. Jen se bojim ponížení a odmítnutí. ![]()
@Detsa píše:
Jsi na starý?O rok starší není takový mladousek
Na starší. 24 mi přijde hodně málo. A když opominu ty důvody, proč, pak jsem si párkrát vyslechla od takto mladých kluků, že jsem na ně stará. ![]()
@Meggrey píše:
Původně jsem příspěvek přidala jako anonymní, ale pak jsem si řekla, že anonymní jsem pořád a že proč nezkusit opak. Hlavně - nemám tu svoje jméno, údaje, nic..Co se týče fotky, uvažuju, že jí smažu, uvidím..
Jinak na sobě teda pracuju a mám k tomu různý, možná i vážný důvody. Původně jsem tuto diskuzi zahájila skutečně jen proto, abych zjistila názor druhých nezaujatých lidí na počet sexuálních partnerů. Jenže jak řeč plyne, tak jsme se nějak dostali až sem. Možná právě i proto bych tedy ráda oponovala v tom, že jsem neupřímná - to skutečně nejsem. Mnohdy jsem tak upřímná, že to vytváří spoustu nežádoucích potíží.
K mému věku..není mi 24, ale 23. Každopádně takový názor mě velice překvapil, neboť *obvykle slýchám přesný opak, a to že jsem „jak 40 letá“,,,nechovám se na svůj věk..", atd. *A to od lidí všech věkových kategorií. Tak alespoň nějaká změna![]()
Docela by mě zajímalo, na základě čeho. Protože i podle diskuze jsi ve vztazích děsně naivní.
Tak mě napadá, možná to nemyslí jako kompliment ![]()
@Meggrey píše:Ženáč je pracovní název…to je fuk, že už se rozvedl…srát na něj
Není ženatej
Jinak děkujia dobrej tip, ten má stejnej názor, jako já
![]()
![]()
ale je to teda mlaďoušek
@TrueIsFalse píše:
Docela by mě zajímalo, na základě čeho. Protože i podle diskuze jsi ve vztazích děsně naivní.Tak mě napadá, možná to nemyslí jako kompliment
Ano, jsem naivní a těžce sentimentální snílek.
Vím to o sobě.
Co, že nemyslí jako kompliment? To s tim, že se chovám na 40? To přece ani netvrdím. Řikám jen, ze to slýchám poměrně často (to je jen konstatování faktu..) a tudíž jsem lehce překvapena.
@Detsa píše:
No, u zen to bývá celkem běžný, ze je přitahují starší muži. Problém nastává, když mě přitahují třeba starší ženy, protože mladší jsou prostě o moc mladší. Stereotyp jde pak mimo me.
Jo no, je fakt, že tam je to trochu složitější.. ale poznala jsem i ženy, co mladší vyhledávaj
, takže zas tak marný to není ![]()
@Tuco píše: Ženáč je pracovní název…to je fuk, že už se rozvedl…srát na něj
Ale prd mlaďoušek…názory má jako dospělej vyzrálej chlap a né žádný mimino…tak já ti ho dohodim chceš?
Noo, to nevím… většina „vyzrálých“ chlapů mi připadá jako pěkný chlípníci
bohužel.
Dohodit? Nejsi náhodou autorem tý diskuze?
teda pokud jsi muž.. tady to jde těžce vypátrat
![]()
@Meggrey píše:
Ano, jsem naivní a těžce sentimentální snílek.Vím to o sobě.
Co, že nemyslí jako kompliment? To s tim, že se chovám na 40? To přece ani netvrdím. Řikám jen, ze to slýchám poměrně často (to je jen konstatování faktu..) a tudíž jsem lehce překvapena.
prosím, nenech si vsugerovat z diskuzí tady, že jsi naivní a sentimentální snílek jen proto, že máš zásady a třebas - dalo by se to nazvat - že můžeš být romantik. Já si nemyslím, že je problém v nějaké Tve špatné vlastnosti. On to může být v něčem kdoví čem.. fakt bych se na ty chlapy přestala cíleně zaměřovat. Něco jako když ve tmě uvidíš věc nejlépe koutkem oka. Dal bych si to vyrikala s tím chlapem z dáli, aby mě neblokoval, protože, jak tu někdo psal, to z tebe může pak čišet. Ale může to být i třebas tím, že můžeš působit nedostupně, jak už tu někdo psal, že se tě chlapi boji ( podle tvé foto bych to taky tipovala tak ), třebas nevědí, jak na tebe. Je obecně známo, že hezkých chytrých žen se chlapi ' bojí. ' Neříkám že to tak musí být, ale může.