Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Chytrak píše:
Duvodu muze mit 1000 a 1. Ten nejlogictejsi ktery dam z voleje je, ze ty ostatni ted nejsou k mani a on by musel bojovat a se o nejakou snazit a u tebe to dostane „gratis“, napriklad?
No, to nevím. Jednou za rok to zas takový terno neni. Teda to až poslední dobou. Ty první dva, co jsme se znali, jezdil pracovně do Prahy a vídali jsme se třeba 3× týdně, někdy spolu i jeli na týden do ciziny, ale od doby co se vrátil „domu“, tak se prostě vidíme jen když přijedu za kamarády..
A on je zrovna z kraje, kde je hodně odvázaných žen.. nebo mi to tak přijde aspoň.
![]()
@Meggrey píše:
No a to je právě to, co většinu chlapů zřejmě děsí. Ta touha po něčem vážném..
Každopádně moc díky za pochopení
Máš, pravdu, také se to tak dá brát.
Nesnaž se ale být,,pro něj" někým jiným, než jsi. To do vztahů dříve nebo později přináší jen nepochopení.
@Meggrey píše:
No… však říkám.. on neni typ mýho táty. I když teda když se mám bavit i o něm - on se zle choval jen k dětem. Jako partner pro mámu byl docela dokonalej. Věrnej, milující, něžnej. Rozhodně žádnej tyran, násilník a tak.
No a co já si vybírám, to jsou uplný jeho opaky ve všech směrech..
Presne jak jsem psal. Tvuj vztah s otcem te partnersky ovlivňuje vic nez si myslis.
@Meggrey píše:Presne jak jsem psal. Tvuj vztah s otcem te partnersky ovlivňuje vic nez si myslis.
No… však říkám.. on neni typ mýho táty. I když teda když se mám bavit i o něm - on se zle choval jen k dětem. Jako partner pro mámu byl docela dokonalej. Věrnej, milující, něžnej. Rozhodně žádnej tyran, násilník a tak.
No a co já si vybírám, to jsou uplný jeho opaky ve všech směrech..
@Meggrey píše:
To je ale pak dost hrozný, když dělá, co dělá jen kvůli sexu.Šli jsme naposledy i do kina, pak jsme kecali dost dlouho..
Proč si neužije s desítkama jinejch žen, který závazek nehledaj?
Bud to dela nebo ho nechtějí.
Jsi úplně zasekla v te sve naivní predstave
@Meggrey píše:
No, to nevím. Jednou za rok to zas takový terno neni. Teda to až poslední dobou. Ty první dva, co jsme se znali, jezdil pracovně do Prahy a vídali jsme se třeba 3× týdně, někdy spolu i jeli na týden do ciziny, ale od doby co se vrátil „domu“, tak se prostě vidíme jen když přijedu za kamarády..
A on je zrovna z kraje, kde je hodně odvázaných žen.. nebo mi to tak přijde aspoň.![]()
Co ja vim, neznam jeho, ani tebe, napsal jsem 1.co me napadlo. Tak treba tam uz nejakou se kterou sexuje pravidelne ma a premysli, ze s ni bude a tobe to nerek. Je zbytecne marnit cas premyslenim co zatim je a proc se chova takhle, ale jaky to ma prakticky dopad na tvuj zivot. A z toho co pises, on o tebe(samo krome sexu) seriozni zajem o vazny vztah nema, tak bys na nej mela ve vlast. zajmu zapomenout a nepocitat, ze z toho casem bude neco vic, bohuzel…
@Saulus píše:
Bud to dela nebo ho nechtějí.Jsi úplně zasekla v te sve naivní predstave
To ne. Jen ho mám prostě zcela přirozeně ráda..
@Meggrey píše:
To ne. Jen ho mám prostě zcela přirozeně ráda..
Precti si znovu co tu jako kolovratek pises ![]()
@Annne píše:
mudro.![]()
Dobry sex nie je o pocte partnerov, ale o kompatibilite. Sex je neverbalna komunikacia a s kompatibilnym chlapom funguje a s nekompatibilnym nikdy fungovat nebude, ani keby osulozil polku Prahy a druhu polku Bratislavy.
Za druhe, dobry sex je o nezakomplexovanosti a nezablokovanosti. S milujucim partnerom, ktoremu moze zena doverovat, zakomplexovanost, ani bloky nehrozia, ale s partnerom, akeho ti tu radia poniektori pani, ktory ta bude brat ako vyjazdenu masinu, ktorej vykon bude hodnotit, zena uvolnena a nezakoplexovana asi nebude.
Za tretie, @Meggrey, ak je ta fotografia tvoja, v dobrom ti radim, neprezradzaj detaily z tvojho sukromia a z tvojho intimneho, milostneho zivota. A nedoveruj tomu, co ti tu ludia, ktori maju sami problemov v partnerskom zivote vyse hlavy, radia.
Ak posluchnes dalsi nezmysel, ze ty mas chlapov nahanat, aj ked take spravanie nie je pre teba prirodzene, tak si nazenies bud nesmeleho a zufaleho trtka, neschopneho zbalit babu, alebo nejakeho nadrzanca, ktory bere vsetko, co sa mu bezpracne ponuka, ved preco by to nevyuzil… no nekup to!
Tak to je úžasnej názor
Až mě trochu mrzí, že to nedokáže napsat i chlap - jak má pak člověk nalézt tu spřízněnou duši ![]()
Ano, já si neumim představit, že budu někoho aktivně balit. Nejsem vůbec ten typ. Neznamená to však ale, že jsem hrdá nebo nedostupná! ![]()
O svých intimních věcech se právě moc nebavim, proto jsem se vydala sem, abych se obohatila názory druhých ![]()
Jinak fotka moje samozřejmě je a takovej napůl dotaz se tu už párkrát objevil, což mě docela pobavilo ![]()
Napsala jsi to teda moc hezky a já za to děkuju!
![]()
@Saulus píše:
Precti si znovu co tu jako kolovratek pises
Hele, ber to třeba tak, že jsem prostě natvrdlá a nerozumim tomu, jak to myslíš. Svět se nezboří ![]()
@TrueIsFalse píše:
Hodný k dětem a jinak nevěrnej, nemilující hrubián? Tyran a násilník? Nebo jake opaky?
Velmi kladnej vztah k dětem, společenskej, rád a hodně mluví, vztah k ženě dost jinej (táta svoji ženu uctíval, tenhle /mi přijde/ tak hluboký city k ženě nechová (rozuměj k ženě, s níž by teoreticky chodil), nezávislej, život bere s lehkostí,… a spoousty dalších věcí.
@Meggrey píše:
Velmi kladnej vztah k dětem, společenskej, rád a hodně mluví, vztah k ženě dost jinej (táta svoji ženu uctíval, tenhle /mi přijde/ tak hluboký city k ženě nechová (rozuměj k ženě, s níž by teoreticky chodil), nezávislej, život bere s lehkostí,… a spoousty dalších věcí.
No a v čem si rozumíte? Ty máš ty hodnoty hozené úplně jinak.
Tady ti radí dobře, podle mě svoje sexuální potřeby řeší s někym jiným, když bydlíte 400 km od sebe
@Meggrey Jak to tak čtu, tak zakopanej pes je v tom, že máš ráda toho čtyřicátníka (který tě má zřejmě za milenku). Takže pak vysíláš do okolí blbé signály, že jsi zadaná a že vlastně nemáš zájem. Takže jestli to s ním nikam nevede, což sama asi už tušíš, tak už se s ním nescházej, rozejdi, začni dělat něco co tě baví a v čem jsi dobrá - sport, práci, studium atd. A pak to samo přijde. Musíš být nejprve vyrovnaná sama se sebou a znát svou hodnotu. Je dobré být chvíli sama, oklepat se a odpočinout si od vztahu. Určitě není dobré přecházet ze vztahu do vztahu. Věřím, že ti potenciální zájemci to z tebe vycítí… že ty vlastně nikoho stejně nechceš, nebo že máš někde něco nevyřešeného.
@Mango_Lassi píše:
No a v čem si rozumíte? Ty máš ty hodnoty hozené úplně jinak.
Tady ti radí dobře, podle mě svoje sexuální potřeby řeší s někym jiným, když bydlíte 400 km od sebe
Mám jinak jen to hluboký prožívání lásky k protějšku.
Jinak máme podobný.. to se nedá moc konkretizovat. Prostě názory na určitý věci, situace, lidi.. pak jak jsou takový ty „divný“ věci, který každej máme a každej trochu jiný, tak to máme stejný, hudební vkus, ideální představu dovolený, oba jsme takový duše, který jdou proti systému - a teď pardon, že to nepopíšu přesně, nějak nemůžu najít to slovo
,…
Dále se mi na něm velice líbí to, že je celkem jinej, než ostatní chlapi. Jako vážně jinej. Uplně jinej pohled na nevěru, když se mu narodil syn, tak bojoval za to, aby šel na mateřskou, hodiny kecá po telefonu
, probírá drby, líbá se s kámošem jako pozdrav..
Je toho opravdu hodně.
@Meggrey píše:
Mám jinak jen to hluboký prožívání lásky k protějšku.
Jinak máme podobný.. to se nedá moc konkretizovat. Prostě názory na určitý věci, situace, lidi.. pak jak jsou takový ty „divný“ věci, který každej máme a každej trochu jiný, tak to máme stejný, hudební vkus, ideální představu dovolený, oba jsme takový duše, který jdou proti systému - a teď pardon, že to nepopíšu přesně, nějak nemůžu najít to slovo,…
Dále se mi na něm velice líbí to, že je celkem jinej, než ostatní chlapi. Jako vážně jinej. Uplně jinej pohled na nevěru, když se mu narodil syn, tak bojoval za to, aby šel na mateřskou, hodiny kecá po telefonu, probírá drby, líbá se s kámošem jako pozdrav..
Je toho opravdu hodně.
No já nevím. Ten zbytek je fajn, ale shoda v prožívání lásky je, řekla bych, docela klíčová
@Mango_Lassi píše:
No já nevím. Ten zbytek je fajn, ale shoda v prožívání lásky je, řekla bych, docela klíčová
Já vim..
Ale pořád chci věřit tomu, že mě třeba vážně rád má. Třeba je to těmi kilometry, co nás dělí. Nebo třeba stačí jednu věc udělat jinak a tim ho získat ![]()