Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Detsa píše:
Tedy pro mě je obdivuhodné, že máš vztah s někým takovým. Mimo zmíněných 40 let a 400 km vzdálenost, což je z mého pohledu vážně velký rozdíl, mi přijde zbytečné udržovat si takový vztah. Nehledě na další problémy, které tvůj vztah nenaplňují, jak by měly.Poslední zmínka mě trochu vyděsila, že se líbá s kámošema. Eště jsem to v životě upřímně neviděl a ani bych nechtěl. Na to jsem asi moc velký heterosexuál
.
Když on to právě neni tak uplně vztah. Je to právě to, co jsem zmiňovala někde na začátku týhle diskuze. On mě bere jako takovou divošku, se kterou mu je (asi) fajn, už pár chlapů měla, nenutí ho do ničeho, co nechce,..prostě všechno jsem nechávala tak nenásilně plynout, užívala si hezký slova a věci, co dělal, a tak nějak tiše doufala, že jednoho dne se to zlomí a bude z toho velká láska. Teď nevím, jak z toho a jestli to na něj nějak vybalit.
Snažila jsem se odmilovat, stýkat se s někym jinym..jsem otevřená novým šancím, jen prostě nikde nikdo.
Co se týče těch pus s kámošem, to mi přijde taky trochu divný a musím přiznat, že jsem nejednou pochybovala o jeho orientaci, ale zase na druhou stranu…je jinej v dalších věcech, tak proč ne i v tomto..je to takovej prdlouš ![]()
@teerax píše:
Tak chce to hledat chlapa s podobnýma hodnotama..i tady čteš různý názory, pro některý lidi jsou kritériem pro vztah sexuální výkony, pro někoho jsou zase důležitější úplně jiný věci..
ale většina chlapů, co znám, by na vztah holku s hodně partnerama spíš neocenila…
znám lidi, co mají celý život jednoho partnera a jsou tak naprosto spokojení..důležitý je hlavně dělat to, co chceš ty a jak to cítíš ty, ne to, co si myslí někdo jinej..blbý je, že dáváš najevo, že z toho máš komplex, kdybys to podala tak, že si za tim stojíš a je ti jedno, co si kdo o tom myslí, tak se ti nikdo vysmívat neodváží..
a jinak, jak tu někdo píše, že zkušenosti jsou důležitý a vždycky je to poznat, tak si úplně nemyslim..zažila jsem chlapy, kteří měli fakt hodně ženských a stejně byli dost marní..
To si právě taky myslím, že myšlenka, že někdo, kdo měl hodně partnerů = skvělý milenec je úplně scestná. A nápodobně že já mám být asi jako ' amatér ' když se miluji se svým mužem a on je můj první. Naopak, ' nasetreny ' a nevyužitý elán se pak o to víc koncentruje do jednoho. Ale tak každý ať má svoje teorie.
@Meggrey holko, nezlob se, ale když má chlap opravdový zájem, vypadá to úplně jinak.
@Mango_Lassi píše:
@Meggrey holko, nezlob se, ale když má chlap opravdový zájem, vypadá to úplně jinak.
No.. tak ho třeba nemá, no..
Já to neznám, takže to těžko posoudím.
@Venetia píše:
Já to beru asi opačně..jak jinak zjistit co se mi libi, jaký typ chlapa je ten správný? S jedním, když nic jiného neznám těžko.
Já nevím no, stačí ho milovat a že mě přitahuje, a právě ikdyz nemám porovnání, a jsem spokojená, tak neřeším jaký by byl v posteli někdo jiný. Jasně uznávám, že jakoby provozování sexu může v určitém smyslu se jevit jako nějaké řemeslo, různy techniky polohy já nevím co všechno ale stejně je přece nejdůležitější ten magnetismus s tím druhým. A ten bud je a nebo není
@Meggrey píše:
Já vim..Ale pořád chci věřit tomu, že mě třeba vážně rád má. Třeba je to těmi kilometry, co nás dělí. Nebo třeba stačí jednu věc udělat jinak a tim ho získat
Jojo. Priroda to s tou chemii zaridila dobře. Vek na rozmnožování mas ideální. Zamilovaná ignorujes to co vidi ostatní…
Jednu vec? Samozřejmě dítě! ![]()
@Saulus píše:
Jojo. Priroda to s tou chemii zaridila dobře. Vek na rozmnožování mas ideální. Zamilovaná ignorujes to co vidi ostatní…Jednu vec? Samozřejmě dítě!
Zdaleka ne každej má názor, že mě jen využívá. A hlavně - přeci záleží na tom, jak to vnímám já.
Jo jasně, připoutám si ho k sobě dítětem, se kterým nikdo nepočítá, aby se pro něj vytvořilo ideální prostředí.
@Meggrey píše:
Zdaleka ne každej má názor, že mě jen využívá. A hlavně - přeci záleží na tom, jak to vnímám já.
Jo jasně, připoutám si ho k sobě dítětem, se kterým nikdo nepočítá, aby se pro něj vytvořilo ideální prostředí.
Už jsi s ním spala?
@Mango_Lassi píše:
Už jsi s ním spala?
Jj, nejednou, psala to vyse.
@Meggrey Chapu to dobře, ze se vidíte v posledních dvou letech jen 1× rocne?
@joy.division.control píše:
@Meggrey Chapu to dobře, ze se vidíte v posledních dvou letech jen 1× rocne?
Jj v podstate. Obcas si napisem. Od ty doby, co uz nejezdi pracovne do mesta, kde bydlim..
@Meggrey píše:
Já vim..Ale pořád chci věřit tomu, že mě třeba vážně rád má. Třeba je to těmi kilometry, co nás dělí. Nebo třeba stačí jednu věc udělat jinak a tim ho získat
Treba te ma rad svym zpusobem…(ale vazny vztah nechce…plne si uvedomuje realitu). Ale videt se 1× rocne? Je to dalka, ale ne neprekonatelna, takze kdyby jo hodne touzil, jel by za tebou „sveta kraj“. Za mnou jezdil muz 1× tydne tech 420 km. Taky by tvůj jezdil, kdyby o Tebe vazne stal
A jakou vec podle sebe bys mela udelat, abys ho ziskala, kdyz se o tom zminujes? (Proc to klades jen na sebe?). A co dela on pro to? Mluvite spolu otevrene o svych citech? On to nevi, jak ty to mas, co doopravdy citis?
@joy.division.control píše:
Treba te ma rad svym zpusobem…(ale vazny vztah nechce…plne si uvedomuje realitu). Ale videt se 1× rocne? Je to dalka, ale ne neprekonatelna, takze kdyby jo hodne touzil, jel by za tebou „sveta kraj“. Za mnou jezdil muz 1× tydne tech 420 km. Taky by tvůj jezdil, kdyby o Tebe vazne stalA jakou vec podle sebe bys mela udelat, abys ho ziskala, kdyz se o tom zminujes? (Proc to klades jen na sebe?). A co dela on pro to? Mluvite spolu otevrene o svych citech? On to nevi, jak ty to mas, co doopravdy citis?
Jo, tak to si rikam taky.. ja bych za nim jela hned, ale ne za cenu, ze to budu delat jen ja.
No nevim..treba ze bych ho zacala pravidelne kontaktovat, nebo mu neco vazne navrhla. Nebo bych prijela za temi kamarady a chovala se trochu jinak?
Co se tyce toho, jestli vi, co citim.. tak to nevim. Snad jen, ze by to poznal. Narovinu jsem mu nikdy nerekla jakoze k nemu neco citim.. spis jen tak opatrne semtam nadhodim mezi reci neco, co by se mohlo zdat jako zajem s nim byt vic. Nebo mu rikam zlato. A tak. No asi zadna slava. Ale zase uz me trochu zna a tezko rict, jestli to nevypozoroval..
@Anonymní píše:
Já nevím no, stačí ho milovat a že mě přitahuje, a právě ikdyz nemám porovnání, a jsem spokojená, tak neřeším jaký by byl v posteli někdo jiný. Jasně uznávám, že jakoby provozování sexu může v určitém smyslu se jevit jako nějaké řemeslo, různy techniky polohy já nevím co všechno ale stejně je přece nejdůležitější ten magnetismus s tím druhým. A ten bud je a nebo není
tak o přitažlivosti nemluvím..to je jasné…já zase ty zkušenosti mám, tak vím, jak moc se to může lišit a až po těchto zkušenostech, tak nějak vím co chci a co určitě ne.
@truelly píše:
@Saulus tak opravdu silně věřící katolíci nebo evangelíci si i dnes berou panny. Sama takových párů znám několik. Dokonce je za to farář chválil v kostele, že vydrželi čekat až do svatby
No tak to je teda prasák ![]()