Málo sexuálních partnerů - je to problém?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Včelička992
22.5.18 18:20

.

Příspěvek upraven 31.05.20 v 22:13

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
22.5.18 18:21
@truelly píše:
@Saulus tak opravdu silně věřící katolíci nebo evangelíci si i dnes berou panny. Sama takových párů znám několik. Dokonce je za to farář chválil v kostele, že vydrželi čekat až do svatby :,(

No ja ve svem okoli mam pocet pannen… limitne se blizici nule :think:

Nabozenstvi bych sem radeji netahal. Da se oponovat pote napr. mnohozenstvim a to bych byl minimalne ukamenovan :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
8881
22.5.18 18:25

Věřící mají své komunity a tam jich je víc než dost.
Jen jsem chtěla naznačit jaké pohledy jsou v České republice 21.století možné :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.18 18:30

Mě je 24 a manžel je můj 4. sexuální partner a doufám, že poslední :lol: Budeme spolu 4 roky. Já jsem manžela 3. Mě naopak mrzí, že jsem na manžela nepočkala a to poprvé nezažila s ním. Myslím, že se fakt nemáš za co stydět, právě naopak. Mě by třeba nevadil kluk, který hodně dřív střídal partnerky, kdyby mě byl věrný, ale manžel by si o takovou prý neopřel ani kolo.Ty dvě holky, co měl přede mnou, přišly o panenství až s ním a to jim bylo přes 20. A byl za to rád, že nespali s kdekým.

• Citovat
  • Upravit
26583
22.5.18 18:31
@truelly píše:
@Saulus tak opravdu silně věřící katolíci nebo evangelíci si i dnes berou panny. Sama takových párů znám několik. Dokonce je za to farář chválil v kostele, že vydrželi čekat až do svatby :,(

V kostele? To mohlo byt zajimave takhle verejne resit jejich sexualni (vlastne asexualni) zivot :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
@Anonymní píše:
Ahoj holky (a možná chlapi?) :)
Mám takovej divnej dotaz asi.. ale sem na diskuze chodím hodně, protože se tu dozvím spoustu zajímavých informací a hlavně mi přijdete hodně fajn, tak se chci zeptat na jednu věc. Je mi 23 a měla jsem jen dva sexuální partnery - oba jsem je milovala. Jde o to, že mi přijde, že je to problém.. resp. chlapi rádi nadávaj na ženy v tom smyslu, že to střídaj a že by takovou doma nechtěli, jenže.. v praxi mi přijde, že to neni tak uplně pravda, protože i když každej řiká, jak je to super (taková oficiální pravda), vlastně to vnímám jako věc, před kterou se před chlapy stydím. Nikdy jsem to žádnýmu neřekla a ne, že bych přímo lhala a přidávala si, ale tak trochu dělám, že jich už pár bylo..vim, že mi to zvedá plusový body a mrzí mě to. Přála bych si, aby to někdo ocenil. Nejsem prostě taková, co jde s každým a potřebuju něco cítit..prostě sex pojím s citama, nemusí to být uplně láska, ale alespoň zamilovanost..
Máte nějaká jiný zkušenosti? Moc mě potěší jakákoliv odezva. :hug: :)

Kvantita je na nic, lepší je kvalita. Takže se nestyď, že jsi měla „jen“ dva. Vždyť je to vlastně pár, tak ani nelžeš :mrgreen: Podle mě chlapi ocení, že nejsi přelétavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
@truelly píše:
Věřící mají své komunity a tam jich je víc než dost.
Jen jsem chtěla naznačit jaké pohledy jsou v České republice 21.století možné :mavam:

At si kazdy dela to, cemu veri. Naopak jsem rad, ze zde jsou i podobne komuny. Dava to nadeji, ze jsme opravdu svobodnou spolecnosti a vyber zivotni cesty je jen na nas. A rozhodne bych nemel stres z toho, jestli jsem mel mnoho, nebo naopak malo sexualnich partneru.

Ja osobne treba nepocitam sexualni partnery, ale počet vztahu, kterými jsem prošel. Je to o mnoho mensi číslo ale daleko dulezitejsi. To je to co cloveka formuje. Sex ne. To je „wellness“ ;)

• Citovat
  • Upravit
26583
22.5.18 18:34
@Russet píše:
Kvantita je na nic, lepší je kvalita. Takže se nestyď, že jsi měla „jen“ dva. Vždyť je to vlastně pár, tak ani nelžeš :mrgreen: Podle mě chlapi ocení, že nejsi přelétavá.

Presne tak, a nektere to porad prekvapi, ze se vzrustajici kvantitou se kvalita nemeni… :mrgreen:
Stejne me tu porad a porad prekvapuje, jak nekdo resi „co si o tom mysli jini“…zakladatelka to ma tak, jak je ji prirozene, tak proc ta nespokojenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
22.5.18 18:35

Tak si nepřibarvuj a když dotyčný neocení pravdu a nevezme tě takovou, jaká jsi, tak nestojí za řeč.
Já jsem měla sexuálního partnera jednoho (pokud nepočítám erotické experimentování na střední, kdy k opravdovému sexu nedošlo), svého muže jsem potkala v necelých devatenácti a od té doby jsme spolu. Věřící nejsem, problém s tím nemám. Naopak beru jako velké plus a svůj životní úspěch, že jsem si hned na první pokus našla muže, se kterým si po všech stránkách rozumíme, milujeme se, je nám spolu dobře a doufám, že tak, jak nám to vydrželo doteď, nám to vydrží i nadále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.18 18:39

Tak každý to má jinak. Jinak nevím proč s chlapem řešit počty. Já měla jednoho chlapa 6 let a myslím, že jsme v sexu vyzkoušeli tolik, co bych za tu dobu nevyzkoušela s pěti jinými. Právě proto, že to byl dlouholetý vztah a propracovali jsme se k věcem, které člověk na potkání nedělá.

Teď mám manžela, který taky moc partnerek neměl. A naopak je to super, protože jsme si na sebe zvykli a postupujeme dohromady. Kdyby jsme každý měli milion představ a věděli, jak co chceme dělat, tak by to moc nešlo. Aspoň pro mě.

• Citovat
  • Upravit
7571
22.5.18 18:39

Jak uz napsali spravne prede mnou, pokud nejsi ve 23 panna, fakt resis blbosti! ;) Opak tedy pokud bys mela za sebou v sexu treba napr. 20tku chlapu, by byl spatny.

@Lenka_Hal to co pises je velmi rozsireny omyl. I ja si to donedavna myslel. Myslim, ze i k tomu musi mit clovek urcity prirozeny „talent“.

Příspěvek upraven 22.05.18 v 18:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
22.5.18 18:41

Problem s tim mas hlavne ocividne ty. Partnerovi to prece vubec rikat nemusis. Tohle se fakt na prvnim rande neresi a pokud spolu uz budete a budete zamilovaní tak to bude uplne jedno.

• Citovat
  • Upravit
860
22.5.18 18:41
@Saulus píše:
At si kazdy dela to, cemu veri. Naopak jsem rad, ze zde jsou i podobne komuny. Dava to nadeji, ze jsme opravdu svobodnou spolecnosti a vyber zivotni cesty je jen na nas. A rozhodne bych nemel stres z toho, jestli jsem mel mnoho, nebo naopak malo sexualnich partneru.Ja osobne treba nepocitam sexualni partnery, ale počet vztahu, kterými jsem prošel. Je to o mnoho mensi číslo ale daleko dulezitejsi. To je to co cloveka formuje. Sex ne. To je „wellness“ ;)

Naprosty souhlas - dulezity je pocet a pripadne delka skutecnych vztahu. Naproti pocet ciste sexualnich zkusenosti je naprosto nedulezite cislo - je to vazne jen zabava, odreagovani, sport s nulovou vypovidaci hodnotou - jako bych mela pocitat s kolika lidmi jsem hrala v zivote badminton :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
22.5.18 18:42

Je mi víc a měla jsem jednoho sexuálního partnera a světe div se, je 6 let mým mužem. :D Takže to vůbec neřeš, přijde mi to jako plus, lepší jak mít 20.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
22.5.18 18:45

Nechápu, co řešíš…Kdybys měla ve 23 letech víc jak 30 partnerů (a že jsem takovou holku znala, a nebyla to prostitutka), tak by to bylo ok? Do té doby, než bys zjistila, že máš nějakou pohlavní chorobu, by sis možná připadala jako hvězda ;)
Já jsem taky sex. partnerů „zamlada“ moc neměla (přesný číslo nevím, podle toho, co se ne/počítá),a nijak mi to žíly netrhá. Jsem už 20 let vdaná a nemám pocit, že by mi něco uniklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí