Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nemalujete někdo na sklo vypalovacími barvičkami?
Zahledla jsem nějaké obrázky a moc se mi líbily, tak bych to ráda
vyzkoušela. Ne netu nemůžu nic moc najít, tak jestli by jste mi poradili,
co je do začátku potřeba, postup atd. Moc děkuji ![]()
Nepraktikuju, ale je to moc hezký. TADY jsou různé tipy a jsou k tomu i dobré návody ![]()
Ahoj, podivej na www.brydova.cz, najdes tam odkazy na ruzne sablony i postup, co a jak. Ja pripojim tip, jak snadno prenest obrazek z folie na misto urceni: dat zaschly, hotovy obrazek na folii na par minut do lednice - pak z folie sam odskoci a manipulace s nim je pak jednoducha.
Můžu se zeptat jakou máte zkušenost s barvami na sklo, ale ne s těmi slupovacími, chtěla bych, aby to vydrželo co nejdéle
@DrahusN V tom případě se podívej na korálek obchod a na vypalovací barvy. Nevím co chceš barvit, ale pokud to budou skleničky, tak ty pak můžeš dát normálně i do myčky ![]()
@Kikinka01 Fakt to vydrží i myčku? A více mytí? Abych to tam nedala dvakrát a bylo po vzorech :/
@DrahusN Ty co mají tady na tom eshopu, tak ty vydrží fakt hodně, když se mrkneš do popisku, tak to tam máš i napsané, že jsou barvy odolné a vydrží i mytí v myčce
@Kikinka01 Děkuju moc, už jsem si nějaké na zkoušku objednala, tak jsem na to zvědavá. Vzala jsem i dcerkám pod stromeček takové sady z fimo hmoty, tak na to jsem taky moc zvědavá