Malvík - vrácení zboží

73
20.4.15 15:41

Malvík-vrácení zbož

Jaké máte zkušenosti s vrácením zboží v Malvíku? Jak moc kontrolují? Např kočárek. Ve 14 denní lhůtě.
 Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2584
20.4.15 15:55

Já jim vracela křesílko, které bylo nepoužité, zkoukli ho, ale nijak detailně. Dojela jsem tam osobně a bylo to naprosto v pohodě, byli příjemní, vypsali se mnou formulář. Peníze mi přišly na účet myslím za dva týdny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.4.15 16:05

My včera koupili kočárek, ale nakonec mi barevně nevyhovuje. Jeli jsme z kramu k autu a pak procházka asi 20 minut kolem baráku, bohužel na kolečkách už to je trochu znát, tak nevím, jestli to zkusit nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.4.15 16:11
@Equus píše:
My včera koupili kočárek, ale nakonec mi barevně nevyhovuje. Jeli jsme z kramu k autu a pak procházka asi 20 minut kolem baráku, bohužel na kolečkách už to je trochu znát, tak nevím, jestli to zkusit nebo ne.

to už ti zpět nevezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
20.4.15 16:26

Tak když se ta kola omyjí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
20.4.15 16:33

@Equus Kola bych umyla a zkusila to :-)

• Citovat
  • Upravit
662
20.4.15 17:59

Vůbec bych se nedivila, kdyby ti ho vzali zpátky. Mě jeden takový evidentně lehce použitý poslali jako nový. U Malvíka by mě nepřekvapilo asi nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.4.15 19:02

Já mám teda zkušenosti dobrý. Nicméně šlo o nepoužitou autosedačku. Tedy urvala jsem cedule a tak, ale hned jsem poslala email a poprosila o laskavost a vyšli mi vstříc. Protože až potom co jsem si jí prohlídla a malá v ní doma seděla jsem zjistila, že má isofix na popruzích, což jsem nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
20.4.15 22:41

Holky, tak na kočárek se ani nekoukli. Na jednu stranu mám radost, že je vrácen, pale je hrůza, že takhle to tam chodí. Raději každé zboží zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
21.4.15 08:31

@Equus Gratuluji k vyrizeni :-)

Kocarek mam od nich jen jeden a tehdy jsme radsi volili osobni prevzeti. Prave proto, aby jsme ho na prodejne hned poradne prekontrolovali. Clovek nikdy nevi, a to nejen u Malvika.

• Citovat
  • Upravit
Alena555
21.4.15 12:42

Mám podobný případ:)
stejně jako ty, jsem chtěla mírně použitý kočárek vrátit ve 14 denní lhůtě, ale v našem obchodě byli pečlivější. Nakonec jsme se domluvili na srážce ceny o 10%. Nakonec jsem od nich mailem dostala 5% slevu na celý nákup takže, za jiný kočárek jsem doplatila jen 5%. :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák