Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Jaké máte zkušenosti s vrácením zboží v Malvíku? Jak moc kontrolují? Např kočárek. Ve 14 denní lhůtě.
Děkuju
Já jim vracela křesílko, které bylo nepoužité, zkoukli ho, ale nijak detailně. Dojela jsem tam osobně a bylo to naprosto v pohodě, byli příjemní, vypsali se mnou formulář. Peníze mi přišly na účet myslím za dva týdny.
My včera koupili kočárek, ale nakonec mi barevně nevyhovuje. Jeli jsme z kramu k autu a pak procházka asi 20 minut kolem baráku, bohužel na kolečkách už to je trochu znát, tak nevím, jestli to zkusit nebo ne.
@Equus píše:
My včera koupili kočárek, ale nakonec mi barevně nevyhovuje. Jeli jsme z kramu k autu a pak procházka asi 20 minut kolem baráku, bohužel na kolečkách už to je trochu znát, tak nevím, jestli to zkusit nebo ne.
to už ti zpět nevezmou
Vůbec bych se nedivila, kdyby ti ho vzali zpátky. Mě jeden takový evidentně lehce použitý poslali jako nový. U Malvíka by mě nepřekvapilo asi nic…
Já mám teda zkušenosti dobrý. Nicméně šlo o nepoužitou autosedačku. Tedy urvala jsem cedule a tak, ale hned jsem poslala email a poprosila o laskavost a vyšli mi vstříc. Protože až potom co jsem si jí prohlídla a malá v ní doma seděla jsem zjistila, že má isofix na popruzích, což jsem nechtěla.
Holky, tak na kočárek se ani nekoukli. Na jednu stranu mám radost, že je vrácen, pale je hrůza, že takhle to tam chodí. Raději každé zboží zkontrolovat.
@Equus Gratuluji k vyrizeni ![]()
Kocarek mam od nich jen jeden a tehdy jsme radsi volili osobni prevzeti. Prave proto, aby jsme ho na prodejne hned poradne prekontrolovali. Clovek nikdy nevi, a to nejen u Malvika.
Mám podobný případ:)
stejně jako ty, jsem chtěla mírně použitý kočárek vrátit ve 14 denní lhůtě, ale v našem obchodě byli pečlivější. Nakonec jsme se domluvili na srážce ceny o 10%. Nakonec jsem od nich mailem dostala 5% slevu na celý nákup takže, za jiný kočárek jsem doplatila jen 5%. ![]()