Malý penis u syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
22.9.17 08:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
22.9.17 08:51
@Anonymní píše:
Ahoj, mam trapnej dotaz, ale nemuzu najit odpoved tak to zkusim tady.Mam syna 10 let a prijde mi ze ma fakt malej penis. Hlavne mi prijde ze mu ani neroste. Samozrejme velikost nevim, ale kdyz ho vidim se prevlikat tak bych rekla tak 3-4 cm. Pritom jinak je velikej, meri 156 cm.Za mesic jdem k dr, mam se o tom zminit nebo je to proste normalni? Do kdy tak roste? Omlouvam se za fakt trapnej dotaz, ale celkem me to trapi at neco nezanedbam a on pak neni nestastnej. Prosim nechat anonym.

Zakladatelko, tělo muže se vyvíjí až do nějakých 20-22 letech, to je průměr může to být méně i více. Předpokládám navíc, že se jedná o situaci,,v klidu," ne, když mu,,stojí." Mužské penisy jsou dost rozdílné. Některé příliš nemění velikost mezi stavem,,v klidu" a když,,stojí." A některé to z pěti cenťáků po vylezení ze studené vody v pohodě rozbalej na patnáct i víc. Kapišto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
22.9.17 08:52

@Doe_Jane si doma mackate hady, jo? :lol: ty tvoje profilovky me fakt dostavaj :lol:

Příspěvek upraven 22.09.17 v 08:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
22.9.17 08:53

@premek Orac
Konečně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.9.17 08:57
@Nymphetamine píše:
@Doe_Jane si doma mackate hady, jo? :lol: ty tvoje profilovky me fakt dostavaj :lol:Příspěvek upraven 22.09.17 v 08:53
:mrgreen: no mačkáme to víš že jo
  • Citovat
  • Upravit
22.9.17 08:58

Nemá syn nadváhu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
22.9.17 09:00

@Doe_Jane No ale na jiné tvé profilovky se tedy koukalo líp :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
22.9.17 09:04
@Anonymní píše:
Pamatuju na bráchu, proto anonym, bylo mu devět a měl tam takové malinké nic, hrozně se tou dobou srovnával s tátou, který je vyvinutý, no a teď v dospělosti má větší penis, žádný malinký.

Zasnu jaky mas prehled o udech napric celou rodinou… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.9.17 09:05
@Premek_Orac píše:
@Doe_Jane No ale na jiné tvé profilovky se tedy koukalo líp :oops:

ale no tak to zvládneš :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
9374
22.9.17 09:05

Já se obávám, že i kdyby ses rozkrájela, synovu penisu tím nijak nepomůžeš. Ač chápu obavy, aby to jednou neměl v životě těžké. Můžeš se zeptat doktorky, ale jak psali ostatní, aby to syn neslyšel. Ono to mají kluci složité, srovnávají se už od dětství s kamarády. A jak poslouchám doma, tak asi nepřestanou nikdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.17 09:06

@Swami Harashimi nn nema, ma 156 cm a 42 kg. Uplny hubenour sice neni, je proste tak akorat.

• Citovat
  • Upravit
296
22.9.17 09:10
@Nymphetamine píše:
@Doe_Jane si doma mackate hady, jo? :lol: ty tvoje profilovky me fakt dostavaj :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: Mně se lépe dívalo na holohlavého chlapa, co vypadal na prvni pohled, jako chlupatá sedýnka. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
22.9.17 09:12
@Petule030 píše:
Já se obávám, že i kdyby ses rozkrájela, synovu penisu tím nijak nepomůžeš.

Ale tohle zní jako dobrá rada, zkusit by to mohla :-)
Pardon…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
22.9.17 09:13

@Doe_Jane Těžký to bude, těžký… Příště vyber něco pro mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.17 09:13
@Anonymní píše:
@Swami Harashimi nn nema, ma 156 cm a 42 kg. Uplny hubenour sice neni, je proste tak akorat.

To je dobře, protože nadváha v tom hraje negativní roli.

Zkuste se s doktorkou domluvit telefonicky předem na tom, co vás trápí, aby ale u toho syn nemohl poslouchat. Věřím, že vás uklidní.

Příspěvek upraven 22.09.17 v 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová