Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, mam trapnej dotaz, ale nemuzu najit odpoved tak to zkusim tady.Mam syna 10 let a prijde mi ze ma fakt malej penis. Hlavne mi prijde ze mu ani neroste. Samozrejme velikost nevim, ale kdyz ho vidim se prevlikat tak bych rekla tak 3-4 cm. Pritom jinak je velikej, meri 156 cm.Za mesic jdem k dr, mam se o tom zminit nebo je to proste normalni? Do kdy tak roste? Omlouvam se za fakt trapnej dotaz, ale celkem me to trapi at neco nezanedbam a on pak neni nestastnej. Prosim nechat anonym.
Zakladatelko, tělo muže se vyvíjí až do nějakých 20-22 letech, to je průměr může to být méně i více. Předpokládám navíc, že se jedná o situaci,,v klidu," ne, když mu,,stojí." Mužské penisy jsou dost rozdílné. Některé příliš nemění velikost mezi stavem,,v klidu" a když,,stojí." A některé to z pěti cenťáků po vylezení ze studené vody v pohodě rozbalej na patnáct i víc. Kapišto?
@Doe_Jane si doma mackate hady, jo?
ty tvoje profilovky me fakt dostavaj ![]()
Příspěvek upraven 22.09.17 v 08:53
@Nymphetamine píše:
@Doe_Jane si doma mackate hady, jo?ty tvoje profilovky me fakt dostavaj
Příspěvek upraven 22.09.17 v 08:53
@Anonymní píše:
Pamatuju na bráchu, proto anonym, bylo mu devět a měl tam takové malinké nic, hrozně se tou dobou srovnával s tátou, který je vyvinutý, no a teď v dospělosti má větší penis, žádný malinký.
Zasnu jaky mas prehled o udech napric celou rodinou… ![]()
@Premek_Orac píše:
@Doe_Jane No ale na jiné tvé profilovky se tedy koukalo líp
ale no tak to zvládneš ![]()
Já se obávám, že i kdyby ses rozkrájela, synovu penisu tím nijak nepomůžeš. Ač chápu obavy, aby to jednou neměl v životě těžké. Můžeš se zeptat doktorky, ale jak psali ostatní, aby to syn neslyšel. Ono to mají kluci složité, srovnávají se už od dětství s kamarády. A jak poslouchám doma, tak asi nepřestanou nikdy ![]()
@Swami Harashimi nn nema, ma 156 cm a 42 kg. Uplny hubenour sice neni, je proste tak akorat.
@Nymphetamine píše:
@Doe_Jane si doma mackate hady, jo?ty tvoje profilovky me fakt dostavaj
![]()
![]()
![]()
![]()
Mně se lépe dívalo na holohlavého chlapa, co vypadal na prvni pohled, jako chlupatá sedýnka.
![]()
@Petule030 píše:
Já se obávám, že i kdyby ses rozkrájela, synovu penisu tím nijak nepomůžeš.
Ale tohle zní jako dobrá rada, zkusit by to mohla ![]()
Pardon…
@Anonymní píše:
@Swami Harashimi nn nema, ma 156 cm a 42 kg. Uplny hubenour sice neni, je proste tak akorat.
To je dobře, protože nadváha v tom hraje negativní roli.
Zkuste se s doktorkou domluvit telefonicky předem na tom, co vás trápí, aby ale u toho syn nemohl poslouchat. Věřím, že vás uklidní.
Příspěvek upraven 22.09.17 v 09:17