Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se obavam ze min. podle popisu je to u nas to same. Take uz rve uplne na vsechny (vylozene nerve ale urazi je, nikdo neni dost dobry), vc jeho i mych rodicu a vcera poprve rval i na malou… Myslim ze jste jen o par let dal nez my a to me desi
A take utvrzuje v tom ze to musim ukoncit. Premyslela jsem o tom, myslim ale ze neni dobre jednat bez rozmyslu, az budu v CR asi nejdriv navstivim pravnika abych vedela jake jsou moznosti… Nechci mu branit malou vidat ale nechci o ni prijit… ![]()
Já vůbec nevím jak to řešit. Nechci aby malej vyrůstal bez vlaszního táty, ale na druhou stranu asi ani není dobrý aby vyrůstal s takovým tátou…
Presne to si rikam take, problem je ze tihle tatinkove zustanou v jejich i v nasem zivote, mozna jen pribydou dalsi a udelaji detem v zivote zmatek… tedy je treba jednat dokud jsou mali a dobre to stravi a dokud je jen 1 dite hlavne… XXX2 ![]()
@kasyjopea OK Leni, diky moc za prispevek a uprimne se i ztotoznuji s tvym nazorem a ver ze by se mi lepe rozhodovalo kdyby pil nebo nas bil nebo ja nevim co… Ale dovedes si to predstavit? 27mesicu (jestli dobre pocitam) jsem neslysela NIC slovy NIC pekneho. Denodenne od rana do vecera (kdyz je doma) posloucham jen narazky na to co bych mela delat jinak a v cem jsem spatna. Mala spatne mluvi, vlastne spis vubec, zijeme v cizi zemi, bude mluvit asi pozdeji a ja slysim jen to jeji zvatlani cele dny… vecer uleham vedle neho ale sama, rano se vzbouzim a jsem tu jen pro ni, desim se vikendu protoze jsou proste uz dlouhe. Nechavam veci lezet na nakupnich pasech v obchode a premyslim co doma muzu rict a kde mam radeji zalhat. Ano, lzu. Abych mela klid. Co se asi to ubohe dite nauci?… A co je nejhorsi a ted me kamenujte, mela jsem obdobi kdy jsem ji uz primo nenavidela! Pritom ta mala za to nemuze. Jeste jsem nikdy od nikoho neslysela ze jsem dobra mama, ze je rad ze me ma nebo ze treba mala neco umi a jak je rad… NIC! Ziju jen predstavou ze vecer zas budou zpravy a ja uslysim ty pitome kecy o ceske politice nebo ze 2× tydne vola pres skype do Cech a slysim neco normalniho… promin ale dlouho jsem s tim chtela neco delat. Po tom, co jsem ale malou chtela naprosto nafer odevzdat jemu nebo nejakymu ustavu to je jedno, kazdej je prece lepsi nez ja mi najednou cvaklo. Problem neni ve me, tohle je proste psychicky teror! Slysela jsem nazor ze pro dite je nejdulezitejsi spokojena maminka a ja uz proste nechci bojovat za takovy vztah. At bojuje on. Clovek si nejlip uvedomi co ma az kdyz o to prijde. Nerikam tomu NE naveky, je to chlap ktereho miluju a milovala jsem, chtela si ho vzit, mit s nim dite… nevim co ho zmenilo ale podle me jestli se ma nekdo davat doporadkuje to on. A kdyz si to neuvedomil doted, treba ho to trkne az budeme vazne pryc. Moc rada to s tim chlapem ktereho jsem znala dam znovu dohromady, ale s tim s cim ziju ted dal zit nechci. A ja ac mam sve mouchy a nektere DOST velke, ja vim, terapii nepotrebuju. Resp mozna jo, ale jineho smeru. At se snazi, pokud mu na nas zalezi. Jak pises, jde tu hlavne o ty deti! XXX2
Vůbec tě nesoudím, a nemyslím to zle. Mrzí mne, že tě za nic nepochválí, to je hnus, ponížení, člověk si pak není jistý. Moc bych ti přála klid.
@kasyjopea Neber to prosim anijako utok na Tebe. Jen jsem chtela vyjadrit ze jsem o tom sama dlouho a dlouho premyslela a rozhodne se nejedna o nepromysleny krok protoze je to tak proste snazsi. Nakonec co si budem povidat, vcera jsem z legrace rekla ze by se mi hodil novy IPHONE ze mala ten muj stary mobil docela valcuje a lup, lezi tu… z takoveho vztahu se taky spatne odchazi do reality 7t materska
… samozrejme to NENI o penezich. Jinak ale bych se stejne rada zeptala, mohla bys dat nejake info jak to dunguje s temi terapiemi. Tak jak tak bych si mozna rada promluvila nejen s pravnikem ale i nejakym odbornikem nez do toho uplne pujdu. Treba vazne muzu neco udelat…
To je spíš asi na soukromou zprávu.
nechci tady dělat reklamu a ne každého to asi zajímá ![]()
Pokud se neurazíš, půjdu si lehnout. Ráda ti zodpovím dotazy ohledně regresní terapie, ale až zítra, jsem docela ko. Držím ti pěsti a budu se těšit na zprávu. Hezké sny. L
@Anonymní píše:
Předchozí XXX
Tak a šance je tu. Dnes si usmyslel že mám sbalit a v pátek letíme do ČR na víkend. Ale letadlo je malé… ty naše krámy tam nenarvu
Tak si říkám… vše tu nechat a jít, prostě prchnout nebo čekat… chjo
XXX co na to říkáš? Přes noc se mi to zas rozleželo ale večer až dojde zpráce to na mě zas padne, už to znám.
To znám, když spolu nejsme, tak si říkám, že to bude dobrý, ale jakmile se blíží jeho příjezd domů, tak zase začínám mít po dobré náladě a zase najednou dostávám sílu odejít. Těžko říct co Ti poradit.Jak slouho budete v ČR? A mluvila jsi s ním o Vašich problémech? XXX
Milionkrat! Mluvime vlastne uz jen o nich. Ale je to o nicem. Jen na vikend :/ XXX2
Když byl syn ještě miminko, tak jsem na něj také žárlila, to kolem něho skákal a všude se malým chlubil. Pak jsem se po pár měsících probrala a malýho si zamilovala, je to hnusný ale první 3 měsíce jeho života jsem měla po porodu nějakou depresi. Teď bych na malýho nedala dopustit, ale bohužel malej zlobí a dokonalý otec už není dokonalý otec. má ho rád, to ano, ale proč pořád křičííí? A to i na mě a vlastně i jeho mámu.