Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
My jsme doma nemocni od září pořád dokola, jeden se uzdraví a druhý lehne. Dospělí několik antibiotik, školní dítě jedny, mimino teď taky nemocne… taky nevidim světlo na konci tunelu
![]()
@Kaileee jejda, to je ještě horší.. U nás nějaká rýma taky od září proběhla, ale teď je staršímu fakt blbě. Občas kňučí, že už chce být zdraví a tak.. Je mi ho líto. Je taky ještě malý a já se skoro netrhnu od mimca. Ten má zvýšenou a chce pořád kojit.. Při tom ani nechodíme do kolektivu, ve školce nebyl, tak nechápu, kde jsme k tomu přišli ![]()
Skolkova od pondělí blije a prujem. Mladší naštěstí zatim nic, ale samozřejmě pořád něco chce a nebo se srazí hlavou tak je řev. Včera jsem měla termín porodu třetího. Zatím nic. Všechno mě bolí, tlačí no děs.
Taky taky.
Tři děti 12, 6 a 9 let.
Všichni Covid.
9 letý včera horečky 40-tky.
Hrůza.
Učení přibývá… A začínám se bát jak to všechno zvládneme.
Jako bych četla o sobě
V neděli večer začala nudlit a pokašlávat prostřední, v pondělí padla nejstarší, v úterý prostřední 39, ve středu depku nejstarší, protože měla být na taneční soutěži, kam jsme díky nemoci nejeli a včera jsem to chytla já a nejmladší. Manžel celý den v práci a já z nich hotová. Furt kolem nich, smrkat, odsávat, dávat sirupy
Naštěstí už nemám úplné mimino (nejmladší jsou dva) a tak si spolu trochu vyhrají. Světlo na konci tunelu vidím tak na jaře ![]()
Jedeme cca 4. kolo od konce srpna. Mimino teprve druhé kolo.
teď jen rýmičky. Tuk ťuk Měsíc zpět to bylo horší, to byl nejakej moribundus.
Berte to sportovně. Máme jich sedm a když se to u nás začne „točit“ tak to je opravdu na palici.
![]()
@Fofrník píše:
Berte to sportovně. Máme jich sedm a když se to u nás začne „točit“ tak to je opravdu na palici.![]()
![]()
Teda
To musí být hukot, tak to my se třema máme oproti vám čajíček ![]()
Hlásim se do klubu… 4. Nemoc v řadě přinesená ze školy a ta 4. je rotavirová viróza
, kterou jsem pro velký úspěch chytla a od středy mi je tak bídně
výplach žaludku, střev… ještě, že jsem našla po dítěti starý Oprudik krém
já už taky nevidím světlo na konci tunelu
a to mi volal kolega, ktetý vedle mě sedí v kanclu, že mu je děsně zle, bolí ho hlava, začíná kašlat a bolí ho na prsou… covid měl před rokem a v létě byl očkovaný ![]()
Hele, můžu vás uklidnit, oni z toho fakt vyrostou. Naše děti 10,12 max rýma, případně vražedne dětské víry a bakterie je neskoli, jen to donesou domu (a umiram my s manzelem).
@Dadda8 píše:
TedaTo musí být hukot, tak to my se třema máme oproti vám čajíček
Ještě že jsou docela „držáci“ ale když to tu lehne tak to stojí opravdu za to.
To jen abych tady holkám nalil trošku optimismu do žil.
![]()
Taky se hlásím do klubu. 3 kousky. Nejstarší nastoupil v září do školky, kde byl dohromady asi 13 dní, jinak ho mám doma. Jednou průjem trvající cca 2 týdny, 2× klasická rýma, kašel, zvýšená teplota, teď naposledy angína. Prostřední (2 a čtvrt roku) to od něj všechno hrdinně přebírá. Nejmenší půlročňák s nimi byl nemocný zatím jen jednou. Já už jsem si to přebrala podruhé. Je mi zle, ale fungovat ženská musí…co taky jinak.
Držme se a těšme na ‘světlé pozítřky’ ![]()
Ahoj, nějak na mě padl splín. Děti nemocný, jedno už týden, teploty, kašel, rýma, nakazil druhé a mě taky. Chlap v práci, hrozný počasí. Mladšího téměř neodpojim od prsu, starší potřebuje taky pořád něco. Cítím se strašně unavená, nebere to konce. Nevím, co nám je, k doktorovi zatím jezdit nemáme. Někdo na pokec?