Mám mu vzít tátu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5037
25.3.12 21:45
@Anonymní píše:
@Laaja dekuji za radu, ale tohle už se probíralo tolikrat :-( vydržel být fajn jen pár dní :-( Já vím, že umí být lepší, ale dle mého se nechce vzdát svého bujarého života… Asi ještě neměl mít rodinu…Koho by zajimal můj příběh pošlu mu odkaz na deníček v SZ, bohužel nemůžu vystoupit z anonymity

Mně taky pošli ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
oxit
25.3.12 21:53
@Gladys píše:
Anonymní, pošli ;)

Mne prosim taky :)

• Citovat
  • Upravit
2395
25.3.12 21:53

Nevím jak to chodí v Praze a velkých městech. Já jsem z malinkého městečka obklopeného takřka jen přírodou. Nedá se třeba zajít na úřad? Nebo aspoň podat žádost? I do toho aziláku, třeba by se nečekaně uvolnilo místo. Nemáš v okolí nějaké známé, příbuzné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
25.3.12 21:56

Zakladatelko, máš obrovskou výhodu - citově jsi k němu na bodě nula a ještě k tomu máš zázemí.. to je paráda a výborný start do nového života. Dělej, co cítíš.. POkud cítíš, že s ním být nechceš, odejdi.. :kytka:
PO přečtení Tvého deníčku snad ani nemám co dodat.. jsi silná a šikovná, že jsi to zvládla. Bohužel lidi se nemění.. :( Důležité je, že je synáček i po tom všem v pořádku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
25.3.12 21:59
@Leňule4 píše:
Nevím jak to chodí v Praze a velkých městech. Já jsem z malinkého městečka obklopeného takřka jen přírodou. Nedá se třeba zajít na úřad? Nebo aspoň podat žádost? I do toho aziláku, třeba by se nečekaně uvolnilo místo. Nemáš v okolí nějaké známé, příbuzné?

Pokud myslíš mě tak nejbližší a zároveň jedinou rodinou je mi maminka.. ta je ode mě 400 km. Tady si mohu zažádat o příspěvek na bydlení - a to jen tam, kde mám trvalý pobyt. Ten mi majitel zamítl. Jedině v případě, že bych uzavřela smlouvu na 2, 3 roky.. jenže co já vím, co bude za 2, 3 roky.. budu sama v Pze, se životním minimem, s prckem.. co když se budu muset odstěhovat dřív, protože nebudu zvládat.. psychicky, finančně.. a tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.3.12 22:00

Zakladatelko, i mně, prosím, pošli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.12 22:03

@eifos vlastník bytu ti nesmí zakazat trvaly pobyt ;-) to vim ;-) otec pronajímá nekolik bytu ;-) staci zajit se smlouvou na urad a zazadat ;-)

• Citovat
  • Upravit
2395
25.3.12 22:04
@eifos píše:
Pokud myslíš mě tak nejbližší a zároveň jedinou rodinou je mi maminka.. ta je ode mě 400 km. Tady si mohu zažádat o příspěvek na bydlení - a to jen tam, kde mám trvalý pobyt. Ten mi majitel zamítl. Jedině v případě, že bych uzavřela smlouvu na 2, 3 roky.. jenže co já vím, co bude za 2, 3 roky.. budu sama v Pze, se životním minimem, s prckem.. co když se budu muset odstěhovat dřív, protože nebudu zvládat.. psychicky, finančně.. a tak..

A co se prostě sbalit a odejít za mamkou. Aspoň bys měla vedle sebe někoho, na koho se můžeš spolehnout a kdo ti pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
25.3.12 22:06

@eifos Já mám taky trvalák v podnájmu v Letňanech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7267
25.3.12 22:10
@Anonymní píše:
@eifos vlastník bytu ti nesmí zakazat trvaly pobyt ;-) to vim ;-) otec pronajímá nekolik bytu ;-) staci zajit se smlouvou na urad a zazadat ;-)

ano, ale je potreba podpis od majitele bytu, ktery ti klidne muze odmitnout , nevim co by ho prinutilo …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
25.3.12 22:17

Anonymní mám za sebou takové manželství a už vím že vztah jen kvůli dítěti rozhodně není fér pro nikoho z účastníků
A lituju že jsem svoje rozhodnutí odejít odkládala tak dlouho celých 6 let jsem žila v něčem co nemělo žádný smysl a budoucnost nakonec bl na koni on bo požádal o rozvod a já souhlasila,ale byla jsem moc ráda a šťasná bo já bych se nejspíš nikdy neodhodlala
Prosím mě taky pošly odkaz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
25.3.12 22:17
@eifos píše:
Pokud myslíš mě tak nejbližší a zároveň jedinou rodinou je mi maminka.. ta je ode mě 400 km. Tady si mohu zažádat o příspěvek na bydlení - a to jen tam, kde mám trvalý pobyt. Ten mi majitel zamítl. Jedině v případě, že bych uzavřela smlouvu na 2, 3 roky.. jenže co já vím, co bude za 2, 3 roky.. budu sama v Pze, se životním minimem, s prckem.. co když se budu muset odstěhovat dřív, protože nebudu zvládat.. psychicky, finančně.. a tak..

Nevěš hlavu, já odcházela od partnera s půlročním miminem a holým zadkem. Ber to, že jsi v Pze jako výhodu, pracovních příležitostí je spousta. Já to udělala následovně. Našla jsem si chůvu, našla jsem si práci a našetřila na různé kauce a podobně a pronajala si malinký byt jen pro nás dvě.

Pro zakladatelku: tátu nikomu přeci nesebereš, nečetla jsem diskusi, ale tuším, že mám stejný názor jako většina, a to: JDI!, není co zachraňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
25.3.12 22:25

Vracet se do OV by mi nepomohlo, víš. Mamka chodí do práce, má to sama o sobě dost náročné, kromě práce má ještě soukromý útulek, takže toho má fakt až až a bylo by asi těžší najít práci tam než tady.. a hlavní důvod je - nechci odtrhnout malou od otce.. Jak často by se asi mohli vídat.. to jí nechci udělat.. já taky vyrůstala bez táty a dost mě to trápilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2379
25.3.12 22:26

Beckie jsi moc šikovná, že jsi to dokázala! :potlesk: Já jsem na nervy i z toho, že bych měla dát malou chůvě.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
25.3.12 22:30

Tak při čtení tvého deníčku se mi chtělo i brečet :-( Myslela jsem si, že jsem měla taky občas těhotenství těžký, s mým teď už manželem, ale musím přiznat, že narozdíl od tvého přítele je zlatý (až na nějaké drobnosti). Ani nevím, co bych ti poradila. Chápu, že ses k němu vrátila, být zamilovaná je zaúeklitá věc. Zkusila bych něco řešit s mamkou nebo s rodiči přítele, psala jsi, že jsou moc hodní. Myslím nějaké náhradní bydlení, než se postavíš na vlastní nohy (práce atd). Pokud si vůči citům k němu imunní, tak je nejlepší čas, nebudě tě to mrzet. Moc, moc držím palce, ať to brzy vyřešíš a máš klid!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí