Mám nápad

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
22.10.16 23:06
@cucik14 píše:
@jdukolem Ahaa, no vidíš, to sem ani nevěděla… :palec: Tak já to myslím jako v řádu delší doby, budeš si sbírat boddíky a až by ti něco z dárků padlo do oka, tak si ho vybereš, něco jako má třeba Emco klub…No uvidíme co na to admini :kytka: :pankac:

tak emco klub, k tomu musíš kupovat zrní, a z tržeb je pak na dárky..kdo by platil tohle, když nic nekupuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
22.10.16 23:10
@slavuska1 píše:
tak emco klub, k tomu musíš kupovat zrní, a z tržeb je pak na dárky..kdo by platil tohle, když nic nekupuješ :nevim:

Z prémií pro ajťáky, víš kolik tam musí zbývat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
22.10.16 23:11

@Ellusa No, napadlo mi ten můj minulý příspěvek po písmenkách rozepsat, ale byla jsem na to moc líná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
22.10.16 23:11
@slavuska1 píše:
tak emco klub, k tomu musíš kupovat zrní, a z tržeb je pak na dárky..kdo by platil tohle, když nic nekupuješ :nevim:

no babišovi platí inzerenti, a ti platí podle návštěvnosti atd… aby sem lidi chodili tak musí mít dost přéspěvků. a je několik fór kde se za diskutování dostávaly peníze.
Jinak musím ocenit práci zdjšího IT, prolinkování na vyhledávače je naprosto úžasné. Nedávno při dotazu jaké podlahové topení mi naskočilo emmino na googlu jako druhý odkaz. To je práce mistrů co ví co dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.10.16 23:12
@Ellusa píše:
@Tom-Jerry Myšák by to psala i po písmenkách :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to si piš a ještě bych začala i koktat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
22.10.16 23:16
@Ellusa píše:
8o 8o 8o 8o :mrgreen:

no a každý koktavý písmenko do nového příspěvku :mrgreen: to by to teprve naskakovalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
22.10.16 23:33
@j.a.n.i1 píše:
Z prémií pro ajťáky, víš kolik tam musí zbývat :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
23.10.16 12:22

Zdravím,

děkujeme za zajímavý podnět, zvážíme jej. V současné době Vás mohou motivovat žebříčky, kdy každý měsíc vyhlašujeme nejaktivnější uživatelky v různých kategoriích, a soutěže, které na eMiminu pravidelně vyhlašujeme. :)

Příjemnou neděli :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
23.10.16 19:43
@Jana206 píše:
Je to tady. A kvalita příspěvků nejukecanejsich diskutujících tomu bohuzel odpovídá. Já bych to naopak zrušila.

také nechápu, proč jsou podporovány nesmyslné diskuse, které patří na chat, tam se nepočítají příspěvky. Chat tady není vůbec podporovaný, ani využívaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
23.10.16 19:48

@cucik14

toto je na Femině, je to jistě zajímavější, podnětné, než podivné označení kelišová, generální žvanilka - velmi zvláštní titul, aj. které nerozlišují muže/ženy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.17 21:29
@cucik14 píše:
Zdravím :mavam: Ne e-mimino chodím ráda a dnes mě napadla taková myšlenka - nemáte v plánu založit pro uživatelky něco jako „věrnostní program“? Něco v tom smyslu, že by se za každou aktivitu na stránce (příspěvek o diskuse, napsaný deníček, vložený recept nebo inzerát…) získával určitý počet bodů a po nasbírání nějaké hodnoty by si uživatel mohl vybrat dáreček :) Uživatelky by dárečky jistě ocenili a vám by to mohlo přinést větší aktivitu na stránkách. Snad mě chápete :) Díky za odpověď :) ;)

Myslím že je to neuskutečnitelné.. 1-Takových bodů by muselo být tak 5000 a tolik příspěvků se jen tak nevidí.
2- Aby se to vyplatilo stránka by byla samá reklama a oznámení
Myslím že je to dobrý nápad ale e-mimino si to asi nemůže dovolit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1504
7.1.17 21:38

To snad radsi ani ne (Ten posledni citovany napad) Tam by kvantita brzy prevysila kvalitu a myslim, ze to je to posledni, co momentalne Emimino potrebuje. 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
7.1.17 21:43
@ksafnika píše:
To snad radsi ani ne (Ten posledni citovany napad) Tam by kvantita brzy prevysila kvalitu a myslim, ze to je to posledni, co momentalne Emimino potrebuje. 8o :roll:

myslím, že je to už jedno, kvalita převažuje nad kvantitou

@Čaroděj Mrakoplaš
Myslím že je to dobrý nápad ale e-mimino si to asi nemůže dovolit :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová