Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lízátka nějak dozdobené. Lízátko hlava, k tomu z papíru tělo princezny nebo z drátků pavouček nebo kytka… ![]()
Brala jsem školní děti o narozeninách na zmrzlinu.
Včera jsme měli znovu (dodatečně k 1. 6.).
To se snad nemůže stát, že by někomu nechutnala
. Tyhle drobečky potěší snad cokoliv.
Na narozeniny jim dávám vždy něco. Protože mi zamrzla kdysi upřímná stížnost, že děti celé třídě něco přinesou. Když má učitelka, vychovatelka narozeniny, tak nepřinese nic.
Sladkosti, bublifuky, hopíky nebo prostě nějakou takovou drobnost. Nebo zmrzlinu, když je tak krásně
Všechno nejlepší ![]()
Bublifuk je fajn, jinak bych se zeptala rodičů jestli je můžeš vzít na zmrzlinu. Mi vadí i když jim pořád cpou bonbony.
Ale ta zmrzka se ti asi prodrazi, u nas stoji 30kc kopecek ![]()
@Kaileee píše:
Bublifuk je fajn, jinak bych se zeptala rodičů jestli je můžeš vzít na zmrzlinu. Mi vadí i když jim pořád cpou bonbony.
Ale ta zmrzka se ti asi prodrazi, u nas stoji 30kc kopecek
U nás vzali na den deti na zmrzku a asi měli domluvené jen nějaké pidi porce. Byl to úspěch, nikdo se ani moc nezapatlal a i to stacilo
@Kelsey píše:
Brala jsem školní děti o narozeninách na zmrzlinu.
To se snad nemůže stát, že by někomu nechutnala![]()
.
Ja mam doma takovy exemplar…
![]()
Náš třídní vždy nosil k narození jeho syna koblihu a píčko v krabičce pro každého
Co tohle, jestli jsi trochu tvořivá? Lízátko, pastelka, nějaká blbustka… https://pin.it/14fs4bT
Ahojte, prosím o inspiraci co dát dětem, když mám narozeniny (jsem učitelka dětí 6-7 let a z důvodu práce prosím nechat anonym). Děti se to dozvěděly, nakreslily mi obrázky a některé donesly i nějakou drobnost, tak bych jim ráda něco dala, jenže nevím co. Když mají narozeniny děti, nosí většinou bonbónky a uděláme si malou oslavu. Já bych to neřešila, ale tím, že někteří mi něco přinesli, ráda bych to otočila i pro ně, že je „pohostím“, když to dělají jako oslavenci i oni. Jenže s jídlem a pitím je to problém - nemůžeme nic teď sníst, vše by si museli vzít domů. To není problém, jen nějaký tip by se hodil