Babička a opakované výmluvy - mám něco vymýšlet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43035
5.7.12 20:30
@Anonymní píše:
Asi nejsem tvá sestra, ale pokud prožíváš něco podobného, tak hodně síly v životě? A jaký jsi k tomu všemu zaujala postoj, jestli můžu být teda zvědavá, pokud ne, samozřejmě to chápu.

hodila jsem na to bobek a nic od ni nechci a jejim slibum neverim. segra se snazi, onhbcas ji k nejakemu vykonu vyburcuje, ale to pak slysim kecy jeste cele tydny.

nejvic me dere, ze trebas mam v praci sestricky, ktere jsou starsi nez ona a makaj - ona je ve veku, kdy ja v duchodu jeste nebudu, z nemoci je ji celkem kulovy ale vsude o sobe mlouvi jako o starene na hrobem nemocemi suzovane a naprosto zaneprazdnene. Krom toho hani vsechny, kteri podaji lepsi vykon, nez ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.12 20:35

@Pudloslava Tak to je opravdu naprosto stejné u nás. A to mojí mamce bylo nedávno teprve 50. Hodně se učím, proto mě všechny příspěvky pomůžou, protože by mě to zlikvidovalo a nikdy hlavně nechci taková být.

• Citovat
  • Upravit
43035
6.7.12 06:27
@Anonymní píše:
@Pudloslava Tak to je opravdu naprosto stejné u nás. A to mojí mamce bylo nedávno teprve 50. Hodně se učím, proto mě všechny příspěvky pomůžou, protože by mě to zlikvidovalo a nikdy hlavně nechci taková být.

presne, bojim se, abych nebyla podobna babicka
moje babicka prej takovy baly (dle mamy)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
6.7.12 06:46

Moje mamka se mnou taky nikam nejde, na výlet nejede, na koupaliště bych ji nedostala.
takže chodím sama s prckem a jde to. bohužel žádnou kámošku nemám, bud jsou někde pryč s manželem, nebo naopak dají děti babičkám a nebo jsou svobodné-což je o ničem.
takže chodím sama.
no moje kámoška to má dobré, s ní chodí všude její rodiče, takže ta sama není nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukalka
6.7.12 15:46

No to mate jeste dobry, moje babicka, tedy maly prababicka, furt nas zve at jedeme k nim na chatu atd. a pak maj kolem maly takový kecy, ze by clovek byl radsi kdyby tam nejel ze cokoliv udelam skoro cokoliv, v dobrem umyslu, ze se starám hlavne o malou aby se tam cejtila dobře, obráti totálně tak ze sem za debila, když knourá tak to neznám knouráni, kdyz chci aby me mela mala na ocich v cizim prostredi tak stojim a koukam na ni a ona ze je hlidam aby ji nic neudelali, kdyz knoura tak koukam jestli ji mam radsi vzit nebo tak ne. A pak vlastne neknoura ma dobrou naladu a ja sem ten debil co to vsechno kazi :-D. a to jim ji necham pochovat a vsechno. A nic jim neni proste dost dobry, a pak a prijedete zas a bla bla bla a proc tu nejste dil, za kazdou kravinou jak hlidam malou videj proste neco spatne a pak se blbe ptaj zda ji to pá pá ucim. A kdo asi to asi mala umi sama od sebe ze je tak bystrá. proste ja sem pro ne debil oni ti nejlepsi. PAk tam ma clovek mit chut jezdit. :-D a hlavne at ma mala cepicku i kdyz si ji po vterine sundava furt dokola. :-D nestaci bejt ve stinu a namocit hlavu atd. no Vtipny zas tam brzo teda pojedu uz to vidim :-D.

• Citovat
  • Upravit
kukalka
6.7.12 15:51

To bych byla radsi kdyby mi vsechno rušila :-D horsi je snad ze furt zve. a pak ji nic neni dobry. KDyz si rejpali driv se skolou da se to, ale v tomhle je to fakt neprijemny. Pak uz clovek fakt nemuze nic rict. Proste vubec i jini pribuzni matky pak delaj chytry a to je pak nekdy lepsi kdyz jede clovek nekam sam za kamoskou, nebo vubec kamkoliv sam, je klid nikdo nic neresi. uz dost narocny je vydrzet s nervama s knourajicim miminem natož s knourajicima babickama a pribuznejma. No jo no. na palici. :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
VEV111
10.8.12 14:58

Koukám tady ty diskuze na téma „moje matka“…je to +- stejné i u mě, s matkou se sice snažím vycházet, ale se sebezapřením, někdy už mám fakt nervy…
momentálně „žárlí“ na manželovy rodiče, se kterýma vycházím dobře, takže už jsem se dočkala sms typu „aby ses nezlomila v pase před jejich klanem“.....pak to pokračovalo když hlídala dceru-10let, že se ji neozvala od rána, přitom měla u sebe mobil, tak nějak nechápu proč jí nezavolala, ale mě vypisovala sms že beztak někde kouří trávu (no považte desetileté dítě, které lítá na vesnici s kamarády, jsou prázdniny a o drogách max slyšelo v televizi)…to už mě tedy fakt přišlo jak s jiného světa.
Nakonec došla přes sms že ona už jí vychovávat nebude a že ji to nebaví- na to jsem jí napsala, že ať si neplete pojmy s dojmy, že ona ji nevychovává, ale hlídá kyž jsem v práci a to je rozdíl, takže jaká jí nastaví pravidla, takové to má třeba v kolik má přijít atd.
Po půl hodině další ironická sms, že jasně, že jsem jednička a takové kecy…
Chovám se k ni slušně, ale na tohle už jsem měla 100 chutí jí napsat že to už vážně trošku přehání :x
Tohle vše v jednom dni. Odstartovalo to to, že jsem si dovolila jet s tchánama na hřiby a tím pádem moje máti nebyla středem pozornosti, tak je to totiž vždycky. Když se jí věnuji v rámci možností, je všechno ok, když nee, tak nastoupí citová vydíračka, nervové zhroucení, hnusné sms atd… :x

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová