Mám pocit, že nám to ve vztahu neklape, on to vidí jinak

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.11.22 09:08
@Akinee píše:
Ty jsi byla se synem sama? Vy jste nežili od začátku spolu?
Žili jsme spolu už jak jsem byla těhotná, ale jelikož se choval mnohem hůř než teď tak jsem se synem odešla. Po sedmi měsících kdy jsem byla se synem sama jsme se zase vrátili k sobě, protože se změnil, ale teď se to pomalu vrací zase tam kde to bylo předtím. Sice nechodí za kamarády ven, ale zase tráví o to víc času na počítači.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.22 09:09
@Akinee píše:
Tak jistě, že on jo :mrgreen: Měň krůček po krůčku podmínky, abys i ty viděla vaši společnou budoucnost. On není tvoje další dítě, ale partner. Měl by tak začít fungovat, jinak se může vrátit k mamince a ušetří ti práci.Příspěvek upraven 19.11.22 v 08:53

Problém je ten že mu maminka umřela a jeho otec od té doby začal pít takže kdyby se vrátil musel by se starat on o něj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.22 09:14
@Akinee píše:
A jak si poležíš v nemocnici?

Kamarádka řekla že mám sehrát hroucení, ale to já opravdu nechci, proto jsem tuhle možnost zavrhla

• Citovat
  • Upravit
3645
19.11.22 09:22
@Akinee píše:
K čemu přítele vlastně máš? A k čemu má on tebe? To je docela smutné čtení.

No aby mu služka dělala servis, přece. ;)
Proto na situaci ani nechce nic měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.11.22 09:58
@Anonymní píše:
Teď nevím jak to myslíte, mám jí ještě na dva roky. A jinak se učím 2-3 hodiny denně, takže občas chodím spát až v 11 večer a syn vstává nejpozději v 6 ráno. A učit se stíhám opravdu až večer, jelikož přes den se synem to opravdu nejde.

No udělala bych doma bugr, vyhnala ho o víkendu s děckem na své hodiny ven a učila se. A jeho zapřáhla doma. Pokud nemá zájem, nechť se vrátí k mamince.
Máš doma o haranta navíc.

Ono si to svým způsobem děláš i sama. Chceš mít klid, takže se smykas a on nemusí hnout prstem a kromě pohrani si se synem má klid na hnutí u kompu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.11.22 10:00
@Anonymní píše:
Kamarádka řekla že mám sehrát hroucení, ale to já opravdu nechci, proto jsem tuhle možnost zavrhla

Proč něco sehrávat. Priste tady máš dítě, na víkend si odjíždím odpocinout k rodicum, vracím se v neděli večer. Postarej se, jsi rodič stejně jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
19.11.22 10:01
@Anonymní píše:
Problém je ten že mu maminka umřela a jeho otec od té doby začal pít takže kdyby se vrátil musel by se starat on o něj.

Jeho boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3788
19.11.22 10:02

A co děláte o víkendech. Tohle bych pochopila ve všední den, ale pokud sedí pořád u počítače i o víkendech, tak by se mi to nelíbilo. A tlačila bych ho do nějaké jiné činnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35430
19.11.22 10:09

Nejvyšší čas přenastavit fungování. Buď bude chlapec taky doma něco dělat, nebo bych skončila s full servisem a starala se jen o sebe a dítě. Je to i jeho domácnost, jeho dítě. Prostě si musíš naučit dupnout. Nejdřív samozřejmě po dobrým, když to nepůjde tak po zlým. Ale obávám se, že to stejně nepůjde. Kluk je mladej, dítě „omylem“. Stará se svým stylem a ještě z povinnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
19.11.22 11:04

A že vždycky to zaměstnání tak moc vyčerpává hlavně chlapy.
Bohužel je to časté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
19.11.22 11:15
@Cimada píše:
A že vždycky to zaměstnání tak moc vyčerpává hlavně chlapy.
Bohužel je to časté.
Že jo? Bobečci určitě fárají v dolech. :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.11.22 12:05
@Anonymní píše:
Takže už se ani radši neptám jestli by byl se synem sám, protože pak už nemám náladu někam jít.

Chyba!! On presne tohle chce, aby ses uz neptala.
Normalne mu rekni, ze jste na nejlepsi ceste k rozchodu. A ze chces rozdelit peci o dite uz ted. Ze bude mit syna kazde utery a ctvrtek vecer a celou sobotu (treba) a ty v tu dobu odchazej pryc. Proste kazdy tyden stejne. A je to.
Ksichty neres.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.11.22 16:54
@Anonymní píše:
Teď nevím jak to myslíte, mám jí ještě na dva roky. A jinak se učím 2-3 hodiny denně, takže občas chodím spát až v 11 večer a syn vstává nejpozději v 6 ráno. A učit se stíhám opravdu až večer, jelikož přes den se synem to opravdu nejde.

Jestli si to v hlavě neodůvodňuje, že ti dává prostor/čas na školu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
19.11.22 16:59
@Anonymní píše: Žili jsme spolu už jak jsem byla těhotná, ale jelikož se choval mnohem hůř než teď tak jsem se synem odešla. Po sedmi měsících kdy jsem byla se synem sama jsme se zase vrátili k sobě, protože se změnil, ale teď se to pomalu vrací zase tam kde to bylo předtím. Sice nechodí za kamarády ven, ale zase tráví o to víc času na počítači.

takže se chová pořád stejně. Jen se zvládl nějakou dobu přetvařovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13856
20.11.22 00:01
@Anonymní píše:
Nejde o to že bych mu říkala to chci a to chci. Já nejsem ta co doma říká aby vydělával aby něco dělal… Vzhledem k tomu že jsem doma vše zařizují já a on viděla a, samozřejmě když je syn nemocný tak ho třeba pošlu do obchodu abych syna nezahrála po venku, ale jinak po něm nic víc nechci. Jen abychom trávili čas spolu aspoň někdy.A co se filmu týče já bych se s ním ráda dívala, ale on vždy vybere film který mě se třeba nelíbí.. On ví jaké druhy filmu nemám ráda a když se s ním chci koukat tak většinou pouští právě takové filmy…

Já netuším co se mu honí v hlavě :nevim:
Jen se chová, jako by před něčím utíkal, schovával se. A nemusí to mít nic moc společného s tebou.

Jak jsi doma, tak ti asi chybí „sociální“ kontakt a všechno to třeba i nevědomky hrneš na něj. Proto zalézá do ulity.
Ale může to být samozřejmě úplně jinak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria